Jump to content

kaaasen

Medlemmer
 • Content Count

  9580
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1141 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

21277 profile views
 1. Ser jammen ut som min også ankommer i morgen, selv om jeg har mer tro på at den kommer i kveld (bor 45 min utenfor Oslo). For ordens skyld: Bestilte hos CDON og fikk ordrebekreftelse kl. 13:06 edit: Pakken ligger i Drammen allerede, så om de ikke klarer å få den til andre siden av byen i løpet av dagen blir jeg meget overrasket.
 2. Min fra CDON står også registrert som sendt fra kl 20:28. Går ut ifra at PostNord plukker den opp i morgen og at jeg får den onsdag eller torsdag. PostNord pleier å være overraskende raske når det gjelder selve frakten av varer fra CDON. Det som ofte tar tid er tiden frem til de faktisk henter den 😛
 3. Min bestilling som jeg fikk bekreftet av CDON kl 13:06 på torsdag fikk sporingsnummer i dag klokken 11:00 😊
 4. CDON holdt jo også på slik i november/desember. Ninjaslipp hvor de som bestilte fikk maskinene sine før folk som har forhåndsbestilt mange måneder i forveien.
 5. Ingen anelse. Men jeg håper Elkjøp har brukt timene siden de stengte registrering til å vaske listene for duplikater både når det gjelder telefonnummer, epostadresser og fysiske adresser. Vi vet jo at disse scriptkidsa i Limited Heat gjør alt for å tjene noen kroner, og det vet tydeligvis Elkjøp også.
 6. Synes en femmer var i overkant generøst. Førtste timen jeg spilte det synes jeg det var ganske så bra. De neste timene forsvant entusiasmen. Hadde heldigvis ingen forhåpninger til dette spillet, så jeg er vel ikke direkte skuffet.
 7. Har siklet på Maneater en stund. Lastet det ned tidligere i dag og spilte en liten halvtime. Tror ikke jeg kommer til å røre det noe mer enn det, for å si det på den måten.
 8. Så bra! Da får vi kose oss med litt mer romjulslesing
×
×
 • Create New...