Jump to content

joakimbo

Medlemmer
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 :)

Recent Profile Visitors

1860 profile views
 1. Skjønner.. Jeg har gjort en del tweaks som gjør at den ikke bruker noe særlig i standby, men i bruk ryker det en del pga 120hz skjerm osv.
 2. Folk her har tydeligvis ikke fått med seg at i samtlige nettaviser har det stått skrevet om at februar-oppdateringen, ødelegger helt for batteritid. Jeg var på denne oppdateringen i én uke og hadde akkurat samme som deg. Etter siste oppdatering som kom fredag, så er jeg tilbake til superbra batteritid. 6-7 timer skjermtid, og batteri varer over ett døgn. Med andre ord! Oppdater til nyeste. Går ikke det, reset telefonen!
 3. https://www.tek.no/nyheter/nyhet/i/dlk48X/galaxy-s21-har-faatt-batteriproblemer-etter-oppdatering
 4. Hva slags telefon har du? Dette gjelder S21 og ikke ultra.
 5. Jeg har også skrudd av AOD. Hvilken versjon har du? Og har du oppdatert til februar-oppdateringen? Vært på mobilnett i noen timer i strekk uten Wi-Fi?
 6. Har gjort en del research nå. Februar-oppdatering gjør at "standby" batteritid går betraktelig ned. Florerer med poster på div. forum, reddit og XDA nå. Folk mister 30% batteri over natten. Aner ikke om dette bare angår S21 og/eller plus/ultra. Med andre ord, skygg unna februar oppdateringen til Samsung har fikset dette. Regner med det kommer en fiks ganske raskt.
 7. Noen som har en S21 de bruker nå? Jeg har et vanvittig irriterende problem. På mobildata bruker telefonen enormt med strøm. I går hadde jeg 2 timer skjermtid og 6 timer av lader, fortsatt 74% igjen. Dro på jobb. Ila. 3-4 timer på jobben var jeg nedi 30% strøm, nesten uten å bruke telefonen. Dette har skjedd flere dager på rad nå. Mistenker at det begynte etter februrar-oppdateringen.
 8. Interessant. Hadde også S20 FE 5G. Synes den ble for stor, og synes flere småting gjorde at den ikke var helt topp. Dårlig haptics, litt kjip byggekvalitet m.m. Kjøpte derfor S21. Elsker størrelsen. Mye bedre med mindre telefon. Har inntrykk av at snapdragon og Exynos er nokså like ifh til batteritid. Det bildet du poster er det jeg også ligger på under hard bruk.
 9. Jeg har S21 som også har plast. Men det er et annet type materiale. Grovere/mattere finish enn S20 FE. Kjennes mer ut som glass og sklir mye mindre, føles bedre.
 10. Jeg eide Samsung S20 FE 5G (snapdragon) i 3 uker før jeg solgte den, og kjøpte en S21. I hovedsak pga. størrelsen. Trives bedre med en litt mindre telefon. Jeg må si at jeg er enormt mye mer fornøyd med S21 enn hva jeg var med S20 FE. Hele kvalitetsfølelsen er annerledes. Bedre byggekvalitet, bedre skjerm. Har også inntrykk av at S21 har bedre batteritid, samt mindre lagg og mer "polished" software.
 11. Jeg så også noe om dette i presentasjonen deres. Mener de hadde med noe lignende når de lanserte S10 / S20 også, men har aldri sett noe til dette? Aldri sett noe bedre kamera-kvalitet på noen av modellene i Snapchat eller Instagram.. Samme dårlig kvalitet som andre Android-telefoner. Vet du om noen kan bekrefte dette? Eller er det bare løgn fra Samsung?
 12. Prisene er helt latterlig overpriset her i Norge. S20 ble lansert til 999$ i fjor, 9500,- her i Norge. Denne modellen lanseres til 799$, 9800,- her i Norge. Noen har tastet litt feil på kalkulatoren, eller så er det reinspikka lureri.
 13. Samme her. Det er bare en "placeholder" dato da. Kan fort bli tidligere også. Men virker som alle selskapene pusher de dyre kortene først.
 14. Jeg kjøpte et Zotac RTX 3080 Amp Holo fra Komplett i slutten av november. Har brukt det gjennom desember, men tror det er noe galt med kortet, da jeg ikke kan kjøre det "stock" uten at det kræsjer. Hvis jeg undervolter, så kjører det stabilt. Har siden dette fått tak i et Gigabyte RTX 3080 Vision OC som kjører "stock" uten problemer. Jeg tenker å returnere Zotac-kortet. Men blir dette en reklamasjon? Eller skal jeg bare levere det tilbake på åpent kjøp?
×
×
 • Create New...