Gå til innhold

sedsberg

Medlemmer
  • Innlegg

    25 552
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Innlegg skrevet av sedsberg

  1. Du trenger en "spudger". Et slags brekkverktøy. Finnes mange typer som kan kjøpes rundt forbi. Power har noen verktøysett fra iFixit med slike. Finner muligens noen hos Biltema, Clas, Kjell e.l. også. Dog er noen fjernkontroller så godt klipset i sammen at de ofte ikke ser ut etterpå.

    maxresdefault.jpg.b7a07a98ae193bba58efcfcad3804d87.jpg

    Du kan også improvisere med andtre ting. Et flatt og bredt skrujern, gammelt kredittkort eller andre ting som ser ut til å kunne brukes. Begynn i enden hvor skruen satt.

    • Liker 3
  2. Så en video nå på Reddit fra en Trump-tale hvor teleprompterne røyk. Var jo bare usammenhengende tull og tåkeprat fra ende til annen. Hvis videoen er falsk så er den imponerende bra satt sammen!

    Og det styrker min mistanke om at han får streng beskjed fra PR-teamet om å kun si det som står på teleprompterne.

    Men igjen så kan jo Trump lese opp navn og numre fra telefonkatalogen og maga-disiplene vil likevel applaudere og juble.

    • Liker 2
  3. Hvis det er snakk om livsopphold i form av sosialstønad så er flere kommuner ekstremt strenge på dette. Noen bryter til og med loven ved å kreve detaljert kontoutskrift hver måned. (Med mindre det nå plutselig har blitt lovlig). Da gjelder det å ikke ha penger på konto men i kontanter. Mottar man penger i gave, jobb etc. så må man sørge for å få dette kontant. Ikke over Vipps, kontooverføring etc.

    Har selv gått på dette for mange år siden. Det viktigste var bare å ikke ha penger igjen på konto før hver utbetaling. Hva jeg brukte pengene på var det ingen som reagerte på. Mye av det gikk til å betale gjeld også.

  4. 21 minutes ago, NorsknRev said:

    Faen til biler om dagen. Et tonn av elektronikk som ruinerer deg når det ryker, og mobilteknologi fra forrige århundre.

    Blir litt Off-Topic men ja. 2G-modulen i bilen min (Golf 2017) røyk og de ville ha over 11.000,- for en ny en. Noe som var uaktuelt siden 2G stenges ned nå snart uansett. Fikk heldigvis tak i en brukt til 1800kr fra en høgger fra en bil som bare hadde gått 1600km.

  5. 23 hours ago, NorsknRev said:

    Vil uansett ikke bli savnet. Eneste gang jeg er på 2G er når jeg sjekker saldo på kontantkortet. Når jeg "ringer" *150# hopper telefonen tilbake til 2G.

    Største problemet er nok en skau av smart-dingser og relativt nye biler vil miste mulighet for kommunikasjon. Min bil vil miste app-styring og SOS/nødfunksjonene. Dog ikke verdens undergang siden det er VAG og knapt virker likevel.

    • Innsiktsfullt 1
  6. 1 hour ago, bo1e said:

    Er det virkelig sannsynlig at Kina trår over en grense mot Russland? Har ikke de nok med Taiwan? Xi og Putin virker jo veldig på bølgelengde, som gjerne ikke stikker dypere enn felles interesser i øyeblikket. Men da virker det også veldig kontraproduktivt for Kina å skulle finne på noe sånt.

    Den gjengen der stoler ikke på hverandre for fem flate øre. Det er jeg sikker på. Har vel sett klippet der Putin&Co skal skåle?

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 1
  7. 53 minutes ago, Dragonlove said:

    Pakke sklei rett gjennom, så kan være en fordel og minne selgere på dette før man mottar vare.

    Prøvde dette med en selger i Tyskland. Fikk til svar at de ikke kunne merke pakken fordi det ikke var noe felt til det på pakkelappen. Fikk heller ikke refundert momsen.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...