Jump to content

Tranaas

Medlemmer
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1496 profile views
 1. Hvorfor ikke prøve å promotere på freak sin skryteplass? https://freak.no/forum/forumdisplay.php?f=59 Du har et bra opplegg, men dette stedet virker å ha svært lav aktivitet. Folkene på Freak vil kanskje være innenfor målgruppen for psykedelisk innhold også.
 2. En kompis har samplet et album for meg til et skriveprosjekt. Selve skriveprosjektet er å finne her: https://www.tranaas.net/sol-invictus.html (NB. Du må laste ned fra tinyupload fordi journalen på 1500 sider ble for stor.)
 3. Originalt opplegg må jeg si. Skal høre på dette utover kvelden.
 4. For hva det er verdt, på et så tidlig stadie i en kunstnerisk karriere er det best å utvikle seg på egen hånd. Få en egen stemme, en egen stil. Samarbeidsprosjekter er gjerne hva man gjør når man er høyt på strå ...
 5. Uff, nå fikk jeg ikke opp linken som bilde. Ja ja.
 6. https://www.youtube.com/watch?v=0NPbOUrpJYw&t=312s Er kanskje litt lite å gå på med de snippene. Her er førsteutkastet av hele albumet. Ja, det er sampling det er snakk om.
 7. https://www.youtube.com/watch?v=nd2NWMsDuRc En kompis driver og sampler et konseptalbum til et skriveprosjekt jeg har. Vi har lagt ut noen utdrag. Fortell gjerne hva du synes, og kom med innspill og kritikk. Skriveprosjektet finner du her: https://www.tranaas.net/sol-invictus.html
 8. Er dessverre ikke god på å kritisere dikt, og dette forumet virker å være dødt. Blogger og forum gikk vel fløyten etter at facebook og instagram overtok verden - iallfall normies og all deres oppmerksomhet.
 9. ... make her take off my overalls.
 10. https://www.tranaas.net/oslashrnens-kloslashr-2006-2009.html Laget denne fullførte fantasyboken i min ungdom. Var i kontakt med et forlag som viste interesse angående utgivelse, men fikk dessverre ikke gjennomslag. Nå legger jeg det ut som gratis PDF, om noen er interessert.
 11. Tranaas

  Tidenes roman

  Mørkets hjerte av Joseph Conrad Lolita av Nabokov Forbrytelse og straff av Dostojevskij Slik talte Zarathustra av Nietzsche
 12. Jeg er helt enig. Det ser slik ut som TS ønsker å svartmale innvandrere. Jeg vil tro det har vært like mye voldtekt tidligere på 60-tallet, da det var svært få farget innvandrere her, bare at terskelen for å anmelde saken var betydelig høy. I dag er det betydelig enklere. Ingen kan bevise/motbevise dette med talldata, og det viser fortolkningens verdi. Tror dere det var mer eller mindre overfallsvoldtekter i Norge på sekstitallet?
 13. Men han sa spesifikt at "omtrent 100%" omhandlet overfallsvoldtekter. Du lager en stråmann når du hevder at han omtalte alle voldtekter, og feilsiterer med vilje. Jeg stoler forøvrig ikke lenger på politiets statistikk. De er vinklet utifra føringer fra øvrige instanser. Alle vet dette, bare de tenker etter.
 14. Har ikke muligheten til å redigere, noe som admin har, tydeligvis, men for å være ekstremt presis: Uttalelsen "omtrent 100%" fra nahoj, omhandler overfallsvoldtekter, ikke alle voldtekter fra innvandrere, hvor deres andel er på hele 72%. Det er altså ingen "reinspikka løgn" her overhodet. Hvorfor kan du ikke innrømme at du er vinklet? Talldata og fakta ligger på bordet, og medias og rettsvesenets unnfallenhet likeså. Nasjonen er sveket.
×
×
 • Create New...