Gå til innhold

sedsberg

Medlemmer
  • Innlegg

    25 484
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Innlegg skrevet av sedsberg

  1. 6 minutes ago, :utakt said:

    Når helikopteret til presidenten (Iran) har styrtet, så er det sikkert slått "full alarm" ja. 

    Uvant at Blabla' bruker den overskriften på noe relevant. Som regel er det noe sånt som en pensjonert forsker som har sett to flått en uke tidligere enn i fjor. 

    Hvis vi sammenligner med andres overskrifter så er den ganske intetsigende.

    "Helikopter-ulykke: Irans president ombord"

    Edit: En god overskrift forteller hva artikkelen handler om, uten å være avhengig av bilder eller å trykke seg inn på den.

  2. 3 minutes ago, Kajac said:

    AKKURAT NÅ: SJOKK-ADVARSEL! ALLE AVISENE GJØR DETTE!

    Ramser opp Daglbadets øverste overskrifter i rekkefølge, uten å hopp eover noe:

    SISTE: Slår full alarm

    NÅ: Løslates

    Sykeste jeg har sett

    Aldri opplevd makan

    Avslørt av bildene

    NÅ: Fallukykke (første som ikke er totalt banan)

    Jeg er ferdig

    Ekspertene liker det ikke

    Tror ikke det hun ser

    • Liker 5
  3. Selv om høretelefoner kanskje ikke egentlig defineres som "hygieneprodukt" så skjønner jeg jo at de ikke vil ha i retur propper som har vært stappa inn i kroppsåpninger fulle av svette og ørevoks. Og jeg tviler på neste kunde hadde blitt fornøyd med et par brukte ørepropper fulle av gul gugge.

  4. 47 minutes ago, MailMan13 said:

    Litt grov overforenkling akkurat det. Spenningsverdien på sikringer er viktig. Spenningen som havner over sikringen i det den ryker bestemmer hvor lang lysbue det blir. Setter man på spenning over spesifikasjonen til sikringen risikerer man oveslag og at den fortsetter å lede etter den har åpnet seg.

    I tillegg kan tråden, om strømmen er høy nok, fordampe. Plutselig har man masse metalldamp rundt om og full overledning. Derfor er større sikringer fyllt med sand.

  5. 32 minutes ago, The Avatar said:

    Ein av dei viktigaste grunnane til at politiet får mange unødige anrop er at alle telefonar har satt opp slik at det er veldig enkelt å ringe 112. Ein treng som nemnt ikkje SIM-kort for å ringe nødnummeret, og dersom telefonen er låst så kan ein fortsatt ringe 112 utan å låse opp telefonen. Dette gjer nødnummeret enkelt tilgjengeleg, men det gjer sjølvsagt at små barn som får tak i ein mobiltelefon lett kan aktivere nødnummeret, og i tillegg så kan ein få problem med lommeringing til 112 sjølv om telefonen er låst. Så mange av dei unødvendige anropa kan ein eliminere dersom ein er villig til å endre krava til kor enkelt det skal være å ringe nødnummeret.

    Og hvis man ringer et nødnummer ved en feil så ikke bare legg på. La det ringe og forklar at du "lommeringte" eller slo nummeret ved et uhell på annen måte.

    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...