Gå til innhold

netphreak

Medlemmer
  • Innlegg

    644
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av netphreak

  1. Fant ikke noen god kategori, så prøver her:

    Jeg har kjøpt en del "småpakker" fra Kina (ebay) med verdi under 350,- pr. stk. for noen dager siden. Så kom jeg på at det blir nye regler for utenlandskjøp fra nyttår... Kan jeg risikere at jeg må betale tollgebyr + mva. på pakkene mine? Det kan jo ta opp til 2 mnd. (i verste fall) før varene kommer... Eller holder det om jeg kan bevise at de er kjøpt i år?

    Hm...

  2. "legger de andre inn"?

     

    Jeg får tenke fritt, siden jeg får litt sprikende svar her:

     

    Burde ikke A1 og A2 kobles mot C og NO, 230V inn på 1 og 3, og ut til motor på 2 og 4? Hele idéen er jo å unngå at lasten går igjennom styrings reléet... Dette gir i hvertfall mening for meg dersom en contactor i virkeligheten er bygd opp som et relé.

     

    Beklager igjen at jeg er veldig fersk på dette... :hm:

  3. Hei, jeg planlegger et prosjekt hvor jeg trenger å skru strømtilførselen på en motor som trekker 1500W av/på. Deler jeg har tenkt å kjøpe:

    http://www.hobby-boa...SB-Adaptor.html

    http://www.hobby-boa...B47%7DTemp.html

     

    Men relèet de selger tåler kun 0.25A @ 240V:

    http://www.hobby-boa...y-Version).html

     

    Jeg kan jo selvsagt lage meg en innretning som mekanisk slår en vanlig 240V lysbryter av/på, for å omgå problemet, men hadde vært bedre med et rèle som tåler lasten jeg ønsker.

     

    Håper det er nok info til at noen forstår hva jeg leter etter, er litt nybegynner på automasjon... Noen som har tips?

  4. For noe usansynlig dustete greier.

    Hvorfor gjør de dette da? Fordi det de holder på med er ulovlig. Hvis det ikke er ulovlig så burde det bli det ASAP.

     

    Hvem skribent (e-bok), trubadur eller filmskaper vil vel like at noen sprer arbeidet deres uten at de får noe igjen for den jobben de gjorde når de laget sine kreasjoner?

     

    Dette blir bare mer og mer tåpelig!

     

    :hm: At det skal være så vanskelig å ha en post som omhandler en teknisk utfordring før noen på død og liv *må* dreie det over til en lovlig/ulovlig diskusjon... Seriøst - har vi ikke nok av de her inne?

    • Liker 4
  5. Hehe, å reklamere på så rimelige disker om de ryker er ikke verdt insatsen uansett spør du meg - og neppe noe tema etter at man har brukt hammer på innpakningen ;)

     

    Men takk for tipset om at de ikke har norsk avdeling - bra å vite!

  6. Trenger 4 TB ekstra lagringsplass, og sjekket i Prisguiden hva som gir mest "bang for bucks" - og det viser seg å være en ekstern disk fra WD!

     

    Underlig at det er rimeligere å kjøpe en disk *med* eksternt kabinett!? Jeg skal jo ikke ha USB interface, men man kan vel knuse plasten rundt å benytte disken som vanlig intern disk? Hva slags disk er det inni? Står jo oppgitt til 7200rpm, så da er det jo ikke Green utgaven? Noen som har sjekket?

×
×
  • Opprett ny...