Jump to content

KanKhan

Medlemmer
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)

Recent Profile Visitors

1953 profile views
 1. Send meldinger til de på finn, rundt Oslo er det de jeg har "fått kjøpe av" Be de sende i posten og bare send nok meldinger, 2 ja på 5 sendte.
 2. Virker som om markedet begynner å bli mettet, får kjøpt 2 stk disk edition for 7000,- kroner om jeg ville, har sendt litt PMer for å se. Da kan jeg med trygghet si at det virker som om det skal være mulig å få tak i flere til bekjente osv. som ikke vil betale mer enn butikkpris. Noe jeg er helt enig i, og har av prinsipp nektet å gjøre selv. Endelig! Har noen kompiser rundt om som ikke har fått tak i som jeg har spilt en del med før...
 3. Fikk beskjed om at de sliter med utsending av ordrebekreftelse, men at vi skal få e-post med garanti og sendingsnummer når den er sendt. Se side 598 eller 599, der er copy paste på det jeg fikk fra kundeservice.
 4. Bor mellom Moss og Fredrikstad, så ikke lange turen isåfall Hender jeg er i Oslo og omegn også mtp. at jeg har familie og venner der, kan evt. be broren min gi fra seg sin så sender jeg direkte til han som bor i Asker og, han fikk bestilt fra netonnet i dag (og den som tipset meg). Ordner seg om vi skulle være heldig, men tviler sterkt!
 5. Hehe! Da hadde det blitt bekreftet Men jeg har sjeldent til aldri flaks, så ikke noe stort håp... Usikker om koden er unik så den må bestilles fra min bruker eller hva, men vi finner evt. ut av det, sender deg isåfall en melding.
 6. Dersom jeg vinner power konkurransen så skal jeg være "snill nok" til å gi deg koden. Men da håper jeg virkelig det du sier er sant og ikke noe tull.. Gitt at jeg får ordre/sendebekreftelse av NetOnNet i tide til SMSen EVENTUELT kommer
 7. Det kan være flere grunner til at han gjør det. At han har kontorjobb, at han ikke har en jobb eller annet som gjør at han har tid og anledning til å gjøre noe vennene ikke har tid og anledning til Salg for profitt er dog noe annet..
 8. Jeg og broren min har heller ikke fått ordrebekreftelse, snakket med de på chat nå: Vi har litt problemer med utsendelse av ordrebekreftelse, men du vil motta leveringsbekreftelse når varen sendes, med garantibevis
 9. NetOnNet hadde slipp for noen minutter siden, rakk ikke å poste før jeg hadde bestilt og det var tomt..! Vet noen hvor lang tid netonnet bruker på levering?
 10. Power har satt opp prisen på PS5 disc til 99 999,- regner med at e-postene sendes ut snart om man vinner
×
×
 • Create New...