Jump to content

kaaasen

Medlemmer
 • Content Count

  9583
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1114 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

21728 profile views
 1. kaaasen

  Baby sitter jobb

  Hvorfor kan ikke far hjelpe til er vel kanskje det store spørsmålet her? 🤔
 2. Spiller Football Manager 2021 og FIFA 22 (Ultimate Team). Prøver å spille FFXIV også, men klarer ikke helt å like det så godt som jeg ønsker at jeg skal.
 3. Ser jammen ut som min også ankommer i morgen, selv om jeg har mer tro på at den kommer i kveld (bor 45 min utenfor Oslo). For ordens skyld: Bestilte hos CDON og fikk ordrebekreftelse kl. 13:06 edit: Pakken ligger i Drammen allerede, så om de ikke klarer å få den til andre siden av byen i løpet av dagen blir jeg meget overrasket.
 4. Min fra CDON står også registrert som sendt fra kl 20:28. Går ut ifra at PostNord plukker den opp i morgen og at jeg får den onsdag eller torsdag. PostNord pleier å være overraskende raske når det gjelder selve frakten av varer fra CDON. Det som ofte tar tid er tiden frem til de faktisk henter den 😛
 5. Min bestilling som jeg fikk bekreftet av CDON kl 13:06 på torsdag fikk sporingsnummer i dag klokken 11:00 😊
 6. CDON holdt jo også på slik i november/desember. Ninjaslipp hvor de som bestilte fikk maskinene sine før folk som har forhåndsbestilt mange måneder i forveien.
 7. Ingen anelse. Men jeg håper Elkjøp har brukt timene siden de stengte registrering til å vaske listene for duplikater både når det gjelder telefonnummer, epostadresser og fysiske adresser. Vi vet jo at disse scriptkidsa i Limited Heat gjør alt for å tjene noen kroner, og det vet tydeligvis Elkjøp også.
×
×
 • Create New...