Gå til innhold

Dark Fire

Medlemmer
  • Innlegg

    601
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dark Fire

  1. Jeg tenker å kjøpe meg en PSP fra eBay for å få den billigst mulig (dårlig økonomi/ingen inntekt, men PSP må jeg ha! :-)), helst en 1000-versjon så den er enklest mulig å hacke.

    Jeg skal aldri bruke UMD-spill på den og jeg trenger heller ikke Europeisk strøm-kontakt - denne skal lades av solpanel.

    ..Og om noen begynner å skjønne det dette - jada, jeg skal ut på tur..

     

    Jeg lurer på om det kan ha noen andre konsekvenser?

    USB til PSP (strøm) - spiller ingen rolle om det er PAL eller NTSC?

    PSP-1000 NTSC kan også hackes?

    ..mange år siden jeg hacket den jeg hadde, som var PAL - har ikke gjort noe research på dette.. gjør så mye research for øyeblikket at jeg skulle ønske jeg slapp å undersøke akkurat dette..

     

    Noen andre begrensninger jeg muligens kan møte på? =)

  2. Hallu. Jeg har kun spilt non-steam og undrer meg hvorfor jeg ikke ser dette temaet noe sted: nesten alle non-steam-servere, jeg bruker først og fremst server-listen fra css.setti.info, fucker (hacker) med clienten min! Dette kommer åpenbart eller sannsynligvis fra nedlastingen av filer som gjøres automatisk etter man har koblet seg til server og serveren finner at du mangler nødvendige filer for å spille.

     

    Problemet er at dette gjør, eller at de i tillegg til dette har tilgang til å gjøre alt fra å redigere hotkeysene dine til å legge til server-navnet dems på forsiden av CS-skjermen din, endre på "Find Servers" til å automatisk koble seg til deres server istedetfor å åpne list med servere (på tross av hva det står i MasterServers.vdf-filen), til å kræsje klienten din on demand (når de/admin føler for det), m.m.

     

    Jeg har brukt alt av CS 1.6-klienter nedlastet fra nettet; alt fra torrents (inkl demonoid) til noen fra varierende websider.

    Alle har åpenbare og ekstreme sikkerhetsmangler!

    Jeg har t.o.m prøvd å laste ned ny klient i standalone (uten installasjon som sikkert messer med/bruker filer i %system32%), endre kun på masterserver.vdf, for så å sette hele mappen til "Read Only", og LIKEVEL! så skjer disse tingene, selv uten at klienten har kræsjet (som sikkert er et eller annet buffer overflow-angrep eller whatever som sannsynligvis gir tilgang til modifisering av hva-de-vil); f.eks permanente linker til serveren dems på forsiden, og endring av "Find Servers"! Hotkeys derimot blir værende som Default etter omstart.

     

    Kan alt dette bli unngått ved å kun spille på "Sikre Steam Servere" f.eks?

    Det største problemet er egentlig ikke CS-klienten; greit for meg at de fucker den opp og at jeg "bare" reinstallerer (hver halvtime =_=), er bare redd for virus osv. Også er det jo tydeligvis litt irriterende å re-installere hver halvtime - og noen ganger forblir den sånn permanent òg, og jeg må installere ny klient.

  3. Hei Dark Fire.

     

    Skriver du mykt,er den nesten lydløs.

    Skriver du hardt,blir det nok litt lyd.

    Game WASD-tastene helt til venstre er så og si lydløs uansett bruk :thumbup:

    Kult - takk for svar ;)

    Hva vil "hardt" si? Jeg vil tro at jeg taster rimelig løst - men hvor løst går det ann å trykke om man skriver/trykker raskt? Så, er det der streken går - trykker man raskt så blir det en del lyd, at man må "bruke krefter" på å trykke løst for ikke å lage lyd? For jeg tenker samtidig at ingen kan trykke så hardt at det blir skikkelig lyd, vel? Det må vel være skikkelig bråkmakere som klarer å få til å bråke overalt? ;)

     

    Og jeg spiller ikke så mye skytespill, primært strategi (primært SCBW) og MMORPG hvor man ikke bruker WASD (evt QWEASDZXC)

     

    USB-porten er forresten meget viktig - så det er kjempefint at den er der!

    Trenger nemlig en ekstra USB-port. Så keyboardet virker godt for mitt bruk når man tar pengene i betrakning! Bare synd hvis det ikke er stille nok.

     

    Edit: endte opp med å kjøpe det - bestilt fra komplett for noen timer siden.

  4. Logitech ultrax

    Mist oghma

    Logitech illuminated

    Logitech dinovo-serien.

    De to første har jeg sett på allerede.

    Testene fra hardware.no derimot, sier at det første keyboardet lager "klicketiklack-lyder" og nr.2 "er støyende".

    Det tredje ser lovende ut :-)

    Stille skal det ihvertfall være - så da går vi kanskje for det.

     

    -Og takk ;-)

  5. Siden jeg la inn ett innlegg på denne tråden en gang så ligger den som et mareritt i innleggslista mi...blir aldri kvitt denne. Litt pinlig når jeg har på pc-en og skal inn her så spretter denne tråden opp markert for gud og hvermann.

     

    Hvordan løser jeg dette?

    K9s F9s.

     

    <^ semi-høy IQ gutt/ung mann som har valgt den smale sti.

    Kan alt for mye om konspirasjonsteorier til å bli tatt seriøst av andre i samme IQ-gruppe.

    Trenger du å le av noen med høy IQ med ville idéer? I'm the man!

  6. På et hovedkort jeg hadde var det en jumper for å koble det integrerte skjermkortet til og fra. Et skudd i mørket, men er verdt å sjekke. Den grønne jumperen ved batteriet er nok til å resette cmos. Ser også en JCI1 hvor det ikke står noen jumper, og ville vel gjette på at dette kan være jumperen jeg nevner i første linje, hvis kortet har en slik.

     

    Edit: Manualen finner du her: http://www.msi.com/s...nual-10558.html

     

    Edit2: Leste i manualen om JCI1 som er tilkobling for / om kabinettet er åpent, så glem det jeg skriver i første linje.

    Takk for svar!

    Har allerede lest manualen som beskrevet i min nest siste post.

    Har ikke sett til noen jumper, har ikke sett til noen reset funksjon nevnt i manualen, men har, som det står i tidligere poster, tatt batteriet ut og inn (ut, prøve å slå på, slå av, inn, på).

  7. På diverse tester jeg har tatt opp igjennom årene har jeg vært mellom 115 og 135, men den eneste gangen jeg har tatt en ordentlig test hos psykolog så var jeg 12 og fikk 140 (men det er vel iforhold til alderen og sånn). Har vel kanskje blitt latere på mine eldre dager :p

    140 er nais, spesielt på WAIS/WISC som overhodet ikke er ment for å gå så høyt (men blir dog noe unøyaktig i begge retninger).

    Ville bare påpeke at det er i forhold til alder, men at du teoretisk sett skal opprettholde den samme IQ-en resten av livet om du lever under ca. samme omstendigheter.

    Man ser vel kanskje at dette ikke er tilfelle når du skårer 125 på norsk Mensa hjemmetest som er ganske nøyaktig til hjemmetest å være (selv om Mensa selv ikke tar på seg et slikt ansvar). Samtidig viser det at din 140skår ikke er helt borte i natten - du skårer jo likevel langt over gjennomsnittet. Jeg liker å tro at du sikkert ligger et sted i mellom der.

    IQfolka er jo aldri helt sikre de heller, og om de er det blir deres overbevisning gjerne omvendt noen år senere - maks (desto høyere IQ desto fortere??? ;) ).

     

    Jeg føler også personlig at skår man får gjennom tester som Mensa (FRT, Raven) er mer stabile når det kommer til vedvarighet. WAIS og WISC inkluderer jo bl.a tull som allmenkunnskap, noe som kan variere sterkt gjennom livet - en meget useriøs faktor.

  8. Jupp, lite liv der altså.

    På bildene ser jeg ikke at 4 pins kontakten er i, sjekk den igjen, er en kvadratisk kontakt med fire plugger som skal i omtrent midt på kortet.

    Fuker ikke det...

     

    Det du gjør er å ta frahverandre alt, legg hk på et vanlig trebord, legg cpu forsiktig på plass (Sjekk samtidig om det ser fint ut under, alt er rett, .

    Sett i minnebrikken i slot nærmest cpu.

    koble til psu 24 og 4 pins kontaktene, ene skal på siden, ene skal omtrent midt på kortet.

    Koble til skjermen.

    Slå på ved å kortslutte pwr pinsa.

     

    Nå skal du få bilde, og en masse piping om hk har pc speaker, hvis ikke er det en feil å ett av disse.

    Kan være greit å begynne med ram, er en del hk som har veldig strenge begrensninger på hvilket ram de godtar.

    Lykke til

    Takk for svar - men tror du ikke at 4PINnern må stå i for at noe som skal helst skal funke, kanskje? (slik jeg beskriver ovenfor, bl.a fungerer alt av LSD-lys, power-knapp, CD-rom og CPU-vifte)

    Men ja, den er i.

     

    Jeg får ikke tatt ut CPU pga hardt/trøblette montert CPU-vifte. Er en gigantisk MasterCooler som jeg ikke klarer å få av - merker at HKet/CPU-slot bøyer seg helt, så jeg har gitt helt opp på det :-)

    Tror ikke jeg har 24pin - om jeg har det står den i. "Kortslutte PWR-pinsa"?

    Speaker står i - jeg har til og prøvd å snu på kontakten for å sjekke om den står feil vei i HKet, men ingen lyd da heller. Speaker skal ha fungert på tidligere HK (samme kabinett) om jeg husker riktig, så dette er et merkelig fenomen.

     

    Så du mener at det er mulig at ved å ikke ha i RAM overhodet så skal det kunne bli bare svart skjerm og ingen speaker-lyd? Sånn at jeg bør satse på RAM, altså.

     

    Takk for svar :)

  9. Hei. Må nesten bumpe den tråden her - jeg har enda ikke løst det, og har funnet ut noe smånytt.

    I følge denne PSU/watt-kalkulatoren er jeg på "minimum 213W, recommended 263W", og kjører med "max 300W PSU", så strømforsyning skal ikke være et problem.

    MEN i HK-manual står det: "Power supply of 350 watts (and above) is highly recommended for system stability."

    Jeg antar dog at dette først og fremst er en formalitet.

    Men jada, hadde jeg hatt pengene ville jeg kjøpt ny PSU òg.

    Si ifra om dere mener at dette faktisk er kritisk dog.

     

    Jeg bruker fortsatt bare VGA-port til skjerm.

    Skjermen får faktisk signaler ser det ut til! Men det er like svart for det.

    Jeg oppdaget det ved at en slik "Test-funksjon" startet opp på skjermen når kabelen er ute, men den forsvinner med en gang man setter den inn igjen (av PCen) :-)

     

    De eneste RAM-brikkene jeg har er PC2-4200 brikker. På produktsiden til HKet mitt står det bare "PC2" på støttede RAM-brikker, men på komplett.no står det PC2-5300 og PC2-6400. I manualen står det DDR2 667/800, mens brikkene jeg har er da 533MZ :-)

    Så brikkene er da ikke helt korrekte uansett, men om det er brukelig eller ikke er jeg jo ikke helt sikker på da, da brikkene passer lett fysisk.

    Uansett har jeg prøvd å starte opp uten noen brikker, med kun 1 brikke (prøvd begge to), prøvd begge i begge sporene (slots), og prøvd begge i samtidig - og omvendt plass.

    Svart skjerm og ingen BEEP. Alt kjører, CPU-vifte, lys, og t.o.m DVD-spiller reagerer, men ingen skjerm, og USB-tastatur og USB-mus får heller ikke strøm. Som jeg antar betyr at PCen faktisk ikke booter, bare kjører m/ strøm u/ hjerne (da USB-utstyr som tastatur og mus blir initialisert under Bios, right?).

     

    Så hva bør en mann som ikke jobber- med ett par hundre kroner til overs- gjøre? :)

    Kjøpe en 1GB PC2-6400 800MHZ brikke? Spare til både RAM og PSU? RAM, PSU og GFX? Nytt HK?

     

    Det står heller ingenting om hvordan resete BIOS i Manualen. Jeg har prøvd å ta ut strømmen og holde inne power-knappen foran i 30sek, dette hjalp ikke ;)

    Hjelp!?

  10. Hallu. Har en mor som ikke takler tastatur-klikkingen min. Ja, jeg må oppholde meg i samme rom.

    Tastaturet er et gammelt Logitech Media Keyboard Elite.

    Skulle helst hatt et Gaming-keyboard òg, og ønsker ikke å bruke ekstra penger på seperate keyboards (jeg kan da uansett kun bruk gaming keyboard når moren min ikke er til stedet om jeg skulle kjøpt seperat).

    Jeg trenger litt generell Ghosting, dvs. at jeg trenger å kunne holde minst 4 knapper nede på en gang, opp til 8 (men ikke like nødvendig).

    Num lock så jeg kan flytte meg diagonalt (skjeve piler; 7, 9, 1 og 3).

    Kortest mulig reaksjonstid - spesielt er det kjedelig i rytmespill å være i etterkant. Bedre enn 10MS ihvertfall, kanskje? :)

    Gjerne litt komptakt, gjerne noen få makrotaster i det minste.

    Helst ikke spesielle spill-taster, som WoW-knapper/tastatur. Hellst ikke svære makro-taster heller, ingen skjerm eller slikt heller som bare tar plass. Fint med ekstra audio-output, men ikke et must.

    Kult med opplysning - ikke et must.

    Det er fint om tastaturet ikke er for tungt og kan has i fanget, men ingen av delene er et must. Ja - jeg liker nok helst tastatur med høy rating, at tastaturet faktisk er verdt pengene.

    Og for å følge opp det jeg startet med: det er et absolutt must at tastaturet er stille, ikke noe særlig mer bråkette enn et laptop-tastatur.

    Og resten av det: jada, jeg liker sikkert det meste av komfortabelhet osv, ekstra funksjoner er sikkert satt pris på, men pris går foran funksjoner her.

    Dette er da rekkefølgen på hva jeg ønsker/trenger, fra viktigst til minst viktigst (og det som ikke er oppført er da enda lengre ned på listen, om det ikke er noe jeg har glemt):

    Stille (<- MUST), Num lock, Ghosting, akseptabel responstid, noen Macrotaster, ikke ukomfortabelt i fanget, belysning, ekstra audio, mediataster, ergonomisk, annet.

    Ønsker ikke: store, unødvendige (.. og dyre.. ) funksjoner, som f.eks skjerm.

     

    Pris: langt under 1000-lappen. Jeg kan gå opp til 600-700, men ønsker meg helst et tastatur nede i 300kr-klassen.

     

    Jeg har forresten sett på dette tastaturet, også testet her. Men jeg er redd tastaturet skal klikketiklikke da det enten står i Hardware-testen eller andre steder (jeg Googlet litt) at tastaturet bråker mye mer enn forventet :(

  11. Var ganske trøtt når jeg tok testen så var vell det som utgjor resultatet mitt, har ikke tatt en slik test før heller.

    Var nok muligens litt av begge deler? :)

    Om du var styrt-trøtt og nesten ikke fult med i det hele tatt, eller var helt borte i din egen verden, så var det nok mest trøtthet.

    Om du var litt trøtt sånn utover natten, om klokken så var 3, var det nok på det beste litt av hvert.

  12. Om du skårte noe over gjennomsnitlig (115) er du en skikkelig drittsekk, og/eller eier 0 emosjonell intelligens.

    Ikke alle bryr seg om advarsler, og man KAN faktisk gamble, hoppe over strømgjerdet, på tross av advarsel, for så å banne når man lander i det fuckings strømgjerdet. At det stod et fareskilt der har INGENTING med saken å gjøre.

    Og hvorfor i helvette kaller du det for "bortforklare"? Forbanna ¤%)!)#%=

    Å skylde på en tv er veldig lett for å bortforklare det man synes er for dårlig.

    Jeg skårte 135 første gang... Skårer 131-135 på andre hjemmetester (mensa.se, iqtest.dk, m.m...)

    Å ignorere tips for å få best resultat burde vel heller trekke deg 4-5 poeng enn noe annet :thumbup:

    For å henge meg på ditt nivå, men i motsetning til deg komme med et sant utsagn: påstanden din ovenfor utelukker deg fra å være i 130-området, om du så klart mener det det du sier, og ikke bare er en arrogant drittsekk av et troll.

    Som det har blitt sagt gang på gang av de i Mensa: de forbeholder seg retten til å gjøre dumme ting, og det er heller ikke slikt at smarte mennesker ikke gjør "dumme ting", spesielt ikke om det er for morro skyld (og essentielt ikke skader, eller er ment for å skade noen - slik du her gjør med ditt utsagn).

    Det du gjør (sier, påstår) ovenfor er ikke dumt, det er dumheten selv.

  13. Morsomt at alle skal bortforklare resultet. Ser dere ikke at det står:

     

    IKKE GÅ VIDERE FØR DU ER KLAR FOR TESTEN

     

    og

     

    Det er en fordel at rommet du sitter i er luftet og usjenert.

    Om du skårte noe over gjennomsnitlig (115) er du en skikkelig drittsekk, og/eller eier 0 emosjonell intelligens.

    Ikke alle bryr seg om advarsler, og man KAN faktisk gamble, hoppe over strømgjerdet, på tross av advarsel, for så å banne når man lander i det fuckings strømgjerdet. At det stod et fareskilt der har INGENTING med saken å gjøre.

    Og hvorfor i helvette kaller du det for "bortforklare"? Forbanna ¤%)!)#%=

     

    @Sindre

    Feil, man kan slike tester igjen 3-6måneder senere (+/- 3 for korte hjemme/online-tester, 6 for virkelige (real life)).

     

    @Turbo

    Hehe.. Jeg ser ikke noen åpenbare bugs med koden, så det skal visst tilsi at du skåret lavere enn 85 i IQ.

    Dvs at i følge resultatene fra testen vil du statistisk sett ha en høyere IQ-skår enn 1:7 eller færre mennesker, eller 15% (eller lavere).

    Det er jo i det lavere området, men noe mer enn det vet vi ikke :-)

    Det er jo alltids mange faktorer involvert og, du skal helst være litt småvant til å tenke i denne typen baner - ikke ved å ha trent på det, men ved å være vant til å bruke hjernen på en lignende måte. Hjernen sammenlignes som kjent som/med en muskel... Og testen forutsetter vel egentlig at hjernen er brukt gjennomsnitlig mye - hvis ikke måler den kun hvor godt den logiske hjernedelen din fungerer akkurat nå, ikke i fortid og fremtid.

    Så skal du også være klar for testen mentalt. Ikke sliten, trøtt, forstyrret, osv..

  14. Vi er på bedre veie i Norge, men hey, si "bomstasjoner"... Trenger jeg si mer?

     

    Problemet med dette argumentet er at bomstasjoner ofte oppfattes som griskhet av staten, og ikke nødvendigvis betyr det samme som at "NWO" kommer marsjerende. Jeg irriterte meg grønn over at de økte bomsatsen med rundt 400% der jeg bor (på årsbasis), på samme måte som jeg irriterer meg over stadig økende strømpriser og bensinpriser, men det er ikke slik at det er helt åpenbart at dette er et ledd i NWO's plan. Griske politikere og ledere har man hatt i tusener av år, men om du kan legge frem mer håndfaste bevis for påstanden skal vi for all del lytte til det som kommer frem.

    Jeg skulle tydeligvis sagt mer, for du ser ut til å ha misforstått.

    Det var et generelt eksempel på hvor lett det er å sakte men sikkert innføre noe folk prinsippielt er imot.

     

    Selvfølgelig trer politikerne "forbud og påbud" nedover hodet på oss. Det er noe som heter lover og regler. Men det er fortsatt demokrati. Det virker som det eneste demokratiet for deg er et anarki, der ingen kan si noe som helst til deg om hva som er lov eller ikke.

    Dette er muligens et argument du kan bruke i Norge, i det minste i mitt åsyn da jeg ikke vet bedre.

    Det er ikke et argument for f.eks USA, som igjen da bruker taktikker/metoder som sannsynligvis kan bli brukt her i Norge òg.

    USA infører, og har de siste årene innført flere lover som strider sterkt mot den Amerikanske grunnlov og Amerikanerenes basis-rettigheter.

    Deriblant kanskje den mest kjente, USA's PATRIOT Act.

    Vit også at Anarki ikke er en ungdomsbevegelse fra 90 eller 2000-tallet...

    Det er først i disse dager hvor "Anarki" blir latterliggjort slik det blir nå, kanskje i frykt, fremfor resonement.

    Som kjent var mange, de fleste, eller nesten alle Amerikanske "forfedre" godt Anarkistiske.

  15. Det de ønsker med loven er å sikreat store firmaer som Monsanto skal få monpol, og at folk må spise Monsantos genmodifiserte mat.

    Det er en forberedelse til NWO, hvor det vil bli forbudt for private å dyrke mat for eget bruk eller salg, alle vil bli nødt til å spise Monsantos genmodifisertekorn og grønnsaker.

     

    Demokrati.

    Ingen mennesker i verden vil gå med på at dyrking av mat i egen hage skal bli forbudt, og hele venstre og sentrum-siden av politikken vil sikre at økologiske varer vil fortsette å eksistere.

    De gjorde nok ikke det i Amerika, heller. Men det kan jeg ingenting om. Just saying. Nesten ingen Amerikanske innbyggere er enige i, eller aksepterer eller for "the patriot law" eller hva-den-nå-enn-heter-igjen. Den ble likevel lett implemptert etter 9/11. "Farlige terrorister er ute etter dere. Aksepterer dere ikke loven vi nå kommer med å beskytte dere, dvs. ta fra dere våpnene deres og kunne inspisere hjemmene deres med føderale agenter om natten for så å ikke rapportere dette videre, + mye mer, så er dere ikke-patriotiske, og som dere alle vet er vi alle "med patriotisme" her."

    Vi er på bedre veie i Norge, men hey, si "bomstasjoner"... Trenger jeg si mer? Jeg har i hvert fall ikke tenkt til det, for det skal ikke være nødvendig. Og om det så er nødvendig, tar jeg ikke ansvaret på meg å forklare det.

  16. Det du sier jeg har sagt, det har jeg ikke sagt.

    ?

    Hva har jeg sagt at du har sagt, som du ikke har sagt?

     

    Selv om du ikke tror på Bibelen, eller at satan eksisterer, så gjør de folkene jeg nevnte, og de tilber satan og hans demoner.

    Hersketeknikk-antagelse. Jeg er ikke like svart-hvitt preste-hjernevasket som den gjennomsnitlige kristenmann, og jeg anser ikke Bibelen som noe særlig større verk enn andre "hellig-bøker", dette inkluderer også bl.a Necronomicon, men som kanskje ikke er særlig Hellig ;)

    Div. rockegrupper tror også at satan eksisterer, men det er en annen historie.

    Slangen som gir kunnskap og lyset, ja. Hva dette egentlig betyr har de færreste få noen anelse om, men ser for seg, fordi de fleste føler at slanger generelt er heslige, at slangen er slu og fæl. Dette blir nettopp derfor en historie, en myte - kanskje er den sann, men den inneholder bl.a null konkret kosmologi, og kan derfor ikke svare på eksistensielle svar slik den gjennomsnitlige Kristenmann prøver å overbevise verden om i sitt svart-hvitt-bilde.

     

    Jeg tror nok du har en anelse om at dette kan være sant, så når du sier dette er tull,Science-fiction og skrønehistorie, så er det nok mest ønsketenking som kommer frem, og du sier dette mest for å trøste deg selv.

    Ja, det samme med Qoranen, den skremmer vettet av meg fordi 'alle de smarte muslimene vet det som står i den er sant', og jeg lever da i ignoranse som ikke er enig. Uuuuuu, terrified lizz0m. Faktisk er Kristendom noe jeg aldri har vært redd for; jeg finner oversettelsen av Guden deres blasfemisk og hyklerisk. Jeg kjenner som sagt flere Kristne, bl.a oppvokst med en familie på den ene siden som var Kristne. Ønsketenkingen er absolutt på deres side, uten at jeg orker å komme på noen spesifike eksempler på dette... Hvis du mener at Kristne, eller den gjennomsnitlige Kristenmann ikke er full av ønsketenking, er det bare for meg å melde meg ut - en slik påstand ville vært latterlig.

     

    Jeg vet forøvrig forskjell på satan og lucifer, selv om det er en og samme person.

    Lucifer var en engel før han gjorde opprør mot Gud og ble kastet ut av Guds himmel og fikk navnet satan, fordi han nå er Guds fiende og også de kristnes fiende.

    :lol:

    La meg sitere Wikipedia for å gjøre det enkelt. Forhåpentligvis tar du det en smule til deg, og faktisk gjør nærmere research på emnet -- denne Kristenlige forenklingen er desverre feil;

    Lucifer is a name that in English generally refers to the devil. In Latin, from which the English word is derived, Lucifer means "light-bearer" (from the words lucem ferre). It was the name given to the dawn appearance of the planet Venus, which heralds daylight. For this meaning, English generally uses the names "Morning Star" or "Day Star", and rarely "Lucifer".

    The New Testament does not name the devil as Lucifer. Use of this name in reference to a fallen angel stems from an interpretation of Isaiah 4:3-20, a passage that speaks of a particular Babylonian King, to whom it gives a title that refers to what in English is called the Day Star or Morning Star (in Latin, lucifer),[2] as fallen or destined to fall from the heavens or sky.[3] In 2 Peter 1:19 and elsewhere, the same Latin word lucifer is used to refer to the Morning Star, with no relation to the devil. However, in post-New Testament times, the Latin word Lucifer has often been used as a name for the devil, both in religious writing and in fiction, especially when referring to him prior to his fall from Heaven.

    Det er også først og fremst kristendommen og de kristne som folkene bak NWO, samt sosialister og de fleste andre ateister vil utrydde.

    Som ser ut til å stamme fra

    2:52

     

    Og ja, absolutt, det er mye Kristen-hat. Spørsmålet dog, er om dette bare er en metafor de bruker for hatet mot undertrykkingen påført av (i dette tilfellet) Kristendommen i flere tusen år, eventuelt andre typer metaforer brukt. Jeg vet nå ikke helt om de absolutt er så spesielt fokusert på at Jesus virkelig var Guds sønn og at han har makten til å ta fra dem alt, og at de derfor hater og ønsker Jesus bort, osv. Kanskje, på det mest ekstreme, blir det brukt slikt som en metafor, men 'I have yet to see' noe som gir gode indikasjoner på at de virkelig er så seriøse rundt det - og om dette også skulle være tilfelle, videre indikasjoner på hvorfor dette gjør Bibelen noe mer sann (og ikke bare det at Jesus faktisk var Guds sønn og har makten til å "fjerne alt ondt").

     

    Jesus sier også at det er satan som er denne verdens "gud"

    Selvfølgelig gjorde han det... "Djevlen" har blitt snakket om i alle kulturer, til og med Buddhismen, men der som "indre demoner", og ikke ytre (i så og si alle andre kulturer og religioner har den blitt omtalt som et ytre vesen). Det er fult mulig, hvis ikke til og med sannsynlig at Jesus fantes, og var vis. Spørsmålet er om han var "Guds sønn" eller ikke, og om "vi må tilbe" han på en eller annen måte, og krabbe på være knær og bønnfalle han om å ta oss med til himmelen uten svar hele livet, eller ikke.

     

     

    Før jul ble codex alimentarius vedtatt av kongressen i USA, og de som vet hva codex alimentarius er vet også hva dette vil bety for oss alle.

    De som ikke vet det vil vel ikke vite det heller, så derfor bryr jeg meg ikke om å fortelle dem det heller.

    Team Mutants here we go? :lol:

  17. Så det du sier Baltazar, er at kun det Gode kan komme med profetier? Jeg trodde denne [edit] makten[/edit] oftest var i hendene på Magikerene? :lol:

     

    Du tar feil om du mener at Bibelen er konkret, Baltazar. Du kan ta noe av det og si at 'dette er konkret', men man skjønner raskt at dette ellers ikke er tilfellet når man leser videre, og/eller det før. Man må være litt magiker eller vismann for å forstå Bibelen ;)

    Og det er jo ironien.... En 'vampyr' sa senest til meg i går, "I am yet to see the good [of this world]".

    Du sier "Satan finnes, helt sant!".

    Ett problem er jo likevel da at du sikkert ikke har helt skjønt forskjellen på Satan og Lucifer. Hvem eksisterer? Er de virkelig det samme vesenet? -For nei, det er de ikke, de blir kun omtalt som det samme vesenet en (eller to) ganger i Bibelen, etter det jeg har hørt (har ikke lest hele verket, selv). Kanskje "er de" to sider av èn kropp f.eks, men hva betyr egentlig det? Hvilken "Gud" er det som skal redde oss fra Bibelen? Jesus, Gud inkarnert? Som ofret seg for menneskers synd, som går tilbake til Adam og Eva som spiste av kunnskapens Tre?

    Jeg orker ikke dette emnet gang på gang, men det sier bare seg selv at dette er tull. Skrønehistorie, Science-fiction.

  18. For meg, Baltazar, er bibelen et verk veldig åpenbart full av metaforer, preget av uoverstemmeligheter, og ser ikke ut, for meg, til å klare å forklare noe som helst utenom de metaforene den bruker - ikke mye konkret i Bibelen som kan tas seriøs, etter min mening.

    Om det så hadde vært at Kristendommen som er svaret, så er det likevel absolutt IKKE slik at de Kristne er svaret. Den største fellesnevneren blant de Kristne [etter min observasjon] er deres 'blind faith' på at hva-de-enn-har-gitt-seg-ut-på-her, så må det fungere fordi det står "Gud" i boken de har dedikert seg til. Jeg har noe respekt for Kristne filosofer, det er helt OK med Kristne som ikke tvinger seg på andre, men ofte er Kristne generelt meget arrogante og overdøvene (og [ekstremt] defensive om sin religion, så klart).

    Not my piece of cake. Jeg har også hatt diskusjoner og samtaler med 'de største' Kristne konspirasjonsteoridokumentarfolka, og disse var så klart et stort fremskritt fra den gjennomsnitlige Kristenmann, men det ender som alltid opp med, at p.g.a. deres Kristne tro, vil de til slutt skuffe (som de gjorde) når det er noe logisk de ikke kan svare på.

    Kristendommen er absolutt Troens religion. Men jeg personlig ville heller blindt trodd på at Spagetti-monster - helst fordi det er mye mer interessant, og undertrykker kanskje ikke Menneskeheten like mye, som man gjør ved å si at Gud, den allmektige, er en hevngjerrig, bitter gammel mann som krever worship "og som bruker Jorden som fotskammel".

×
×
  • Opprett ny...