Jump to content

waremanu

Medlemmer
 • Content Count

  741
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

6317 profile views
 1. Bestemte meg for å gå for en Java sertifisering, for å kunne ha noe å vise til - og for selvtilliten. Jeg forsøkte faktisk å ta Java sertifisering, men jeg strøk eksamen. Hadde øvd for den eksamenen, men tydeligvis ikke godt nok. Mye vanskelig i den eksamenen, så man må virkelig kunne Java fullstendig. Skal øve hardt fremover og prøve på nytt. 😀
 2. Ønsker å ta ingeniørutdanning senere, men har dessverre ikke generell studiekompetanse grunnet jeg tok fagbrev istedet. Foretrekker nettbasert forkurs ettersom jeg jobber nå. Dessverre ser det ikke ut som jeg har mange alternativer da. Kan bare se NKI sitt nettstudium som har forkurs for ingeniørutdanning tilegnet fagarbeidere. Er det noen som har erfaringer om NKI, eller har tips om andre muligheter?
 3. Ser ut som kabinettet FANTEC SRC-2080X07 passer fint. Men tilhørende rack-kit FANTEC SRC-SR20 tror jeg akkurat ikke passer, ettersom det står på Fantec sin side at den bare støtter 51-86cm. Skulle gjerne hatt 50cm rail-kit. I rackskapet mitt har jeg for øyeblikket dette installert: Chieftec UNC-210TR-B-U3 1 stk Chieftec Sliders 50cm 1 stk BlueWalker PowerWalker UPS 1 stk POWERWALKER RACK MOUNT 1 stk
 4. Disse er perfekte, men finner ingen steder som har noe av dette på lager. Logic Case sliter med levering, og ServerCase har sluttet å levere til Norge, men er uansett tom for Logic Case.
 5. Denne: https://www.servercase.co.uk/shop/server-cases/rackmount/2u-chassis/2u-server-case-w-6x-35-hot-swappable-satasas-drive-bays-+-2-x-525-550mm-deep-silver-sc-2306a-550/
 6. Tenkte 2U, men er ikke en begrensning akkurat. Må ha 6+ 3,5" slots helst
 7. Jeg er 21 år og jobber med brukerstøtte, men har på fritiden drevet en god del med Java programmering - helt siden 8. klasse på ungdomsskolen. Kan trygt si jeg valgte feil utdanningsløp da jeg tok fagbrev istedet. Dessverre er det ikke aktuelt å ta en bachelorgrad nå. Drevet mest med Java og Spring Boot, men har prøvd de fleste andre programmeringsspråk. Jeg burde klare å sertifisere meg i Java. Hvilken sertifisering innen Java er mest anerkjent? Noen tips her?
 8. Tilfeldig nok refunderte servercase.co.uk ordren min i dag, og sier de ikke kan skaffe det. Ingen andre som selger noe som passer virker det som. Så gjerne! Tips?
 9. Tenkte mer en løstning for cloud computing
 10. Det er på tide å være klar for skyen. Jeg ser har en fysisk server, og leter etter en mer moderne løsning en VMware ESXi i bunnen. Skal øke antall servere, og planen er å kjøre en hybridløsning etterhvert. OpenStack ser interessant ut, men har ingen erfaring med det. OpenShift virker også interessant, men er litt usikker på hva jeg bør velge. Bruker mest docker-applikasjoner. Har dere noen forslag her?
 11. Hot-swap er et pluss, og 2U er en fin størrelse. men ikke et krav. Hovedkort er ikke nøye for min del.
 12. Hei Jeg leter etter en rackmountable mediaserver som er half-sized (maks. 58 cm dyp for min del), og som har støtte for 3.5" lagring (helst mer enn 5 slots). Det kan godt være bare kabinettet, eller en brukt barebone server. Har lett lengde, blant annet så har ikke bargainhardware noe passende. Noen her som vet om noe?
 13. Hei Jeg leter etter en rackmountable mediaserver som er half-sized (maks. 58 cm dyp for min del), og som har støtte for 3.5" lagring (helst mer enn 5 slots). Det kan godt være bare kabinettet, eller en brukt barebone server. Har lett lengde, blant annet så har ikke bargainhardware noe passende. Noen her som vet om noe?
×
×
 • Create New...