Gå til innhold

MRN

Medlemmer
  • Innlegg

    1 822
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Bloggkommentarer skrevet av MRN

  1. hvor har du lest det?

    men uansett er det ikke vits å bruke penger på det mener jeg, da det er selvmord over lang tid og det er DYRT.

    En boks med porsjon koster 50 kr. Denne bruker jeg 4 arbeidsdager på å bruke opp. De siste ukene har jeg brukt lengre tid. Denne prisen er ikke dyr, så det dette kommer jeg til å fortsette med. Gøyere å gå på jobb :)

  2. Jeg har full forståelse for at en sånn drastisk nedgang i lønn virker demotiverende!

    Du skrev litt som du tenkte her, så ikke alt jeg fikk helt med meg her. Uansett, kom det på Aetat og registrer deg fort som fy.

    Du virker som en stødig kar som ble demotivert av å bli tvunget over i en dårlig kontrakt. Dersom du skulle bli utsatt for noe sånt igjen, ta affære eller si opp fremfor "å la det skure" og forsove/skulke. Når det er sagt, ville de fleste reagert som deg, meg selv inkludert ;)

    Skulle gjerne sett en annen forklaring på "Hvorfor ikke stjele fra arbeidsgiver" enn "de har data og kameraer". Helst at "det er moralsk forkastelig, så det vurderte jeg ikke engang." Men her tror jeg det var formuleringen til kompisen din fremfor bakgrunnen du skrev i bloggen.

    Få registrert deg. Kontakt også flere vikarbyråer enn bare ett byrå. Alle skal kunne be om fri, så det skal du bare fortsette med :) Så lenge du aksepterer de ganger svaret blir nei. Vil også anbefale deg å ta et møte med Manpower for å høre hva hun mener med dårlig attest. At du ber om fri kan umulig være grunnlag. De er nok ikke dummere på Manpower enn at de skjønner at en drastisk lønnsreduksjon kan være demotiverende. :)

     

    Hei, takk for kommentar.

     

    Jeg prøvde å registrere meg hos NAV. Det tok meg en måned.

     

    Det er selvsagt det moralske som ligger til grunn at man ikke stjeler fra arbeidsgiver. (Lett å si det nå, men det er sant :) )

     

    Jeg burde kanskje ha fått halt ut av henne hva hun mente med det, for jeg syntes bare det var en frekk uttalese om noe som ikke har noe med. Sett fra mitt synspunkt.

     

    Jeg hadde veldig lyst til å si til han sjefen for Oppdraget at det var mindre lønn som var demotiverende, men det var jo ikke hans feil. Han bare leide inn folk, han... Husk også at jeg hadde jobba omtrent i et helt år sammenhengende, så jeg mener at jeg hadde mitt på det rene da jeg spurte om fri. Selvsagt hadde det sett mye bedre ut om jeg lot være å komme for sent et par timer i slengen, men du kan også se det sånn. Gi meg litt fri, så hadde jeg sluppet det der.

     

    Men nå er det ikke Manpower jeg skal bry meg med, men Kelly Services, som faktisk gir mer lønn(!).

     

    Jeg gikk nettopp opp 15 kr timen til 124,* kr timen, etter å ha jobba i samme jobb i 6 måneder, selv om jeg ikke hadde vært i Kelly i 6 måneder. En annen vikar som har vært i jobben kortere tid enn meg, fikk det tillegget (hoppet fra 110 til 125) hvertfall en måned tidligere enn meg. Og vi gikk fra Manpower til Kelly samtidig. Tror det var bare oss to som hang igjen fra Manpower. Alle nye sommervikarer var fra Kelly og hadde høyere lønn enn hos som hadde vært der 2-5 år. (Han for andre året, jeg for femte).

     

    Men, poenget var, det ordna seg. Dog er jeg under leiebyråhelvete, men fast jobb skal "til vurdering" til høsten. Da burde jeg få 144 kr timen, i fjor hadde jeg 136, men de har hatt lønnsøkning. Det er fortsatt demotiverende å tenke på!

     

    Til slutt vil jeg vise deg denne tråden som jeg lagde da jeg skulle til NAV. Anbefaler deg virkelig å lese den.

  3. Jeg fikk nettopp sparken fra manpower meg selv. Og jeg vet at de ikke opererer innen arbeidsmiljøloven..

    'De er noen kuksugende jøder og det de viser til er sine advokater. For det er det penger kan kjøpe av makt disse dager. Ikke ta det personlig.....Ta det som en ting å spare opp til....

    Takk for kommentar.

     

    Dette kunne ane meg.

     

    Egentlig skulle jeg ha gjort dette:

     

    1) Ringt til *der hvor jeg jobber* og sagt at jeg var syk

    2) Ringt til Manpower, fordi *det er der jeg er ansatt* og sagt at jeg var syk.

     

    Men nå har jeg god komunikasjon med jobben, så DE vet at jeg er borte, og JEG ser det som unødvendig at jeg må ringe to steder. Så, jeg driter i Manpower. De finner det ut på timelistene om jeg har vært syk og tatt egenmelding. Det er ikke mitt problem. Skulle jobben tilifeldigvis ha behov for flere mann akkurat de dagene, så er det forsatt ikke mitt problem, men Jobben og Manpower i samarbeid.

     

    At Manpower sier opp folk bare fordi de har kommet for sent noen ganger, eller av andre mindre betydelige grunner (kjenner ikke ditt tilfelle), det forundrer meg ikke.

×
×
  • Opprett ny...