Jump to content

bjartewh

Medlemmer
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bjartewh last won the day on June 18 2018

bjartewh had the most liked content!

Community Reputation

246 :)

About bjartewh

 • Rank
  Skribent, Gamer.no
 • Birthday 06/04/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2562 profile views
 1. Tell Me Why tar opp vanskelege tema på ein truverdig måte, men haltar litt spelmessig. ANMELDELSE: Tell Me Why
 2. Sjarmen til Deadly Premonition 2 druknar heilt i tekniske utfordringar og frustrerande gameplay. ANMELDELSE: Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise
 3. Eg har ikkje fått spelt RE3 ennå, men kan godt tenkja meg at det kan gli inn i sjuarnisjen, ja. RE2 var GOTY19 i mi bok, så her må eg hiva meg rundt sporenstreks. 🙂
 4. Få spel gjer meg like varm om hjarterøtene som dei eg gir karakteren 7 av 10. FEATURE: Desse spela er som «comfort food» for meg
 5. Scott Benson, som jobba med Holowka i seks år, har skrive veldig mykje om sine erfaringar med han her: https://medium.com/@bombsfall/alec-2618dc1e23e Eg foreslår at alle som føler for å skulda Zöe Quinn for noko som helst, eller som slenger om seg påstandar om cancel culture, les kva han har å fortelja først.
 6. Folk som blir gira av E3, bryr seg altså ikkje om spel. Sukk. Skulle ønske eg trudde du trolla, då kunne eg berre ha ledd av det. Men eg trur jo faktisk du meiner det, og det er altså så idiotisk provoserande.
 7. Bjarte ser mellom anna fram til ein zombieapokalypse, eit norsk fjordmysterium, og noko berre Hideo Kojima veit kva er. FEATURE: Ti spel Bjarte gler seg til i 2019
 8. Essensen til <em>Life is Strange</em> blir godt ivaretatt i prologen til sesong 2. ANMELDELSE: The Awesome Adventures of Captain Spirit
 9. Berre ein kjapp kommentar til dette. Eg veit at dette skjer, og eg trur ikkje "shaming" er den beste måten å ta opp problemstillinga på. Det var heller ikkje "shaming" som var formålet mitt med denne kommentaren, sjølv om eg ikkje ser vekk ifrå at den har blitt tolka slik av fleire. Nå tar eg kvelden. Takk for i dag.
 10. Okei. Eg kan nok godt ha formulert meg upresist her og der i kommentarfeltet. Det har blitt ein del kommentarar å svara på i løpet av dagen.
 11. Her er det eit eller anna som er lost in translation, for slik eg les deg nå, så meiner du eg har bomma på alle litterære verkemiddel fordi eg ikkje er overraska over reaksjonar på kommentaren. Og det gir ikkje meining.
 12. Det er svært lite i dette kommentarfeltet som har overraska meg, så her er eg usikker på kva du vil fram til. Eg er heller ikkje spesielt interessert i kva du eller andre er komfortable med å sjå på skjermen. Det er ikkje det det er snakk om. Det er snakk om å tolerera at spel ikkje er til utelukkande for éi gruppe menneske, og at dette kjem til uttrykk gjennom dei personane spela handlar om.
 13. Mangfald av og aksept for ulike meiningar er sjølvsagt sunt. Som eg har nemnd i andre innlegg over her, så skriv eg heller ikkje at nokon som helst må ha noka spesiell meining. Eg argumenterer ikkje for noko meiningstyranni, sjølv om enkelte tydelegvis yndar å tolka det slik. Eg argumenter for at det skal vera rom for eit større representasjonsmangfald i spel, gjerne utan at det blir ropt opp i harnisk kvar gong ei stor spelutgjeving har ein person som representerer ei marginal gruppe som hovudperson.
 14. Trist om dette er tilfellet da jeg føler det ville hjulpet mange usikre menn komme ut av skapet. Føler det ligger ett større press der generelt, men det kan være min bias. Ja, eg er heilt einig i at det er trist, av mange grunnar.
 15. Eg trur det er fordi folk synst det er lettare å akseptera (aka mindre ekkelt å sjå) to damer enn to menn.
×
×
 • Create New...