Jump to content

Battery12

Medlemmer
 • Content Count

  2301
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

427 :)

About Battery12

 • Birthday 11/09/1994

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11330 profile views
 1. Så at fristen for enkeltemner var 1.juli..
 2. Hei, har akkurat startet på en master på universitetet (5 år). Har tidligere startet på en bachelor og har dermed bestått ex.phil. Problemet i år er at ex.phil også er på første semester på det nye studiet. Dermed mister jeg 10 studiepoeng første semester. Noe som tilsvarer veldig mye penger tapt fra lånekassen. Ser på muligheten for å melde meg opp på en privatistskole og ta et emne der, bare for å få fullt med lån og stipend hos lånekassen. Studiebelastningen per fag på et semester er på 33,33% på privatistskolen. Da har jeg regnet meg ut til at totalt studiebelastning dette semesteret blir på 99,99% for et privatistfag og 20 studiepoeng på universitet. Blir dette godkjent som fulltidsstudie? Et annet spørsmål, for å få studiestøtte som privatist, må det da være et nytt fag som jeg ikke har karakter i? eller får man støtte for å "forbedre karakter" på et fag man allerede har bestått?
 3. Når den forrige storoppdateringen kom til min forrige ipad air, så ble den tregere.
 4. Ipad 2018,er den rask nok for IPADOS? Har enda ikke turt å oppdatere den
 5. Hei, siden jeg er student så må jeg ha et lite lån for å kjøpe elsykkel. Min mor har sagt seg enig i være medlåntaker/kausjonist på et forbrukslån. Men er umulig for meg å få forbrukslån. Derfor har jeg sett på Klarna delbetaling som et alternativ. Problemet her er at min mor skal kjøpe ny leilighet i nærmeste framtid, og vil derfor ikke ta lånet selv, for hun er redd hun får et lavere finansieringsbevis hos banken. Spørsmålet mitt er, vil klarnas delbetaling vises hos min mor i kredittvurderingen hennes i banken?
 6. Viktig med dobbeldekning i alle posisjoner Johannes! Hakimi ble jo lånt ut til BvB. RM trenger egentlig ikkke en ny VV, håper Asensio kan ta den rollen. Det som trengs er en ny spiss! Har et håp på Mbappe eller Icardi. Men det ser ut som Eden Hazard er på vei inn dørene på Bernabeu.
 7. Er det ikke mye regn og gråvær på vestlandet?
 8. Hei, vi er en familie på 3, som ønsker å flytte sørover fra Tromsø etter fullført studie. Samboer skal bli jordmor og jeg skal bli jurist. Vi har sett oss lei klimaet, de lange avstandene og de høye boligprisene her i Tromsø. Ser for oss en plass på Sør eller østlandet. Helst en liten trivelig by med bra klima (til Norge å være). Hvor er det best å bo? Vi er glade i å gå på fjellet og i naturen, og ønsker å være nært kysten og havet. Så er det viktige med gode kulturelle tilbud også.
 9. Anbefaler å ta en NAF utløptstest! Fikk fikset en del da på garantien, når jeg vendte snuten mot Sulland, rett etter testen
×
×
 • Create New...