Gå til innhold

stamkunde

Medlemmer
  • Innlegg

    1 143
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stamkunde

  1. sedsberg skrev (1 time siden):

    Skjøtehylse for permanent tilkobling. Kabelsko hvis det skal kobles fra igjen. F.eks. hvis man regner med reparasjoner eller utskiftning.

    Takk. Da må jeg satse på skjøtehylse. 

    Men krympetang og dens funksjon med? bør vel bruke krympetang og med de skjøtehulsene som passer til det, og deretter skjøtehylse? Føler det blir ryddigere og koble dem sammen?

  2. hvilke verktøy er riktig å fjerne isolasjon på strømledning? da tenker jeg i forbindelse med å få ny kontakt på tilhenger. 

    Jeg vurderer å ha kontakten på tilhenger, og en ekstra ledning fra bil til tilhenger når tilhenger benyttelse.

    Hvordan vet jeg tykkelsen på ledningen?

    Hvordan fjerne den svarte tykke isolasjonen, og de mindre som  regel har ulike farger.

     

  3. mobile999 skrev (2 timer siden):

    Det er mulig å bytte kontakten.

    men ledningen har også fått sine skader, så jeg må bytte noe av ledningen også, eller kan jeg rett og slett kappe av der, og tilrettelegge at jeg skrur kontakten i stålet og bruker annen metode å få strøm fra bilen?

  4. Jeg kjørte et lite stykke med tilhengeren, og glemte å plugge i kontakten på bilen. Dermed fikk den en liten skade. Det er kontakten på tilhenger som er skadet, så hva bør man gjøre? Finnes det kontakt punkt i tilhengeren der man lett kan koble av uten å måtte ta hele systemet vekk?

    Jeg kjører en tysse tilhenger. 

  5. hvis det finnes bedre utgaver så vil jeg bruke det. Men hvis jeg forstår det riktig så finnes det kun microsoft og apple?

    Hvis jeg kjøper pc så forstår jeg at det er microsoft jeg har allerede fått innstallert der. Eller om jeg kjøper apple, så er det deres system som eksisterer. 

  6. Eskove skrev (2 minutter siden):

    Hvilken tjeneste er det du har maksimert?
    og på hvilke utstyr?
    er det på mobil? om så er det android eller iphone eller noe annet.
    Er på det på en WindowsPC eller en mac?
    eller på an cromebook?

    eller er det på en kombinasjon?

    Jeg har benyttet microsoft sine tjenester, for jeg regner med dem er tilknyttet windows. 

    Jeg bruker en bærbar pc. 

    Jeg tror også det er samkjørt med mobiltelefonen siden alt blir knytet sammen til en e-post. Jeg har outlook.com i slutten av e-post adresse. 

    Jeg benyttet word tjenesten, og da måtte jeg betale månedsbidrag til microsoft, og ser at alt jeg tar bilder blir automatisk lagret i sky tjenesten, uten at jeg selv vet hvorfor det har blitt sånn. 

    På pc er det 128 gb lagringskapasitet, men jeg tror ikke mye er benyttet der. Det står jeg har gratis 5 gb hos microsoft skylagring og er nå på 8 gb. Derfor har dem fryst den tjenesten tilknyttet e-post adressen.

    Jeg ønsker ikke å betale hver måned mer. 

  7. Alt er som normalt. 

    Signalet veksler å starte når jeg kjører med beltet på. Så det er nok på sjåførsiden og jeg regner med det er en slags effekt som utløses når beltespennen er i beltelåsen. 

    Litt vanskelig å finne navn på de to delene. Men fant en teknikk hvor jeg satte dopapir som ekstra stramme effekt ovenfor beltespennet i beltelåsen, og da kunne jeg kjøre lenge uten lyd. Så hele tiden når jeg tar med handa, og holder på beltestrammeren tett inn til beltelåsen, så lager den ikke lyd. Så derfor vil jeg høre andres erfaringer vedrørende dette. 

    For meg virker det som at jeg må bytte beltelåsen, om det er et slags signaleffekt der som er slitt. 

  8. Ny utfordring på passat, 2008 modell. Når man ikke har på sikkerhetsbelte på bilen, så kommer det varslingslyd.  Men i mitt tilfelle så har jeg på sikkerhetsbelte og likefullt gir det lyd mens jeg kjører. 

    Hva kan være galt? 

    • Liker 1
  9. Hollabaloo skrev (1 time siden):

    Jeg er enig i at skifte av bremseklosser er en av de enklere DIY-jobbene man kan gjøre på en bil. 

    Men. TS har over tid på dette forumet laget en rekke tråder der han har spurt om alt mellom himmel og jord relatert til sin 2008 Passat, og når man leser mellom linjene over tid så fremstår det ihvertfall for meg som at TS ikke har et ferdighetsnivå inne som tilsier at han burde begi seg løs på noe som helst som har med bilens sikkerhetssystemer å gjøre. Anbefaler TS å sette bort bremsejobben til faglærte.

    4 stykker bremseklosser koster omtrent 300 kr. 

    Hva vil et verksted ta for å bytte fire bremseklosser? jeg regner med det er smart å bytte alle fire samtidig?

    Hva mener dere?

  10. Da er spørsmålet mitt hvordan koble meg opp i bil med dash cam til mobiltelefon eller annet? Det er ingen skjerm på dash camerat, så alt vil bli overført til en applikasjon koblet opp til dash cam produkt navnet. 

    Hva skal jeg gjøre? Dessuten får jeg inntrykk jeg ikke får samme skjerm som vises i manualet til produktet. Så nå gjelder det å få kontakt med dash cam og mobilen slik at den kan gå sammen. 

×
×
  • Opprett ny...