Gå til innhold

Rick

Medlemmer
  • Innlegg

    243
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rick

  1. Mafia 1 hadde en genial story, spesielt slutten.. Likte veldig godt at de i Mafia 2 kom tilbake til akkurat den plassen i ett av oppdragene.

     

    Bare for å pirke litt, så var ikke begge de forrige mafia spillene på 30 tallet, det første var i den tidsepoken, mens det andre startet du vel i 45-46 og mener du var midt på 50 tallet før storyen var unnagjort

  2. Jeg har hentet spillnøklene hver måned, selv om ikke alle spillene blir brukt. FarCry 3 fikk seg en ekstra gjennomspilling takket være dere, og Among the Sleep var noe jeg virkelig satte pris på.

     

    Skjønner godt at dere kutter ned dette, har tenkt tidligere at når dere gir ut nøkler så ofte må mye av pengene dere får inn forsvinne. Jeg beholder garantert ekstra medlemskapet uansett, men blir jeg overrasket med en spillnøkkel i halvåret kommer jeg ikke til å bli forbannet :-)

    • Liker 6
  3. Jeg er også en av de som heller leser anmeldelser på sider jeg stoler på, enn noen av de store utenlandske som i mine øyne bare spyr ut forhåndsbestilte karakterer.

     

    Godt at dette blir belyst, har bestandig regnet med at det var mange klausuler med å få spill tidligere, men hadde ikke trodd at det var så ille.

     

    Og jeg ser ingenting galt i at gamer nevner med navn de som kommer med de værste kravene, da vet jeg hvordan selskap som gir kraftig munnkurv, og kan se anmeldelsene ut fra det.

     

    Kudos til dere!

  4. E-sport er noe jeg ikke har stor interesse for, selv om det sikkert kunne vært gøy å sett ett intervju med noen norske storheter innenfor det.

     

    Det jeg gjerne vil se er at dere snakker med folk som driver med spillproduksjon i Norge. Ragnar Tørnquist kunne jeg gjerne sett ett langt intervju med, både om alt han har lagd tidligere og hva som kommer.

     

    Og i denne moderne tidsalderen vår kan det jo lett gjøres ganske interaktivt, vi som ser på kan jo få spurt spørsmålene vi "trenger" svar på live. Så kan de ikke bruke lang tid på å pønske ut svar som på en pen måte går rundt emne.

     

    Kan jo også lages mer temabaserte episoder, en fra f.eks retro miljøet, her er jo retro crew folkene selvskrevne medlemmer

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...