Jump to content

Synix

Medlemmer
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ansinitet på hvor lenge man har bodd her? Skal de som har garasje fra før av komme foran i denne køen?
  2. Ut fra hva jeg kan se foreligger det ingen skriftlig leiekontrakt. Dette er for øvrig noe som også burde komme på plass.
  3. Bor i et eldre borettslag i Oslo hvor vi i styret har bestemt oss for å rive de gamle blikkgarasjene som står her og bygge nye garasjer. Mange av de gamle garasjene står tomme grunnet elendig forfatning, samt det er enkelte garasjer hvor folk har fått parkeringsplass foran porten. Dagens garasjer og plasser foran garasjene leies av beboerne for en fast årlig sum. Det er venteliste for disse plassene i likhet med øvrige vanlige p-plasser i borettslaget. Det er borettslaget som eier plassene. Vi har nå bestemt oss for at vi ønsker å selge de nye garasjene når de er satt opp. Dette er bl.a. For å dekke inn byggekost og riving av de gamle. Dilemmaet vi da sitter igjen med er hvordan vi skal løse dette rent praktisk. Er ganske sikker på at interessen for disse plassene er større enn antallet garasjeplasser. Skal de som har garaseplass/plass foran garasjene i dag få noen form for forkjøpsrett? Skal de få kjøpe til fastpris? Alternativt blir jo disse kastet vekk fra sine plasser som de tidligere har stått på venteliste for og muligens blir ny plass lengre unna leiligheten. Skal alle plasser gå til fastpris eller skal man kjøre budrunde? Og ved fastpris skal man da kjøre loddtrekning? Hva tenker dere er mest riktig måte å løse dette på? Beboer vil da stå fritt til å selge denne garasjen igjen senere når de evt. flytter.
  4. Hei, har i det siste fått litt ymse varsellamper og feilmeldinger i bilen når jeg starter den. Stort sett er det «EPC» lampen som lyser sammen med en melding om at start/stop function er unavailable. Har også skjedd at oljelampen har lyst ved to turer, men så har den ikke lyst igjen. Ofte løses problemet ved å starte bilen på nytt og slik at både epc og feilmelding er borte. Dro til et verksted som kjørte en feilsøk på bilen med en sånn dings, men de fikk ingen feilmeldinger opp. Dro så til Møller bil, men de visste ikke hva det kunne være og skulle ha 2000 for å kjøre et feilsøk (som sannsynligvis ikke ville gi resultat). så da lurer jeg egt på hva jeg skal gjøre.. bytte batteri? Har planer om å selge bilen snart og da skulle jeg helst vært kvitt dette..
×
×
  • Create New...