Jump to content

kaaasen

Medlemmer
 • Content Count

  9432
 • Joined

Community Reputation

1078 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Mulig at selger har Gamepass-abonnement. Da trenger han jo selvfølgelig ikke å bruke disken når han spiller RDR2. Det hjelper jo selvfølgelig ikke deg den dagen RDR2 fjernes fra Gamepass. Synes det bare er rett og rimelig at han gir deg avslag når spillet ikke følger med.
 2. Nå for tiden går det i Football Manager 2020. Før det var det Civilization VI og FIFA 20. Føler at jeg ikke har mulighet til å prioritere mer enn et spill av gangen hvis det skal bli noe, også klarer jeg å sette meg ned med evighetsspill gang etter gang. Lærer aldri
 3. Tror dette er første runden jeg ikke bruker transfer. Er ikke rammet av noen nevneverdige skader eller vrakinger, så satser på at det skal gå greit 🤞🏻
 4. kaaasen

  Trafikalsk klagemur

  Det får du jo tolke som du vil, men med mindre det er svært spesielle forhold føler jeg at det stort sett alltid går fint å holde fartsgrensen.
 5. kaaasen

  Trafikalsk klagemur

  Tenker at man som hovedregel i det minste bør prøve å slippe forbi biler som ligger bak dersom man ikke evner å holde hastigheten. Jeg kan ikke tenke meg noe mer irriterende enn den typen sjåfører spetter beskriver.
 6. Gikk for Lamela selv. Blir spennende å se hvordan dèt går.
 7. Noen få timer med One UI var nok for min del. Er rett tilbake til Nova Launcher som standard igjen her.
 8. Føler det har skjedd noe merkelig hos meg. Sleit voldsomt med å få drept noen som helst de første øktene. Nå er jeg snart ferdig med kapittel to tror jeg, og det virker som fiendene tåler mye mindre. Har ikke oppgradert våpen, og jeg bruker autoaim på samme måte som før. Jeg klager ikke, for spillet er mye morsommere når jeg ikke dauer i annenhver duell.
 9. Endelig. Har ventet meg halvt ihjel. Elsker nye oppdateringer 😀
 10. Super Mario All-Stars inneholder vel nummer 1, 2, 3 og Lost Levels?
 11. Har fått 92 + 59 poeng de to siste rundene. Pogba har stått for hhv 30 og 36 av disse. Tør ikke vrake ham som kaptein før Newcastle heller, for å si det sånn. Kvitta meg med Sigurdsson og fikk inn Felipe Anderson. Er litt redd for at jeg byttet for sent ut i sesongen, men har trua på at han kan prestere fremover også.
 12. Endte på 92 poeng selv. Beste runden på lenge for min del. Traff godt med Digne som fikk 17 poeng. Hadde egentlig bestemt meg for Aubameyang som kaptein, men endret til Pogba rett før fristen. Ellers så fikk jo Wan-Bissaka, Robertson, Richarlison, Sigurdsson og nevnte Aubameyang relativt greit med poeng. Regner med en solid nedtur neste runde.
 13. Ser at Android Pie for Galaxy S9 har versjonsnummer G960FXXU2CRLI. Vil det være mulig for meg å laste ned og installere det her i Norge uten rooting og slikt, eller må jeg pent vente til Samsung ruller det ut?
 14. Januar iflg itavisen.no. Vil helst ha den I DAG 😀🔥 https://itavisen.no/2018/12/25/her-er-samsungs-android-pie-planer-sa-lenge-ma-du-vente-for-oppdateringen/
×
×
 • Create New...