Gå til innhold

cpt.kaptein

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cpt.kaptein

  1. Lenge siden jeg bare har sitti å måpa når jeg hører på musikk, men jeg kom over en tolkning av untitled/fantastic låta til Slum Village av et orkester som jeg ville dele her. Hele konserten er en hyllest til Jay Dee og finnes som DVD, kom for mange år siden. Sikkert mange som har sett dette fra før, men hvis man ikke kjenner til SV men bare J. Dilla er det bare å sette seg ned å høre det som finnes.
     
    Suite For Ma Dukes Orchestra - Untitled / Fantastic

  2. Hei, jeg skal inn til sesjon del 2 første dagen i høstferien. Har sett litt på etterettning og synes det er interessant ut. Må jeg gjennom førstegangstjeneste for å komme dit og hva må jeg gjøre på sesjonsdagen for å høyne sjansene mine for å komme inn dit?

  3. Noen som vet om et bra sted å kjøpe janoski's? Har saumfart samtlige butikker som sier de fører streetwear i Norge men nå gir jeg opp. Om det er mulig at jeg har misset en butikk etter 3 timers leting så hadde det vært fint om noen sa ifra. Har funnet på steez og junkyard men ikke helt de fargene jeg er ute etter. Noen som vet om en bra butikk som har rimelig pris og fraktmuligheter til Norge?

  4.  

    Heisann.

     

    Har noen forslag til oppgaver til deg. Dette er som sagt bare forslag, men kan kanskje gi deg litt hjelp. Har ikke sett på kompetansemålene spesifikt for 10. klasse. Vær kreativ :)

     

    Utgifter:

    - Leiebil. Her kan du bruke linærfunksjon. Si at du betaler 1000 kr når du leier bilen og i gjennomsnitt 100 kr dagen på bensin. Du kan dermed ut i fra formen på en linærfunksjon (y = ax + b) utforme funksjonen y = 100x + 1000, der 1000. 1000 blir da konstantleddet, mens stigningstallet blir 100. Kan godt supplere med graf på en senere tidspunkt, når jeg får tid.

     

     

     

    Kan du "godt supplere med en graf" nå ? :)

  5. Var med i speideren i 5 år det har gitt meg så mye , både lærdom i naturen og toleranse. Det handler om ALT annet enn å hjelpe gamle damer over gaten som mange tror. Det kristne var det ikke noe av i troppen min men dette er vel individuelt fra hva de lengre opp i troppen mener og tror på .

     

    Jeg slutta også etterhvert pga skolen .

  6.  

    Lurer litt på hvordan vi kan flette inn:

     

     

    • Statistikk
    • Vei, fart, tid
    • Sannsynlighet
    • Målestokk
    • Geometri
    • Valuta
    • Sirkelen
    • Andre forslag?

     

     

     

     

     

     

     

     

    Se på det Pony sa, det var ganske nyttig.

     

    Har nå bestemt oss for å gå opp hver for oss. Jeg leste innlegget og fikk tatt med litt mer .

     

    Lurer fortsatt på om noen har fler forslag fordi jeg føler at jeg "mangler" noe med det jeg har nå . Føler at jeg må flette inn mer for å vise hva jeg kan . Det holder vel ikke med å sette opp budsjett for flyreise , opphold osv for en flytur Oslo-London og litt geometriske former? Noen som har forslag til noe mer jeg kan ha med feks bruke pytagoras og likninger med 2ukjente på en formålsnyttig måte ?

     

    Legger ved en "plan" bare noe jeg har hittil.

    Muntlig eksamen matte 2011.doc

  7. Jeg kom opp i temaet "idrett". Jeg og en kompis lurte på om vi ikke skulle gå opp sammen , noen som har erfaringer/tips til det?

     

    Vi tenker kanskje en tur til OL eller noe lignende arrangement eller velge en bestemt idrett som dekker flere områder.

     

    Lurer litt på hvordan vi kan flette inn:

     

     

    • Statistikk
    • Vei, fart, tid
    • Sannsynlighet
    • Målestokk
    • Geometri
    • Valuta
    • Sirkelen
    • Andre forslag?

     

     

     

  8. Lengden x var avstanden fra land til båten, her var den ene kateten 50m. x+30m var avstanden fra mannen(?) til båten, her var den ene kateten 50m.

     

    Lengden fra land til båten var 270m

    Lengen fra mannen(?) til båten var 300m

     

     

    Argh , nå husker jeg oppgaven ja . Regner med at jeg iallefall får et lite pluss for 5meter "krympingen".

  9. Siste oppgaven var svaret 270

     

    Hypotenusen "krympet" 5 m per 30 meter.

     

    45:5=9

    9*30=270

     

    Simple as that

     

    Enig , men skulle man ikke finne avstanden fra land til båten , ikke lengden av x. Mulig jeg har feil. Hvis ikke er x 200m og dere har trukket fra 30 m . Husker noen ?

  10. Var det bare jeg som følte vi manglet litt informasjon på konstruksjonen på Del 1?

     

     

    Jepp , jeg lagde en 90grader i B og trakk en linja fra C til D i 90gradern.

     

    Konstruksjonen din er feil. Du har plassert D på feil side :/ Det skal være ABCD og ikke ABDC.

    ÅÅÅÅÅÅ, fy**** er det mulig?

  11. Formlikhetsoppgaven . Plusse sammen hele lengden på den store trekanten . 546(eller hva det var) Dele det med samme lengden på den lille , som var rundt 78 som da er hvor mange ganger den er større enn den lille , så gange det med lengden på den andre kateten altså 2 og du fikk det svaret rundt 146.

     

    Siste oppgaven tenkte jeg at hypotenusen "krympet" 5 m per 30 meter. Husker ikke helt hvordan jeg fant det men fikk 240 som svar

×
×
  • Opprett ny...