Jump to content

Sirheadly

Medlemmer
 • Content Count

  308
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 :)

1 Follower

About Sirheadly

 • Birthday 10/26/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11798 profile views
 1. Ser ikke bra ut hele kontakten, er bedre og kjøpe en ny. Reiner med at det er 12v? https://www.telmo.no/eic-rele-12v
 2. Er mulig at reciveren ikke er helt god lengre, har en Yamaha RX-V863 som har nettopp skjedd det samme med. All lyd bare plutselig sluttet og funke, var tilogmed ingen lyd når jeg gikk inn i innstillinger og kjørte test av lyd på høyttalerne. Ingen av utgangene funker, men den sender bilde via hdmi forsatt. Prøv med og kjøre test av høyttalere via reciveren først, er det ingen lyd uansett om det er xbox eller blu-ray som er kobla til? Har hatt hdmi kabler som også slutta og gi lyd og bare bilde.
 3. Fins alltid halogen som har blått glass og gir blått/hvit ish lys. Her er en typisk xenon pære, vist lyset først er litt lilla og blir gradvis mer hvit/lyser sterkere så er det xenon. Det andre bilde er en halogen pære. Neste er vel og finne ut hva type pære som er brukt på bilen.
 4. Som gamlingen sa til meg, aldri lån penger til famile,venner eller kolleagaer. Uansett hvor godt man kjenner personen kan det være du aldri tilbake det du har lånt bort . Beste er vel og snakke med kompisen din igjen.
 5. Er det rørtråd fra biltema du bruker? Ser litt sån ut, sleit med det samme engang sjøl med bruk av den rørtråden. Måtte ha med gass for og få det til og funke.
×
×
 • Create New...