Jump to content

SLO7H

Medlemmer
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

50 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I en artikkel på pcgamer siterte de dem og sa det var 48 ekte timer.
 2. "Vurderer digitalt alternativ". Det har de jo hatt i mange år for de som ikke kan eller vil dit fysisk 🙂
 3. Opplever det samme på noen ps4 kontrollere og på en Razer Raiju også dessverre.
 4. Det var påpekt i beta at predator er altfor svak. Men som vanlig så gjør ikke devs noe med slike ting Skulle ønske predator faktisk var en stor trussel.
 5. Noen spill har dette som et valg. Enten holder man inne joystick forover for å bare gå som i vanlige spill, men dette kan man fort bli kvalm av hvis man ikke er vandt til det, men slik teleportering er mye mer behagelig. Men det gjør for eksempel spill som Skyrim enkelt å utnytte. Bare teleportere rundt og nesten aldri bli slått eller truffet av fiender.
 6. Spiller bare Squad for tiden. Vurderer å kjøpe Insurgency: Sandstorm Hunt Showdown Noen andre spill noen kanskje har tips om?
 7. "Unnskyld til de av dere som ikke har fått den opplevelsen dere ønsket." Legg merke til hvordan de ordla seg. De innrømmer ikke at de har gjort en feil eller driti seg ut. De sier det er spillernes skyld at de forventet noe de ikke fikk, selv om det er Blizzard som satte de forventningene. Haha.
 8. Får håpe på at det er like dårlig optimalisert da.
 9. Har faktisk ikke spilt det på PC enda, spilt en del på PS4 for mange måneder siden når de jeg kjenner spilte der 😛 send meg gjerne en link så sjekker jeg det ut, kanskje jeg kjøper det på PC.
 10. Etter å ha flyttet fra kjente og bodd i Fredrikstad en stund, så begynner det å bli grådig kjedelig på fritiden. Du vet, folk flytter der man får muligheter til arbeid/studie, man slutter kanskje å spille helt eller mye mindre. Jeg har funnet ut at jeg er mer en sosial gamer, jeg kan sikkert kose meg med WoW alene, men noen ganger blir det kjedelig og jeg kunne tenke meg å spille andre spill. Men kanskje heller henge med folk som har samme interesse som meg. Når man har jobbet i så mange år så begynner det å bli vanskelig å finne andre likesinnede. Så derfor ser jeg etter noen å bli kjent med, spille og kanskje finne på noe hvis man finner tonen. Litt om meg: 28 år, en veldig blid og super hyggelig kar som er vandt til å møte nye folk hver dag (men bruker litt tid på å åpne meg selv før jeg er trygg på andre) er ikke høy på meg selv, spiller så og si alt, liker også å spille litt el-gitar på fritiden, men helt ærlig er det gaming som opptar 90% av fritiden. Vel, nå er det mer at jeg bare sitter å glaner på Steam, lurer på hva jeg skal spille Ta kontakt med meg her. Og bor du i området er det bare et ekstra pluss. Legger også til min Steam profil, kanskje du ser noe vi har til felles: https://steamcommunity.com/id/SLO7H
 11. I disse miljø og klima dager, så burde egentlig strategien være "lever inn din PS4 og få rabatt på PS5". Så lenge man kan spille PS4 spill på PS5 da, slik har man gjort alt mer klimavennlig.
 12. Spilte det i 1-2 timer i går. Jeg hater fetch quester og lange cinematics i spill generelt. Men jeg klarte ikke få nok i går. Fordi alt har en spesiell stemning, story synes jeg er ganske unik og jeg har mange spørsmål jeg vil få svar på. Måten ting er "filmet" på i cinematics er også bra. Naturen er noe for seg selv også.
 13. Husk at spillet er helt gratis da. Man får ingen fordeler ved å bruke penger. Blir litt som å kjøpe en ny t-skjorte, du ser fresh ut, men du blir ikke bedre enn de andre.
 14. Dette kommer til å bli helt jævlig dårlig. Gratis MMO, kommer sikkert til å være mobilspill style.
 15. Holder meg langt unna denne butikken. Vi har mye bedre rettigheter på Steam. Og Steam driver ikke å krever at spillet lanseres hos dem først i et helt år før det kommer andre steder...
×
×
 • Create New...