Gå til innhold

TrulsHE

Medlemmer
  • Innlegg

    826
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TrulsHE

  1. Hei!

    Etter blant annet å ha lest denne testen ble det til at fattern kjøpte denne telefonen, siden den virket som et bra valg når han ønsket en enkel og rimelig telefon med større skjerm og mulighet for større skrift enn den gamle han hadde.

    Han har nå hatt den en liten stund og jeg har nettopp fått sjekket den ut litt. For det aller meste virker det som en strålende telefon for ham :thumbup: , men vi har funnet fram til ett merkelig problem.

     

    Når vi velger å bruke det enkle grensesnittet "Simple UI" er det plutselig ikke mulig lenger å bruke tekstmeldings-appen i liggende landskapsmodus. Verken til lesing eller skriving, som han absolutt ville foretrekke.

    Jeg har undersøkt innstillinger og googlet uten å bli noe klokere.

    Er det noen som kan komme med noen innspill til hva vi kan gjøre for å få til dette?

     

    Kort oppsummert: Finfin telefon, men hvordan kan man få brukt det enkle grensesnittet og skrevet tekstmeldinger med tastaturet i landskapsmodus?

  2. Jeg driver og feilsøker en SSD på pappas kontormaskin. Det er en OCZ Vertex 2 på 60GB som har fungert strålende i 4-5 måneder før maskinen plutselig en dag ikke oppdaget SSD'en ved oppstart. Den er altså ikke synlig i BIOS.

    Jeg har prøvd alt jeg har kommet over av forslag, med både kaldstart og hot-plugging i både hans maskin og to andre maskiner, men SSD'en blir ikke oppdaget i det hele tatt i noen av dem, verken i BIOS eller Windows.

    Det eneste jeg kan tenke meg som jeg ikke har prøvd er å koble den til eksternt via USB-adapter.

    Noen som tror at det er noe håp for denne, eller er det bare å sende den inn?

  3. Dersom jeg velger å dele VPN-tilkoblingen på PC'n faller den umiddelbart ned og kan ikke kobles til igjen før delingen er slått av. Skjønner ikke dette? Høres ut som andre har gjort dette.

    Det er bra jeg er sta og tålmodig, for jeg kom på nett til slutt.

    Akkurat dette problemet i sitatet fant jeg ut at skyldtes at nettverkskortet fikk satt en fast IP-adresse når VPN-tilkoblingen ble delt. Når jeg så endret tilbake til automatisk IP funket den normalt som delt.

    Deretter måtte jeg sette Gateway og DNS-server på PS3-en til PC-ens IP. Måtte også åpne opp noen nødvendige porter for PSN i VPN-delingen på PC'n.

     

    Da blir det spennende å prøve litt PS3-spilling fremover. Har knapt spilt på PC eller konsoll på mange år pga. studier og annet.

    Har veldig mange gode minner fra de gode gamle Battlefield-dagene, så det blir fokus på BF3 den første tiden. Ellers står GT5, Dirt 3 og Uncharted bl.a. høyt på ønskelista.

  4. Hallo. Jeg spilte mye Battlefield på PC de første årene, men har pga. studier og andre ting spilt ekstremt lite de siste årene.

    Kjøpte meg nylig PS3 og har forhåndsbestilt BF3.

    Betaen er installert og jeg har prøvd litt i dag. Merker at jeg aldri har spilt på konsoll og svært lite på PC de siste årene, men det kommer seg vel etterhvert. Det hadde sikkert vært gøy å spille med noen kjente nå utover.

     

    Forum: TrulsHE

    PSN: trulshe

    Alder: 23

  5. Hei. Rykende fersk PS3-eier her.

    Noen som har erfaring med å få PS3-en på nett med VPN-tilkobling i studentsamskipnadsbolig?

    Jeg har søkt og lest rundt på dette forumet og alle andre steder i hele dag, uten å få logget meg på Playstation Network.

     

    Jeg bor i hybel hos SiB (Bergen) og kobler til nettet på PC'n slik.

    Tilgjengelig utstyr jeg har er en stasjonær PC med ett nettverkskort, en bærbar PC med både trådløst og kablet nettverkskort, en router (som bare brukes som svitsj/trådløst ap) og en vanlig svitsj.

     

    Dersom jeg velger å dele VPN-tilkoblingen på PC'n faller den umiddelbart ned og kan ikke kobles til igjen før delingen er slått av. Skjønner ikke dette? Høres ut som andre har gjort dette.

     

    Har forsøkt massevis av nettverksinnstillinger på PS3-en uten å få til noen nettilkobling.

     

    Til slutt innstallerte jeg CCProxy på PC'n etter å ha sett dette blitt nevnt på en side om å få engelsk nett-TV på PS3, og satt opp proxy på PS3-en med PC-ens IP som serveradresse og port 808. Da kom jeg plutselig på nett og fikk lastet ned programvareoppdatering og brukt nettleseren, men Playstation Network får den ikke noen tilkobling til.

     

    Noen som har direkte erfaring med dette eller skjønner noe, og kan hjelpe meg?

  6. Jeg har endelig bestemt meg for å oppgradere PCen, etter å ha hatt min nåværende (med bl.a. AMD XP2800+) i mange år. De siste dagene har jeg lest meg opp litt, men siden jeg har fulgt med svært lite på hardware-fronten de siste årene trenger jeg hjelp til valg av deler.

    Jeg vil ha en som er mye raskere, varig, stabil, støysvak og ganske rimelig.

    PCen brukes hovedsakelig til bildebehandling, litt videoredigering, kontorarbeid og film- og TV-titting.

     

    Jeg har allerede følgende gamle og nyinnkjøpte deler som skal brukes:

    MIST 500W

    OCZ Gold XTC 4096 MB DDR2 PC6400

    Samsung Spinpoint F1 1 TB

    Lian Li PC6277B

    Hauppauge! WinTV-PVR-150MCE PCI

    BenQ DW1640 DVD-brenner

     

     

    Hovedkort

    - Vil ha et stabilt hovedkort med passiv kjøling, minst 6 SATA-porter, firewire, mange USB-porter, gode overklokkingsegenskaper, et greit lydkort, Gigabit-nettverk og gode RAID-muligheter.

    - Jeg var svært nær ved å bestille et Gigabyte GA-EG45M-DS2H etter å ha sett hardware.no sin "Kontoristen"-anbefaling for det virket jo så greit, men etter å ha tenkt meg om har jeg blitt usikker på dette. Skjermkortet er vel ikke noe særlig bra, jeg er usikker på hvordan det er med drivere (spesielt mtp skjermkortet), usikker på overklokkingsegenskapene, jeg trenger ikke et lite MicroATX-hovedkort i kabinettet mitt og det vil begrense oppgraderingsmulighetene. Hvis ikke dere mener at dette hovedkortet vil passe bra, så vil jeg ha forslag på et vanlig hovedkort med det jeg ønsker til en rimelig penge.

     

    CPU

    - Har tenkt meg en Intel Core 2 Duo E8500 (eller E8400?).

     

    CPU-kjøler

    - Vil ha en svært støysvak og god kjøler som ikke koster så mye.

    - OCZ Vendetta 2 virker som et godt valg.

     

    Skjermkort

    - Her har jeg ikke peiling. Jeg spiller veldig lite, men vil ha muligheten til å bruke grei grafikk på noen enkle/eldre spill uten å bruke så mange kroner på det. Det hadde vært fint med hardware-akselerasjon av video og mulighet til å se HD-video, et godt bilde på en 24" LCD-skjerm og passiv kjøling.

     

    RAM

    - Jeg kjøpte OCZ Gold XTC 4096 MB DDR2 PC6400 sammen med PSU-en på tilbud fordi de var anbefalt flere steder, og håper disse kan brukes. Men jeg har i ettertid blitt redd for om de er raske nok til overklokking? Hvor langt kan jeg dra en E8500/E8400 med disse?

     

    Harddisker

    - Jeg har veldig lyst til å prøve ut to harddisker i RAID 0 for å få god diskytelse. Har tenkt på Samsung F1 640GB til dette, fordi jeg i det siste har vært svært fornøyd med Samsung-disker og fordi jeg har forstått at disse 640GB-diskene er raske. Men er det noen grunn til å gå for Western Digital Caviar SE16 640GB isteden? Den siste WD-disken jeg hadde for flere år siden var betydelig mer bråkete, men er de nå nede på samme nivå som Samsung?

     

    DVD-brenner

    - Da jeg kjøpte min BenQ DW1640 var denne ansett som spesielt bra, særlig på lesing/brenning av dårlige plater hvis jeg husker riktig. Den eneste grunnen til at jeg vurderer å skifte ut denne er jo for å bli kvitt PATA-kabelen, for det koster jo ikke så mye. Jeg kan ta imot forslag på en like god med SATA, og vurdere det.

     

     

    Da tror jeg at alt har blitt dekket. Setter stor pris på kommentarer og forslag.

  7. Jeg prøvde for halvannen time siden (før siden ble treg og ustabil) å reservere en Samsung TB-disk hos Datakjeden Bergen, og har prøvd mange ganger senere, men hver gang fått denne meldingen når jeg har prøvd å sende bestillingen:
    We are currently updating our site. Please wait a few minutes.

    Vi oppdaterer sidene våre. Vennligst vent et par minutter.

    Noe som kan gjøres?

    Jeg får fortsatt samme feilmelding.

    Høres ut som andre får bestilt ting..? Er det reservasjon i Bergen som ikke går an?

  8. Jeg prøvde for halvannen time siden (før siden ble treg og ustabil) å reservere en Samsung TB-disk hos Datakjeden Bergen, og har prøvd mange ganger senere, men hver gang fått denne meldingen når jeg har prøvd å sende bestillingen:

    We are currently updating our site. Please wait a few minutes.

    Vi oppdaterer sidene våre. Vennligst vent et par minutter.

    Noe som kan gjøres?
  9. Kom over denne artikkelen i dag:

     

    In recent interviews, the executive producers explained that they've always known how Lost will end, right down to the final shot. Co-creator and executive producer Damon Lindelof says, "We always knew the ending. We just didn't know how much time to take before we got there. So, yes, it still completely fits with where we're at in the storytelling right now. With 48 episodes to go, it's exciting to be working towards an endpoint we're already familiar with."

     

    Executive Producer Carlton Cuse says that the series will make use of both flashbacks and flash-forwards as the series progresses. But, he says, "it would be wrong to think that the flash-forward you saw [at the end of season three] is the end of the series."

  10. Var det bare jeg som sjekket recap med en gang episoden var ferdig, for å se om den sa hva som var i kjøleboksen?

    Det er flere ganger recaps har fortalt mer enn det vi har sett eller forstått i episodene.

    Linc buys some supplies at a dive shop, and then goes with Sofia to the beach, not far from the prison gates, where he buries four small scuba tanks. A getaway for himself, Michael, Sofia and Whistler. International waters are 12 miles off the coast. Linc and Sofia start to trust each other.

     

    Angående koppen, så må de jo tenke på å gjøre noe med kaffen. Ha noe oppi? Eller sørge for at han ikke får "fix"en sin? Hvem skal få gjort det isåfall? Sucre?

     

    Jeg lurer også hva Susan noterte på arket. Klokkeslett for hva?

  11. Jeg har hatt det travelt i det siste, men nå fikk jeg tid til litt forum. Førsteposten er oppdatert.

     

    Sesongen startet knallbra med morsom prat i studioet, en stk rå Golf og Europa-turen, som var herlig på alle måter.

    Det var også kult for meg å faktisk kjenne igjen mange steder jeg nylig hadde sett, siden jeg var på bilferie rundt i Europa i sommer.

     

    Andre episode var også kjempebra. Audi R8 er en bil jeg har digget siden jeg så de første bildene. På bilferien fikk jeg bare sett en i noen sekunder da den suste forbi oss på Autobahn, men jeg har sett den mye siden da. Møller Bil Minde har nemlig en stående inne, så jeg har lagt joggeturen forbi der noen ganger :)

    Jeg likte hvordan kanalkryssingen var lagt opp, med så mye nedtur i starten at jeg mistet troen. Seilbåten til May var ikke like vellykket som sist... Ble imponert over Nissanken.

    James så virkelig ut til å høre hjemme der han satt i den fine stolen med pipa.

     

    Episode 3 ser ut til å bli innholdsrik.

    Gleder meg til å se James teste RR, Jeremy i den knøttlille bilen er jo konge, Ferrari 599 og Bugatti Veyron :dribble:

  12. 01.jpg

    TGTV preview: Clarkson and the 641bhp Golf

     

    Just two days to go until Top Gear returns to your screens to make Sundays all better again.

     

    Our exclusive series preview continues with a look at Jeremy getting behind the wheel of one of the daftest cars ever to come out of Germany: the VW Golf W12.

     

    Watch the Golf W12 preview video

     

    Yes, it's a Golf... with a six-litre twin-turbo W12 wedged in the back. That means 641bhp going to the road through the rear wheels, and a lot of interested looks from passers-by.

     

    You won't find the W12 on your local VW dealer's forecourt, though. Not yet, anyhow. It was put together by the VW Silly Engineering Department (which may not be its actual name, but you get the idea) to celebrate 30 years of the Golf GTi.

     

    And, unlike most of these concepts put together to wow the punters, the W12 actually works. Not just in a 'puttering around at walking speed' way, either - this crazy Golf (you knew that phrase was going to pop up somewhere) can do the proper Millennium Falcon hyperdrive thing.

     

    So who better to play Han Solo than our own JC? Tune in this Sunday at 8pm to BBC Two to find out what Clarkson thought of the W12.

     

    large.jpg

     

    large.jpg

     

    large.jpg

    Next episode-siden der vi fikk info før hver episode i forrige sesong er også oppdatert igjen, med litt info om hele sesongen:

    As we take the tyre-warmers off a new series of Top Gear, the wait’s almost over. We’ve got ten whole episodes of excellent-ness ready to unleash on your Sunday night viewing schedule, and you simply won’t believe what Messrs Clarkson, Hammond and May have been up to over the past couple of months.

     

    So, for one night of the week at least, you can banish cookery and home-improvement programmes from your screen and enjoy some good old-fashioned petrol-based fun.

     

    In episode one, we decided to find the finest driving road in Europe. Coincidentally, Lamborghini, Porsche and Aston Martin have recently seen fit to release a brace of new lightweight road-racers in the form of the Gallardo Superleggera, 911 GT3 RS and V8 Vantage N24. To quote Hammond, I think you can see where this is going.

     

    Also in the first programme, Jeremy takes to the test track in an improbably powerful VW Golf, and we put a monarch (sort of) in our reasonably priced car when Dame Helen Mirren comes to visit.

     

    Later in the series, we’ll treat you to a selection of massive challenges and stunts. You’ll see the glorious return of the amphibious cars, in a voyage that makes the crossing of a reservoir look a tiny bit feeble. We put the biofuel we grew last series to seriously good use. And we spend an entire programme in Africa as our intrepid presenters attempt one of our wildly over-ambitious, but cheap, races.

     

    Also: it was massively delayed, gave some of the finest engineering minds in Europe nervous breakdowns, and is too expensive for all but the richest Arab potentates - and that’s just the car. Find out what happened when the Bugatti Veyron met the Eurofighter.

     

    It might surprise you to know we’ve even thrown in some road tests and reviews of the most exciting and interesting cars to hit the road - including the latest Ferrari, Porsche-baiting new Audi R8 supercar and hotly tipped Caparo T1.

     

    So, stop the clocks, silence the dog with a juicy bone and cancel anything you were planning to do on Sunday evenings for the next ten weeks - Top Gear is back!

    Afrika-racet kan nok bli kult og det blir spennende med Caparo T1 :dribble:

     

    Det har også dukket opp noe vi ikke har hørt om tidligere. Virker veldig morsomt :D Denne artikkelen skal ha stått i London-avisen Evening Standard:

    Top Gear race at rush hour sinks public transport

     

    Clarkson uses speedboat, Hamster a bike and Stig goes by bus.

     

    It's a sight to make commuters green with envy and green activists white with fury. In the middle of a Monday morning rush hour, Jeremy Clarkson zooms along the Thames at 60 knots in a racing boat. That's about 69.1mph, rather quicker than the 5 mph managed by the average London driver. Clarkson's conversion from wheel-based to water-bound transport was part of a stunt for the latest series of Top Gear. He and his fellow hosts on the BBC show pitted various forms of transport against one another in a race from Kew to London City Airport to see which was quickest.

     

    James May took to the streets in a huge Mercedes GL500 off-roader. Richard Hammond, perhaps unwilling to risk a repeat of his nearfatal 300mph dragster smash last year, opted for a carbon fibre mountain bike.

     

    Stig, the professional racing driver who appears anonymously on the show, was relegated to public transport. He was also compelled to retain his disguise of helmet and jumpsuit, even on the bus. Clarkson, as Top Gear's top dog, got the streamlined, powerful Honda 255 raceboat. As these exclusive pictures from Motor Boat And Yachting magazine show, he built up a good head of speed, despite having to slow down occasionally for such obstacles as bridges, shopping trolleys and the occasional, slower river-user. There were, he said afterwards, moments when the boat was airborne, adding: "I'm ashamed to say that I lifted the throttle going under Tower Bridge." Yet the race result was not a totally foregone conclusion.

     

    By river, the journey is 25 miles but there is an eight-knot speed restriction between Kew and Wandsworth Bridge and a lock to pass through on the way into the City docks.

     

    By road, the distance is only 17 miles. But then, Monday morning traffic can be very bad. And "Hamster" Hammond's legs are very short. Those wishing to know who won will have to tune into the new series of Top Gear but the Evening Standard can reveal that it wasn't Stig.

     

    We can also tell you that, having reversed the boat at speed into the lock wall, Clarkson fouled his propeller on a submerged rope on a run back up the Thames to shoot extra footage and had to be rescued by the following camera boat. You don't get that sort of problem on the roads, Jeremy.

    Også litt nytt her (fet skrift):

    But first, this week. On Sunday night's show you'll see Jeremy drive the awesome Golf W12 - VW's 641bhp present to itself to celebrate the GTi's 30th anniversary. It's a great piece of film - so good that we nabbed an exclusive little promo video for you to watch before Sunday's show.

     

    The big film involves the latest crop of Atkins-diet supercars and a hunt for the world's greatest driving roads. It's a two-parter with Jeremy falling in love all over again with the Gallardo Superlegerra, Richard chasing hard in bright green Porsche GT3 RS and James trapped miles behind in an airconless Aston N24 race car.

     

    This week's star in our reasonably priced car is A-lister Dame Helen Mirren and we also see a welcome, if slightly scorched, return of the Cool Wall. If give away any more details, they won't let us in next week.

    Folk som var på innspillingen sier også at Cool Wall og møblene i studioet brant opp da en lagringsplass TG brukte brant opp tidligere i år.

     

    Dette tror jeg blir en fantastisk sesong. Jeg gleder meg veldig!

  13. 01.jpg

    TGTV preview: 24 hours of Top Gear

     

    There are just three days until the new series of Top Gear kicks off. Our exclusive preview of the biggest challenges and races continues... with our shot at 24 hour racing.

     

    Now, you might remember that in the last series we planted the seeds to grow our own fuel. Well, those seeds turned into crops, and those crops turned into fuel, and our thoughts turned to what the hell we were going to do with it all.

     

    The answer was a simple one: burn it off by driving round and round in circles at high speed. In other words, we'd go motor racing.

     

    Not Mickey Mouse motorsport, either - using a specially prepared BMW 3-Series, and with a little help from His Stigness, we would tackle the punishing Britcar 24hr endurance race at Silverstone.

     

    You might have read the abject and utter fibs in the papers about Hammond's 'crash' during the race, but what you won't know is how demanding, how exhausting and how exciting endurance competitions can be.

     

    That's why you should make sure you watch this one, but don't worry - the actual item isn't 24 hours long.

     

    Check back every day this week for more previews and video. The new series starts on Sunday October 7 at 8pm on BBC Two.

     

    large.jpg

     

    large.jpg

     

    large.jpg

     

    large.jpg

     

    Info om andre episode er også lagt inn i førsteposten.

  14. Jeg oppdaterte førsteposten for et par dager siden, men det dukker jo ikke opp som nye innlegg, så her er en oppdatering for dere som ikke har sett det:

     

    Den første traileren er ute! Se den

    .

    TopGear.com skal også legge ut nye previews hver dag denne uken. Her er de tre første:

     

    TGTV preview: Veyron vs jet fighter

     

    There are just six days to go until the new series of Top Gear returns to your Sunday night on BBC Two.

     

    Throughout the week, we'll be counting down to lift-off with sneak previews of the biggest challenges, races and stunts that you can look forward to in the new series.

     

    And races don't come much bigger than this one: the Bugatti Veyron against the RAF's new Eurofighter Typhoon jet.

     

    See, when Jeremy raced Richard and James across Europe - him in a Veyron and the other two in a washing-machine-with-a- propellor-on-the-front - a few of the boys from the RAF got a bit upset that it wasn't a fair fight.

     

    They had a point, in fairness - the finest piece of automotive engineering in history versus a clattery Cessna 182 was only ever going to end one way.

     

    So the RAF offered up their base for a proper race: a two-mile sprint between the Veyron and a jet fighter.

     

    That's a mile to the end of the runway and back for the Veyron, while the jet plane - being able to fly and all - had to go a mile straight up in the air and then, well, a mile straight back down again.

     

    A fair fight? Of course not. A close race? You'll just have to wait until Sunday to find out.

     

    The new series of Top Gear starts this Sunday at 8pm on BBC2.

     

    large.jpg

     

    large.jpg

     

    large.jpg

     

    large.jpg

    TGTV: Aston Roadster vs Jet Man

     

    Just five days until the new series of Top Gear kicks off and Sunday nights become great again - and we're counting down each one with an exclusive preview.

     

    Today's is even madder than the Euro-fighter versus Veyron lunacy we brought you yesterday - a race on the Top Gear test track between an Aston V8 Vantage and... a man.

     

    The man in this case is German and he is also a fiend on rollerblades who holds the world record for skating from Frankfurt to Munich in under 24 hours. He's also been clocked at 175mph hanging on to the back of a ZX-12R Kawasaki.

     

    For this challenge, though, he's strapped a rucksack with real, actual jet engines to his back. And if you think that sounds insane, wait until you actually see it.

     

    Check back every day this week for more previews and video. The new series starts on Sunday October 7 at 8pm on BBC Two.

     

    large.jpg

     

    large.jpg

     

    large.jpg

    Wet Wet Wet

     

    Top Gear does not give up easily. Unless it's too difficult, then sometimes we do. But when it comes to building amphibious cars we weren't going to be beaten.

     

    Our previous attempt ended in ignominy, near drowning and the feeble sight of James's rubbish water-tortoise Herald technically crossing the line first, but that wasn't going to put us off.

     

    So, each presenter had to build a refined version of their original aquatic masterpiece and then embark on one of our most ambitious challenges yet. If we tell you that it begins in Dover, you might get a sense of how big this is...

     

    Check back every day this week for more previews and video. The new series starts on Sunday October 7 at 8pm on BBC Two.

     

    large.jpg

     

    large.jpg

     

    large.jpg

  15. Ja, det kommer vel tydelig fram i førsteposten. Beklager, jeg hadde ikke sett godt nok. Det er selvfølgelig ikke de samme bilene, men de er vel laget veldig like dem de brukte sist.

     

    Nå har det imidlertid kommet en ny beskrivelse av første episode på Radio Times:

    Motoring magazine show with Jeremy Clarkson, James May and Richard Hammond. In the first of a new series Jeremy, Richard and James drive three lightweight supercars across Europe in search of the best roads. Plus Jeremy finds out what happens when you put a Bentley engine into a VW Golf, and Dame Helen Mirren is the Star In A Reasonably Priced Car.

    Det var litt motstridende opplysninger om noen av episodene i forrige sesong også, men her var det ikke mye likt. I løpet av sesongen får vi ihvertfall sett begge deler :D

  16. 106851.jpeg

    Denne tråden er laget for at vi som ser på Top Gear skal få diskutere episodene i sesong 10, som starter søndag 7. oktober på BBC Two.

    Det vil bli 10 episoder i denne sesongen!

    Etter forrige sesong var det snakk om at de måtte finne seg et nytt sted, men de fortsetter på Dunsfold Park denne sesongen også.

     

    Ut fra informasjon fra ulike steder kan vi i denne sesongen blant annet vente oss å se kryssing av den engelske kanal med amfibiebiler (liknende dem de laget i sesong 8), at de deltar i 24-timers løp på Silverstone med en BMW 330d som går på biodieselen de laget i forrige sesong, kappkjøring med bobiler, testing av flere lekre biler både i Europa og på Isle of Man, noe på Makgadikgadi-saltslettene i Botswana og Richard Hammond kjøre Bugatti Veyron mot en Typhoon Fighter Jet.

     

     

    Liste over episodene, med skjult beskrivelse:

    [10x01] 7. oktober 2007

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
    In the first of a new series Jeremy, Richard and James drive three lightweight supercars across Europe in search of the best roads. Plus Jeremy finds out what happens when you put a Bentley engine into a VW Golf, and Dame Helen Mirren is the Star In A Reasonably Priced Car.
    Jeremy clearly thinks the Volkswagen Golf needs a bit more power, (well, he would, wouldn't he?) so he's had one fitted with the engine from a Bentley. At least it's not a jet engine... More sensibly, Jeremy - along with Richard and James - take three 'lightweight supercars' to find the best roads in Europe.

    The 'Oscar- winning' Star in a Reasonably Priced Car is the rather fruity Dame Helen Mirren.

    On Sunday night's show you'll see Jeremy drive the awesome Golf W12 - VW's 641bhp present to itself to celebrate the GTi's 30th anniversary. It's a great piece of film - so good that we nabbed an exclusive little promo video for you to watch before Sunday's show.

    The big film involves the latest crop of Atkins-diet supercars and a hunt for the world's greatest driving roads. It's a two-parter with Jeremy falling in love all over again with the Gallardo Superlegerra, Richard chasing hard in bright green Porsche GT3 RS and James trapped miles behind in an airconless Aston N24 race car.

    This week's star in our reasonably priced car is A-lister Dame Helen Mirren and we also see a welcome, if slightly scorched, return of the Cool Wall.

    [10x02] 14. oktober 2007

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
    In this week's programme, the presenters revisit their attempt to build amphibious cars, and face up to one of their biggest and choppiest challenges to date. Also, the Audi R8 attacks the Top Gear track and Jools Holland is the Star in a Reasonably Priced Car.
    More amphibious fun with the TG3 as they attempt to cross the Channel to France in their amphibious vehicles from series 8 (episode 3). Richard has a new, redesigned 'Dampervan' and Jeremy's 'Toybota' is replaced by a 'Nissank'.

    Jeremy drives the rather sexy Audi R8 on the track, while Richard prefers the Porsche Carrera 2S. These will most likely be the only vehicles not to sink this week.

    Jools Holland is the Star in a Reasonably Priced Car.

    [10x03] 28. oktober 2007

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
    In this week's show, Jeremy drives the smallest car ever made, Richard races a Bugatti Veyron against the RAF's Typhoon jet fighter and the Ferrari 599 rips up the Top Gear track. Plus, a car that can park itself, a sinister new Lamborghini in the studio, and Rolling Stone Ronnie Wood is the Star In A Reasonably Priced Car.
    Have you ever wondered which would win in a race between a Typhoon jet fighter and a Bugatti Veyron driven by Richard? Neither have I, but it's bound to be a giggle.

    Have you ever wanted a car that could park itself and a Lamborghini that frightens children? If so, you're a strange and lazy person. Talking of things that frighten children - Jeremy gets to play with the new Ferrari 599 Fiorano; he also drives something much smaller and less sophisticated. This doesn't mean he will be getting a piggy back from Richard.

    Coffin-dodging Rolling Stone Ronnie Wood is the Star in a Reasonably Priced Car.

    episodearchive_100301.jpg

    episodearchive_100302.jpg

    episodearchive_100303.jpg

     

    Top Gear isn't on this Sunday, as we've kindly given up our time slot so you can watch the snooker. But don't fret - full service will resume next week.

    Then you can see the battle of the budget busters as the mighty Bugatti Veyron races the Eurofighter. Jeremy also takes commuting to bold new heights as he drives the world's smallest car to the Top Gear office.

    Plus, James will be climbing aboard the new Rolls-Royce and probably having a thoroughly nice time. And the new Ferrari will be getting a comprehensive thrashing on the test track.

    Also in the studio, Jeremy chats to Ronnie Wood of the Rolling Stones and we take an exclusive look at the new million-euro Lamborghini Reventon.

    large.jpg

    large.jpg

     

    Top Gear is back on your screens this Sunday at 8pm on BBC Two, and the third episode in the new series features one of the, erm, smallest challenges we've ever undertaken.

    Think 'small car' and you might think the original Mini or Fiat 500. Well frankly you'd not be thinking small enough, because in the Sixties an Isle of Man-based company called Peel came up with what is one of the smallest cars ever made.

    If you don't believe us, have a closer look at those photos.

    But although the Peel is less than four-and-a-half feet, even a lofty chap like Jeremy could insert himself into it and drive it around.

    The only problem, of course, would be getting him back out. So we kept him in there. For a whole day.

    Will Jeremy - and the Peel - survive? See the results for yourself this Sunday at 8pm on BBC Two.

    The silly men in waistcoats have put away their balls and bits of wood, so Top Gear is returning to your screens. Episode Three of the new series airs this Sunday at 8pm on BBC Two, and it's set to be an absolute cracker.

    The Big Race sees Hammond and a Bugatti Veyron take on a jet fighter. Yep, that's plane versus car in the most horsepower-packed challenge we've ever undertaken. Don't miss it.

    Jeremy has finally lured the Ferrari 599GTB down to the Top Gear test track, but how will the front-engined V12 supercar's lap time measure up?

    James, as is his wont, has been sampling something a little more refined: the Rolls-Royce Drophead Coupe. That's 6.7-litres of delicious British goodness... driving a convertible Roller. Sorry.

    We've also got the self-parking Lexus LS600h in the studio (absolutely no potential for disaster there, naturally), as well as Lamborghini's awesome Reventon: the million-Euro special-edition Murcielago that looks like a jet fighter and goes like one too.

    Rolling Stones legend Ronnie Wood is the Star in the Reasonably Priced Car, while Isle of Man local Jeremy squeezes himself into the Isle of Man's finest export: the Peel car. Never heard of it? Google it, then prepare to be amazed.

     

    Offisiell hjemmeside

    TopGear.com

    BBC - Top Gear - Next Episode

    Sitater fra Top Gear

    Liste over alle episoder av Top Gear, med innhold og tidskoder

     

    Prat om hvordan man får tak i episodene o.l. er ikke tillatt etter forumets regler.

     

     

    Nyheter:

    (26. september) Dette skal være bilder fra opptak til sesongen.

    (30. september) Den første traileren er ute!

    eller her. TopGear.com skal også legge ut saker i løpet av uken. Den første er visst ute allerede.
×
×
  • Opprett ny...