Gå til innhold

stout

Medlemmer
  • Innlegg

    413
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stout

  1. Elkjøp link: http://goo.gl/kBbl

    Er ikke så interessert i å stresse med selvbygging osv.

    Dersom det finnes ferdigbygde maskiner med Vista/Win7 (og gjerne trådløst nettverkskort)

    hvor man får merkbart mer for samme eller lavere pris, vil jeg gjerne høre om det.

    Maskinen skal brukes av en snart 17 år gammel jente som liker Photoshop og til tider spill.

    CoH/CoV burde gå greit, men umulig å vite hva fremtiden vil bringe av spillinteresser.

     

    På forhånd tusen takk for hjelpen. :)

  2. Helsedirektoratet vil gjøre ord som "Snus", "Tobakk" osv. mindre synlige i butikkene.

    Jeg tror ikke verken barneskoleelever eller myndige med varierende ansvarsfølelse vil føle et økt behov for å begynne å røyke eller snuse samme hvilken skrifttype eller -størrelse som blir brukt.

     

    Google: helsedirektoratet tobakk - sorter etter siste.

     

    Jeg ser det heller som en av to:

    1: Byråkratiet fungerer som det skal, og det er på tide å manne ned oppi toppen - når de begynner med tullprat som dette er det tydelig at de virkelige problemene er løst, og at de ansvarlige er desperate etter å se ut som de gjør noe nyttig for ikke å miste jobben.

    2: Byråkratiet fungerer ikke som det skal, og de ansvarlige evner ikke å prioritere, løse eller fokusere på de virkelige problemene.

     

     

    Personlig finner jeg #2 relativt innlysende. :ermm:

    Noen tanker?

  3. Kom tilfeldigvis over Cheat Engine her om dagen.

    Cheat Engine is an open source tool designed to give you the upper hand in games, but also contains other usefull tools to help debugging games and even normal applications.

     

    It comes with a memory scanner to quickly scan for variables used within a game and allow you to change them, but it also comes with a debugger, disassembler, assembler, speedhack, trainer maker, direct 3D manipulation tools, system inspection tools and more.

    Mulig det har noe av funksjonaliteten du er ute etter.

  4. Tattoo...

    Jeg kan si at det er en krim/skrekk/thriller/komedie eller noe slikt hvis man tar imdb på ordet. Det kan virke som den ikke har fått noen særlig eksponering utover filmfestivaler o.l.

    Det du ser innrammet på et av bildene over er ett stykk nylig flådd ansikt, for å gi en pekepinn på hva filmen har å by på.

    En god svart komedie etter min mening.

    Har egentlig ikke lyst til å komme med flere hint, med mindre ingen kjenner igjen en eneste av skuespillerne.

  5. Darker than black

     

    In Tokyo, an impenetrable field known as "Hell's Gate" appeared ten years ago. At the same time, psychics who wield paranormal powers at the cost of their conscience also emerged. Hei is one of the most powerful of these psychic agents, and along with his blind associate, Yin, works for one of the many rival agencies vying to unlock the mysteries of Hell's Gate.

     

    5/6

    Er ikke noe særlig til å skrive anmeldelser, så sjekk AnimeNfo og MyAnimeList.

    dtbstreatx5.png

  6. Vi skal kanskje til Tyskland?

    Handlingen foregår ikke i Tyskland, men filmen er delvis tysk ifølge imdb iallfall. Dialogen er i hovedsak på engelsk (mulig det var noen få unntak.)

     

    Jeg regner med at noen vil finne ut av det nå som jeg har postet bilder av de mer kjente skuespillerne. Ellers poster jeg svaret i morgen.

  7. Kino no tabi: The beautiful world eller Kino's Journey

     

    Gjennom 13 episoder reiser Kino og hennes snakkende motorsykkel Hermes rundt, og blir aldri værende noe sted mer enn 3 dager. Kino forholder seg nøktern på tross av de mange negative trekkene hun observerer i menneskene hun møter. Seeren får selv trekke sine konklusjoner ut fra historiene.

     

    4.5/6 under tvil, vurderte å gi den en 5er.

     

    kinonotabi12gx1.jpg

  8. Jeg kunne tenke meg en oppgradering av diverse maskinvare, men er ikke ute etter noe nøyaktig oppsett. Detaljene ordner jeg selv.

    Når det gjelder grafikkort og PSU er jeg usikker på om jeg ønsker/har behov for å oppgradere på nåværende tidspunkt.

     

    Nåværende system:

    XFX GeForce 7900GT eXTreme 520MHz GPU 256Mb DDR3

    Asus A8N-E (s939) hovedkort

    Corsair TWINX2048-3200C2 2x1024Mb minne

    AMD Athlon64 3800+ X2 Manchester

    MIST 500W PSU (MIST500BHE12)

     

    Kunne jeg fått noen tips til laveste modeller av CPU osv. som kan anses som verdige oppgraderinger? Dvs. Jeg betaler ikke 2000,- for en komponent som gir 5% ytelsesøkning.

     

    Bruksområde: Everquest 2 (på 1280x1024). Dette spillet utnytter ikke mer enn én kjerne, og det spekuleres i tillegg i at det benytter CPU til en del grafikkrelaterte oppgaver (jeg kan ikke bekrefte dette, så ikke legg så mye vekt på det punktet).

    Jeg vet bare at spillet krever mye for selv små mengder eye candy, og med Rise of Kunark på vei ønsker jeg å være forberedt. Dessuten bråker beistet som et uvær, på tross av støydempende matter og at PSU og vifter visstnok skal være forholdsvis stillegående.

    Det hjelper altså om du spiller EQ2 på en maskin som takler litt detaljer og eye candy, og vet hva spillet krever av ressurser.

     

    Bonusspørsmål: Jeg kjøpte Windows XP OEM for 3 måneder siden, vil en oppgradering av dette omfanget (kvalifiserer vel som ny maskin i Microsofts bok) før til problemer med aktivering?

  9. Spyware med Onkel Sams velsignelse

    H.R. 964, eller "the spy act" forventes å gå igjennom uten problemer. Loven forbyr spyware som kaprer datamaskiner eller logger tastetrykk. Men det finnes allerede flere anti-spyware lover, så hva er poenget med denne?

    Dette kommer frem under begrensinger/unntak:

        Exception Relating to Security- Nothing in this Act shall apply to--

     

        (1) any monitoring of, or interaction with, a subscriber's Internet or other network connection or service, or a protected computer, by a telecommunications carrier, cable operator, computer hardware or software provider, or provider of information service or interactive computer service, to the extent that such monitoring or interaction is for network or computer security purposes, diagnostics, technical support, or repair, or for the detection or prevention of fraudulent activities; or

     

        (2) a discrete interaction with a protected computer by a provider of computer software solely to determine whether the user of the computer is authorized to use such software, that occurs upon -- (A) initialization of the software; or (B) an affirmative request by the owner or authorized user for an update of, addition to, or technical service for, the software.

    Dette kan (og vil, av de som har noe å tjene på det) tolkes til å bety at program-, nettverks- og hardwareleverandører kan legge inn spyware på datamaskiner uten å varsle eieren. Og det begrenser seg ikke til kundenes datamaskiner. Programvareleverandører kan med loven i hånd laste inn programvare på en hvilken som helst datamaskin under dekke av å sjekke at du f.eks. ikke benytter en piratkopi av deres programmer, selv om du ikke har noe kundeforhold til dem.

    Dette er en stor trussel mot privatliv og personlig frihet.

     

    BLOG om saken.

    Slashdot.

  10. Bethesda, som jobber med Fallout 3, har kjøpt rettighetene til Fallout av Interplay for 35mill. kroner.

    Ikke spesielt spennende kanskje, men: Avtalen innebærer at Interplay må starte utviklingen av et Fallout MMO innen 2 år, og ha skaffet minst $30 mill. i finansiering innen de samme 24 månedene. Dersom de ikke klarer dette mister de rettighetene til MMOet. Spillet må i tillegg være klart senest 4 år etter utviklingsstart.

    Jeg tviler egentlig på at det blir noe problem. Fallout har kultstatus blant gamere, og gamere finnes overalt, også i styrene til diverse pengesterke selskaper.

    Satser på at denne går i boks ja!

     

    Interplay annonserte først Fallout MMO i 2004 samtidig som Bethesda's oppfølger, med et anslått budsjett på $75 millioner og utgivelsesdato i 2010.

     

    Les saken på Gamasutra.com.

×
×
  • Opprett ny...