Jump to content

Sirheadly

Medlemmer
 • Content Count

  308
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 :)

1 Follower

About Sirheadly

 • Birthday 10/26/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11254 profile views
 1. Ser ikke bra ut hele kontakten, er bedre og kjøpe en ny. Reiner med at det er 12v? https://www.telmo.no/eic-rele-12v
 2. Er mulig at reciveren ikke er helt god lengre, har en Yamaha RX-V863 som har nettopp skjedd det samme med. All lyd bare plutselig sluttet og funke, var tilogmed ingen lyd når jeg gikk inn i innstillinger og kjørte test av lyd på høyttalerne. Ingen av utgangene funker, men den sender bilde via hdmi forsatt. Prøv med og kjøre test av høyttalere via reciveren først, er det ingen lyd uansett om det er xbox eller blu-ray som er kobla til? Har hatt hdmi kabler som også slutta og gi lyd og bare bilde.
 3. Fins alltid halogen som har blått glass og gir blått/hvit ish lys. Her er en typisk xenon pære, vist lyset først er litt lilla og blir gradvis mer hvit/lyser sterkere så er det xenon. Det andre bilde er en halogen pære. Neste er vel og finne ut hva type pære som er brukt på bilen.
 4. Som gamlingen sa til meg, aldri lån penger til famile,venner eller kolleagaer. Uansett hvor godt man kjenner personen kan det være du aldri tilbake det du har lånt bort . Beste er vel og snakke med kompisen din igjen.
 5. Er det rørtråd fra biltema du bruker? Ser litt sån ut, sleit med det samme engang sjøl med bruk av den rørtråden. Måtte ha med gass for og få det til og funke.
 6. Vel du overklokker via bios, men bruker for eksempel aida64 til og teste om overkokkinga er stabil. Her er en fin guide.
 7. Ja det er samme ytelse på alle c5 kabler, og det er ikke kabelen som bestemmer ampere men det som er koblet til den.
 8. Se på fargen på pluggen når den er varm, skal være brun som sjokolade om den er justert rett. Kan sikkert justere forgasser og rense den. Mulig det er for stor dyse på.
 9. Tja kanskje noe som dette kan passe. https://www.byggmax.no/vinduer/vindusbeslag/vindusl%C3%A5s/vindusvrider-h%C3%B8yre-habo-copenhagen-krom-p7220253 https://www.byggmax.no/vinduer/vindusbeslag/vindusl%C3%A5s/vindusvrider-3-habo-nikkel-p7220746 https://www.byggmax.no/vinduer/vindusbeslag/vindusl%C3%A5s/vindusvrider-habo-230-7-nikkel-p7220252
 10. Du må vel inn på innstillinger/ sikkerhet/ mikrofon for og finne plassen og gi messenger tilgang til mikrofon.
 11. Vel foreldra mine har en sånn på hytta der det er masse knott, den bør settes i gang før knotten får lagt egg. Men om man setter den på under sesongen, så funker den ganske bra og reduserer antall knott med en god del. Er best og holde den i nærheten av der man sitter ute. Og knott er ganske små, kommer til over alt og det klør.
 12. Det er ingen problem og vente med polish til i morgen, rubbing er for og friske opp gelcoaten så den er klar for polish eller voks. Så lenge du fjerner alle rester av rubbing i dag så det ikke ligger på båten til i morgen.
 13. Fant ingen i PVC men fant i ABS, funker fint som inspeksjonsluke. https://www.watski.no/Inspeksjonluke-sort-11eLl https://www.watski.no/Inspeksjonsluke-11eL0 https://www.watski.no/Top-Line-inspeksjonsluke-11eLv
×
×
 • Create New...