Jump to content

MisteRolf

Medlemmer
 • Content Count

  235
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1471 profile views
 1. Høres lurt ut - skal forsøke å beherske meg og tenke logisk / økonomisk.
 2. Hei - jeg lurer på om de fleste her kommer til å bytte ut S21 med S22 om noen uker - nær sagt uansett hvor marginalt den scorer bedre ? Jeg har vanligvis byttet hvert år uten annet argument enn "bare må ha det siste" (samme om alle rundt meg har iPhones og ikke ser forskjell på et Samsung mesterverk og en 5 år gammel Motorola.....). Men om jeg er ærlig med meg selv så har det vel knapt vært noen tekniske fremskritt som har vært verdt pengene de siste 2-3 årene. Jeg er superfornøyd med min S21U - unntatt høyttalerne, da - og føler vel at One UI oppgraderinger/forbedringer har vel så mye å si for den totale brukeropplevelsen som RAM/screen Refreshment/megapixels etc etc. Disse tech-journalistene spør ved hver topp model lansering - "is it worth upgrading ?" svaret er alltid nei hvis du har den nest siste toppen, men jeg har gjort det likevel, hittil. Faen.
 3. Jeg fikk ikke noe svar på mitt spm på torsdag 30 Sept - det var kanskje et banalt spm. Derfor skifter jeg emne; er det noen her som tilfeldigvis har kombinasjonen S21U og Polestar 2 ? Hvis ja, er det noen av dere som har fått BT koblingen til "Polestar 2" (altså ikke infotainment-koblingen som heter Polestar PS2) til å være connected mer enn 8/10 dager før paringen/koblingen forsvinner fra telefonen ? (Dette er for å kunne bruke Digital Key - telefonen som nøkkel).
 4. Oppdatering ute idag / security patch 01 10 2021 etc - etter restart idag og ellers hver gang jeg restarter telefonen får jeg dette på skjermen - altså media filer - i dette tilfellet spotify, men kan være NRK Radio appen eller PocketCasts - "playing on this phone" - telefonen er jo restartet, så ingenting er "playing on this phone" hvor er innstillingen for at dette IKKE skal dukke opp her når jeg swiper nedover for notifications? (Jeg får valget "remove" hvis jeg trykker på den og da blir sist spilte mediafiler borte - men jeg vil ikke ha de der....) (jeg synes det er litt pinlig å spørre om slikt, men jeg har altså lett og lett i settings/innstillinger men ikke klart å finne ut hvordan man fjerner hvilke media-apper som var i bruk sist etter en restart)
 5. På den klokken kan du benytte hvilken som helst 20MM klokkerem - det får du jo kjøpt på Clas Ohlson ! Selv bestillte jeg skinnreimer fra eBay så jeg har sikret meg noen, får frysninger av den silikon-reima som satt på..
 6. Det du har gått glipp av er å lete etter den i Galaxy Store - det er der den finnes - ikke i Play Store
 7. Som jeg skrev ovenfor - jeg bestillte klokke/lader den 17 Aug på Samsung.no - det stod begge enheter skulle sendes 9 Sept - men klokken kom den 20. August, og laderen kom igår, altså 24. August. Jeg bestille Classic 46MM (vil ha rotating bezel) - og er svært godt fornøyd ! Tro det eller ei, men opplevdre rask/positiv respons fra Samsung på mail også
 8. Jeg kjøpte Classic 46MM (SM-R890NZKAEUD) - og er superfornøyd hittil!
 9. Jeg trener ikke med jogging (doctor's order (kne-skade)) - men sykler endel - der er faktisk Samsung Health veldig bra, synes jeg. Viser tid/km/puls etc og ekstremt detaljert og informativ map etterpå. Men ser jo at Wear OS støtter f.ex Google Fit, Adidas Running, Strava etc etc .
 10. Jeg fikk min igår (20. Aug) - den ble bestillt på Samsung på mandag 16. Aug - da stod det i ordrebekreftelsen at levering skulle være 9. Sept - så fikk jeg SMS fra DHL om levering igår.... og sannelig, den ble levert igår ettermiddag på døren Fikk med den Dual-laderen på kjøpet, men den ble ikke levert med klokken, kommer senere. Dritfin klokke - men den trenger enten den lille medfølgende laderen, eller den Dual-laderen i tilbudet, kan ikke lades på noen andre Qi-ladere
 11. Ærlig svar, det! Jeg bytter årlig og får bedre betalt for en strøken tlf enn en herpa tlf på Finn - dessuten plager deg meg om jeg får riper/merker på en ny/nesten ny tlf.. skal sies at jeg tar av dekselet ganske ofte !
 12. Nå har det vært mye finurlig teknisk oppe til diskusjon her - hva med et temaskifte til eksteriør? Har benyttet flip-deksel (Samsung LED View) de siste par årene/telefonene. Det har holdt skjermen fullstendig fri fra riper, til og med hairlines. S21U har jo fabrikk-påsatt skjermbeskytter, men nå som jeg benytter "åpent" deksel ser jo den beskyttelses filmen ut som om telefonen har sklidd på et sement-gulv, full av riper og grums (men altså bare på beskyttelsen, skjermen under er nok strøken!) Lar dere andre det skure og gå? Eller setter dere på ny film/beskyttelse? I så fall hva bruker dere, Liquid Skin som originalen eller tempered glass ?
 13. Jeg kjøpte nettopp den 15W Samsung laderen, den er veldig rask til å være trådløs. Ser ut til at den virkelig gir 15W selv om det står 10/15 avhengig av hardware. Veldig fornøyd. 599 levert på døren
×
×
 • Create New...