Gå til innhold

Gravitass

Medlemmer
  • Innlegg

    1 534
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. Gravitass's innlegg in [Løst] UHD TVer - Spørsmål! ble markert som svaret   
    4K tver har en veldig flott funksjon som heter oppskalering, der tven forbedrer videosignalet som kommer inn. Dess bedre signalet som kommer inn er, dess bedre blir resultatet.
     
    Jeg har en 4K tv, og er veldig fornøyd. Den oppskalerer utrolig bra (både filmer og serier på Netflix, og filmer på Blu-ray). Dette er en Sony X55B, men det er kommet en ny modell nå, som er C-modellen.
     
    Når det gjelder spilling så er det viktig å sette tven i spillmodus, fordi 4K tver har utrolig mange flere pixler å regne på enn en Full HD TV, så visst du ikke setter den i spillmodus så blir det en kraftig forsinkelse. Her må du også se litt på tester på nettet der de måler slike ting, fordi ingen TV er like i spillmodus, noen kan være bra, andre kan være utrolig dårlig.
     
    Personlig synes jeg at 4K TV er verdt det, men vær sikker på at den er fremtidsrettet (HDMI 2.0 eller helst 2.0a) og kanskje HDR støtte, som Netflix og Blu-ray skal få snart.
  2. Gravitass's innlegg in [Løst] Problemer under bytte til SSD ble markert som svaret   
    Hvorfor brukte du ikke programvaren som fulgte med SSD'en? Har akkurat samme SSD og der kom med en CD og en guide. Så fremt du ikke kjøpte OEM?
×
×
  • Opprett ny...