Gå til innhold

Sjørøver

Medlemmer
  • Innlegg

    3 698
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sjørøver

  1. Comma Chameleon skrev (12 timer siden):

    Ganske liten boble i såfall. E-sport er ikke så stort enda.

    Gigantisk som at den er blåst opp noe enormt. Synes det skrives utrolig mye om det i forhold til den faktiske interessen rundt omkring. 

     

    BadCat skrev (1 time siden):

    Man kan drikke ei halv uke før man skal prestere. Det er ei fryktelig dårlig vane å drikke alkohol jevnlig hvis man skal prestere. Egentlig er det ei dårlig vane generelt. At det er vanlig i kulturen å drikke alkohol i Norge, gjør det ikke bedre.

    Hvis en bruker titalls timer i uka på å bli best og så putter man alkohol inn i den plana, mot bedre vitende. Det er langt fra smart.

    Jeg har lenge forsvart drikkekulturen. Nå gjør jeg ikke det lenger.

    Ser ikke helt hvordan det er relatert til innlegget mitt? Selv om det ikke er smart så går det helt fint. Alt med måte. 

  2. BadCat skrev (6 timer siden):

    Man kan ha ei voldsom vekst i et nytt spill som samtidig slår beina unna på det gamle og etablerte. Stadig mer penger pumpes in for å ta markedsandeler. Da mener jeg ikke til spillutviklinga men for å få de kjente folka til å spille deres spill.

    Du kan få en upopulær patch som ødelegger ett spill. Husker det skjedde med meg i overwatch, spilte det ikke igjen før oppfølgeren kom ut. Det er jo ett spill som er lagd rundt esport, som igjen gjorde det kjedelig å spille. Null interesse av å se på, utrolig lite givende. 

     

    BadCat skrev (5 timer siden):

    Skal du nå toppen må du ha en trent kropp, nok søvn og ingen alkohol.

    Merkelig at formel 1 førere kan feste en del uten problem. 🤷

     

    BadCat skrev (4 timer siden):

    Hva om det krever et par hundre timer med penn og papir for å forstå mekanikken i spillet "Nei, jeg vil bare spille." Begynner med en gang.

    Da vil ikke spiller appellere til massene. 

  3. Wheeljack skrev (På 27.5.2024 den 4:34 PM):

    Det smerter meg litt å si - mest fordi jeg liker ikke Apple og vil av prinsipp ikke gi dem ei eneste krone - men dem kaster ut kvalitet på kvalitet for tida. Hyklersk som jeg er så har jeg skaffa en del serier på... eh... alternativt vis. 

    Jeg synes faktisk det burde være prinsipp å belønne de når de lager så gode serier. Jeg unngår også Apple av prinsipp, men de har tydeligvis forstått hvordan de lager en god strømmetjeneste. Det er det motsatte av Netflix, som lager en masse dritt og håper noe av det fungerer.

    Og dere som har begynt på Foundation, sesong 2 var ikke super fantastisk den heller synes jeg. Jeg kommer til å se sesong 3, krysser fingrene. 

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 1
  4. Comma Chameleon skrev (5 timer siden):

    Like greit det. Eneste grunnen til at Mick Schumacher har vært relevant siden han fikk fyken fra Haas er pga. navnet. Blir nok aldri å kjøre F1 igjen.

    Holder en knapp på Alpine. Han kjører for de i WEC nå. 

  5. For min del er det for ofte jeg trekker på skuldrene og syns det er helt middelmådig. Det koster for mye penger og ta sjansen på en film. Tror jeg betalte 700,- for to på Dune med tilbehør. 

     

     

    https://www.nrk.no/rogaland/kristoffer-joner-tilbake-med-ny-film-etter-to-ar_-_-jeg-brente-meg-ut-1.16895484

    Norske produksjoner har alt for få skuespillere å velge mellom. Lei av at det er den samme runkeringen. 

    • Hjerte 1
  6. Hei! 

    Jeg skal kjøpe meg en gravemaskin med mer, og har tenkt å leie dey ut til jeg er ferdig med prosjektene mine. Maskinen jeg har tenkt å kjøpe er fra en privatperson, så MVA er betalt på denne. 

     

    Så det jeg egentlig lurer på, hvordan fungerer egentlig mva reglene? Jeg vet at ikke alle AS kreve inn MVA, men hva er reglene? Kan jeg la være å kreve inn mva om jeg betaler MVA på alt jeg kjøper inn? 

  7. @Evil-Duckjeg tror nok ikke du er målgruppen for det hun skriver. Det er jo et faktum at mange tar egenmelding på fredager og mandager for å utnytte helgen bedre. Jeg husker også flere i mitt kull som tok ett par år med AAP for de slet med psyken, på ekstremt tvilsomt grunnlag. Folk utnytter systemet, det er dyrt og veldig skadelig for de som trenger hjelp. Hadde vi fått luket ut alle som misbruker systemet kunne vi gitt enda bedre goder til de som faktisk trenger det, som feks gratis fysio. 

    • Liker 2
  8. Ørjanø skrev (7 minutter siden):

    Blant annet:

    Vi fokuserer mye på det materialistiske. Det gir en kortvarig glede og lykke. 

    Vi spiser mye mat som ikke gir nok næring. 

    Lite ute i naturen. 

    Mye fokus på prestasjon på mange/de fleste områder i livet. 

    Mye stress og press. 

    Lite søvn og ro. 

    Dette er bare piss 

    • Liker 8
×
×
  • Opprett ny...