Gå til innhold

BirgerCaC

Medlemmer
  • Innlegg

    9 048
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om BirgerCaC

  • Bursdag 22. sep. 1988

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

29 510 profilvisninger

BirgerCaC sine prestasjoner

1,2k

Nettsamfunnsomdømme

9

Hjelpsomme svar

About Me

I denne spoileren kan du lese litt om meg og hva jeg driver med.

 

 

Jeg er en 31 år gammel mann fra østfold. Jeg er interessert i Datamaskiner, elektronikk, pyroteknikk, historie, agronomi, og diskusjon.no Jeg bedriver med landbruk, graving, leiekjøring i landbruker, brøyting av privat vei og gangfelt og samt installerer GPS og sporfølging systemer for traktorer og andre maskiner.

 

Jeg reparerer også en rekke datamaskiner for venner og andre og dette har nærmest blitt en hobby :p Hobbyene mine brenner sterkt for datamaskiner og elektronikk i mesteparten av året, men når det nærmer seg nyttår så er det pyroteknikk interessen som overtar. Jeg er også av en eller annen grunn alltid vært interessert i julen.

 

I tillegg til dette så er jeg fast lyd og bilde teknikker annenhver søndag og filmer og sender ut film og lyd direkte ut på nettet via server. Dette er en frivillig jobb jeg har tatt del i :) Jeg bedriver også å produserer opplærings DVDer på fritiden til folk som trenger Basic datalære samt DVDer som omhandler problemer som stadig oppstår med datamaskiner og som man enkelt kan reparere selv. Jeg filmer også fyrverkeri og legger det ut på you tube kanalen min.

 

Jeg er også en USA venn og er meget interessert i USA og hvordan de opererte under den kalde krigen og slo sovjetunionen. Ellers så er jeg generelt sett i historie. Da spesielt kriger, oppfinnelser i tiden og hvordan landegrensene har flyttet seg gjennom årene.

 

 

Maskinvare (PC):

Hp Pavilion Vd 6 2146 so
Lenovo ThinkPad L450
Acer Aspire 1830TZ

Skjerm: Samsung SyncMaster S24"B350
Headsett: Razer Kragen Green FRML

Mobil: Samsung Galaxy S5 Neo

 

Kamerautstyr:

Canon PowerShot A2600 HD 5x zoom 15 mega pixler
Hama Stativ

×
×
  • Opprett ny...