Gå til innhold

slowrider

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

200 profilvisninger

slowrider sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Noen andre som sliter med å få inn viasat UHD på rushmore idag?
  2. Noen som har tips til en bra odds-side der det faktisk går an å sette inn/ta ut penger? norsk tipping sine oddser er jo så lave at det er jo håløst
  3. Jeg fant kun dansk med UHD. Men skrev e-post til kundeservice- de skulle sjekke opp i saken. purret på torsdag om det ble klart tol dagens spurs kamp- men enda ikke fått svar på siste purring… kanskje det hjelper om flere skriver til dem?
  4. Noen som finner 4K med norsk eller engelsk kommentator på Rushmore? fant kun dansk kommentator på united kampen i går…
  5. Er det noen som finner EN enseste plass der et oversiktlig sendeskjema for viaplay ligger? Gjerne med hvilken kvalitet de forskjellige kampene har
  6. Bruker VPN ja, kan være den som er problemet. skal prøve å deaktivere på neste runde
  7. Rushmore har vel deaktivert alle invites i august. nettopp fått det selv- men etter min mening ikke verdt alt styret for å få. ganske få kanaler som sender de respektive kampene. ingen kamper jeg finner i full hd eller høyere kvalitet. like mye lagg/buffring som andre tilbydere. jeg kjører kablet kobling via shield pro- så skal i teorien ha det beste oppsettet.
  8. Du finner SmartIPTV om du logger inn fra f.eks. Tyskland. Smarters er også god. personlig synes jeg nanomid var den beste direkte fra min samsung smart tv. kjører nå TiviMate da jeg har shield.
  9. Rapid har vært i gamet lenge og er en av de jeg kommer til å ta, om jeg ikke får tak i rushmore. men gi gjerne tilbakemelding om hvordan det funker for deg.
  10. En gylden regel, er vel at de som skriker (les reklamerer/spammer) mest- er også de dårligste. de beste fungere bare, og de kommer nesten ikke opp på google søk og med svært lite/ingen reklamering. dette for å holde lav profil/uønsket oppmerksomhet.
  11. Fet var da svært vanskelig å oppdrive rushmore referanser. betaler 1000kr til den som skaffer meg😝
  12. Fikk du tak i? noen som kan hjelpe med Rushmore invite? 😇
×
×
  • Opprett ny...