Gå til innhold

Synix

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Synix

  1. Tenker å bytte ut en 65 tommers LG C9 jeg har i stua. Kan få kjøpt en 77 CX for 18k på finn eller denne: https://www.netonnet.no/art/tv/70-storre/lg-oled77cs6la/1028671.16255/?gclid=CjwKCAiAlp2fBhBPEiwA2Q10Dxv1P3oHrdv4_tnQkXk9ubTu4chBejDBy883BXWHulcC3FE2DcFzERoCqCIQAvD_BwE Hva er best her? Og er 18k en god pris for 77 tommers CX?
  2. Ansinitet på hvor lenge man har bodd her? Skal de som har garasje fra før av komme foran i denne køen?
  3. Ut fra hva jeg kan se foreligger det ingen skriftlig leiekontrakt. Dette er for øvrig noe som også burde komme på plass.
  4. Bor i et eldre borettslag i Oslo hvor vi i styret har bestemt oss for å rive de gamle blikkgarasjene som står her og bygge nye garasjer. Mange av de gamle garasjene står tomme grunnet elendig forfatning, samt det er enkelte garasjer hvor folk har fått parkeringsplass foran porten. Dagens garasjer og plasser foran garasjene leies av beboerne for en fast årlig sum. Det er venteliste for disse plassene i likhet med øvrige vanlige p-plasser i borettslaget. Det er borettslaget som eier plassene. Vi har nå bestemt oss for at vi ønsker å selge de nye garasjene når de er satt opp. Dette er bl.a. For å dekke inn byggekost og riving av de gamle. Dilemmaet vi da sitter igjen med er hvordan vi skal løse dette rent praktisk. Er ganske sikker på at interessen for disse plassene er større enn antallet garasjeplasser. Skal de som har garaseplass/plass foran garasjene i dag få noen form for forkjøpsrett? Skal de få kjøpe til fastpris? Alternativt blir jo disse kastet vekk fra sine plasser som de tidligere har stått på venteliste for og muligens blir ny plass lengre unna leiligheten. Skal alle plasser gå til fastpris eller skal man kjøre budrunde? Og ved fastpris skal man da kjøre loddtrekning? Hva tenker dere er mest riktig måte å løse dette på? Beboer vil da stå fritt til å selge denne garasjen igjen senere når de evt. flytter.
×
×
  • Opprett ny...