Gå til innhold

Casey

Medlemmer
  • Innlegg

    470
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Casey

  1. Jeg begriper ikke hvordan en person som mangler ethvert hint av intelligens kan bli valgt til medlem av Kongressen i USA. Dama er dum som et brød.
  2. Man kan takke dagens konservative i vest for situasjonen. Landsforrædere.
  3. Vinner Trump, må alt av amerikanske militære ressurser ut av Europa, ellers risikerer vi at de blir brukt mot oss i et russisk/amerikansk angrep på Europa. Da er det slutten på USA som et vestlig land.
  4. Republikanerne er fiender av alt vesten står for, og må behandles deretter.
  5. Maggoterne er definitivt putinvennlige, faktisk er det slikt styre de vil ha.
  6. Du sjekker aldri kildene dine, gjør du vel? Dama er sprøere enn en pakke Mariekjeks!
  7. https://en.wikipedia.org/wiki/1999_Russian_apartment_bombings Aksjonen ble brukt som unnskyldning av russerne for å angripe Tsjetsjenia. Så dette er ikke første gang russerne bruker false flag.
  8. Denne eksperten sier: "– Når vi ser hvordan bevæpnede menn likviderer sivile, så ligner ikke det noe som verken Ukraina ville gjøre eller FSB og russerne selv ville gjøre i en «falsk flagg-operasjon»." Noe FSB ikke ville gjort? 1999, Moskva.... De har allerede gjort det.
  9. Sjekk denne: https://twitter.com/i/web/status/1771485626208010450 Det denne "terroristen" sier og gjør henger ikke på greip. En ting er historien han forteller, han gjorde dette for penger for å kunne bedrive forretninger i Moskva? Den der er så dum at den tror ikke engang russerne selv på! Se så på mimikken og kroppspråket til "terroristen". Han ser ut som han bruker mye energi på å huske hva han skulle si, alltså en forhåndsskrevet manus. Dette stinker!
  10. IS tok vel "æren" for Utøya, for det ble klart at det var en norsk nynazist som sto bak.
  11. Det er vel heller som jeg mistenkte, dette er false flag, utført av FSB/GRU.
  12. Jeg mener vi ikke skal "tilby" russerne noe sånt. Tvert i mot. Det mest effektive er å garantere at vi utsletter Russland med et fullt kjernefysisk angrep med en gang de bruker atomvåpen. Dermed er enhver risikovurdering fra russernes side overflødig, de vet at enhver bruk av atomvåpen fra deres side er slutten på Russland.
  13. Vi skal IKKE være feige, tvert i mot. Russerne skal ikke få sjansen til noen eksalerende atomkrig, vi må garantere at enhver bruk av atomvåpen fra Russland kun vil bli besvart med et fullt atomangrep på Russland som vil utslette landet. Ingenting mindre.
  14. Det der er enkelt å forholde seg til. Man tilbyr simpelthen ikke russerne mulighet for en eksalerende kjernefysisk konflikt, men tvert i mot garanterer ar Russsland vil bli utslettet med en gang av et fullt kjernefysisk angrep hvis de bruker atomvåpen.
  15. Russland hadde alt å tjene. De hadde selv stoppet leveranse av gass, men risikerte ganske kjapt å bl istilt ansvarlig for å ikke levere, med mulighet for milliardbeløp i måneden i erstatning. Spreng rørledninga, og vips, force majeure!
  16. Jeg har sett det, og har allerede slått fast at Putin bare lyver. Helt uinteressant.
  17. Det er ikke interessant, all den tid alt det Putin kom med var kjent fra før.
  18. Putins løgner er uansett kjente, og det er derfor uinterssant å få dem presentert igjen. Det hadde vært langt mer interessant å sett en journalist utfordre løgnene hans. Propagandisten Carlson jatter bare med.
  19. Hva Putin sier er uinteressant, siden han uansett lyver.
×
×
  • Opprett ny...