Gå til innhold

mar1u5

Medlemmer
  • Innlegg

    414
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mar1u5

  1. Er det bare jeg som er uheldig, eller er det stort sett ingen servere til black ops III på PS4? Spiller jeg på failbox one så søker det hele tiden på sånn type 40 av 50 kamper og jeg kommer med folk fra rundt i hele europa. Søker jeg på PS4 så er det stort sett, uansett game mode, bare 1 av 2 kamper eller bare 1 av 1 - og det virker som det kun er spillere som er host, kun folk fra danmark/sverige/finland, og connection er ytterst tvilsom med rubberbanding og lag veldig ofte. Trodde liksom PS4 skulle være beste konsollen å spille BLOPS3 på dette året, men så langt så har BLOPS3 vært en bedre opplevelse på failbox'en (selv om, når man får en god host, så er PS4 versjonen overlegen...)

  2. Vel du traff poenget mitt: jeg syns det er rart selv også at flere ikke har advart mot hvor dårlig forza 5 er i forhold til tidligere forza og andre spill. Det er ikke noe generelt jeg har i mot forza, for jeg har likt de tidligere spillene og begge horizon, men nr.5 ... Uff, styr unna.

  3. Forza 5 er absolutt IKKE det nærmeste man kommer "real life". Fysikken i 5'ern føles som alt er sløvt, som du kjører i grøt. Jeg har kjørt bil i 17år og har interesse for bil generelt, så jeg har ikke bare dassa rundt i bedritene 1.6L golf'er og lignende heller :) Men det er ikke noen "simracer" jeg er ute etter, det er ikke det som er poenget. Poenget er bare at forza 5 er generelt bedritent om du skal dømme det som arcade eller sim - etter min mening. Alle står selvfølgelig fritt til å like 5'ern, jeg personlig er bare overrasket over at jeg ikke har sett mer negativt om fysikken i spillet, og jeg vil bare advare andre mot å kaste bort pengene sine på det her.

     

    Og jeg er enig med joneoverland angående lave hastigheter, bare at dette er ekstra ille i nr.5. Det har alltid vært der til en grad, men 5'ern har tatt helt av. Det er vel her jeg sliter mest, overgangen mellom hvordan bilene oppfører seg i hastighet (som er bra/gøy) og hvor ekstremt sløvt alt blir så fort du skal bremse ned.

     

    @AVEAN at driveclub er "10år etter horizon 2" er vel å ta i litt :) Driveclub er rett ut arcade racer, enda mer enn horizon 2, men fortsatt gøy å kjøre (så sant du liker arcade racers da...). Grafikken blir en smakssak. Driveclub har vel gått for litt mer realisme enn horizon 2, og det er så langt ingenting jeg har spilt som har vært like pent som driveclub når det skifter fra regn til sol til overskyet osv.. Men skulle en eller annen kun ha ett av de så ville jeg anbefalt horizon 2 - fordi det er en åpen verden du lett kan sitte lenge å spille og utforske, mens driveclub er mer sånn man kjører ett par løp veldig casual og så kan det bli litt kjedelig :hmm:

    • Liker 1
  4. Hvilken konkurrenter tenker du på da? Det er vel ingen spill nå som egentlig er en konkurrent til forza 5? Driveclub er mer "arcade racer" og er drit gøy, men jeg ser ikke på det som en forza konkurrent.

  5. Har hatt alle tidligere forza + horizon 1 og 2, men har ventet med forza 5. Kjøpte det denne uka, og herrigud så skuffende det er. Dette må være det absolutt dårligste forza noen sinne laget. Fysikken er på trynet, det å forsøke beregne bremsing før svinger er bare tragisk, motorlyden er en gammel kenwood kjøkkenmaskin kjørt på forskjellige hastigheter for alle bilene, alle banene er livløse og blir enda mer livløse av at nesten eneste lyden du hører er tidligere nevnt kjøkkenmaskin. Følelsen jeg får av å spille det er at dette er ett spill som er 75% ferdig, men måtte bare ut døra..

     

    Hvis du er som meg - du har spilt alle tidligere forza, men ventet med forza 5 fordi etter nr.4 så var du litt mett på å kjøpe enda ett forza spill som er 90% akkurat samme som forrige året - men NÅ så tenker du at "veit du hva, jeg savner forza litt, jeg tror jeg skal kjøpe nr.5 nå..." IKKE KJØP FORZA 5. Forza 5 er for forza serien hva GHOSTS/AW er for call of duty.

  6. Sitter å venter på at driveclub oppdateringen skal bli ferdig nedlastet... 2gb oppdatering som gikk helt fint frem til ca 1gb, men så har plutselig hastigheten på nedlastningen blitt redusert KRAFTIG og det er igjen 65 minutter for å laste ned siste gb'en. Er jo værre hastighet enn xbox live det her :-/

     

    TLOU er bænkers. Ser ut som det er mest spill som kommer fremover som er noe å titte på da.. Witcher 3 blir vel kanskje det første. Kjøper det på ps4 for regner med det får litt bedre grafikk enn på xbox one.

  7. Hadde ikke tenkt til å ha både xbox og playstation denne generasjonen, men så videoen fra uncharted 4 og bestilte meg en ps4 med driveclub fra coolshop.com. Står INGENTING noe sted om at det er en importert maskin de selger, men den kommer fra england med kun engelsk strømkabel. Herrigud for ei sjappe.. Jaja, hadde en kabel liggende så maskinen står å oppdaterer seg nå og infamous second son er på vei i posten.

     

    Er det noe annet ps4 eksklusivt jeg burde sjekke ut? Etter som jeg har skjønt så er killzone en skikkelig middels affære, bare med god grafikk, så det frister ikke sånn veldig. Jeg kom halvveis ut i TLOU på PS3 før den maskinen tok kvelden så handler nok remastered versjonen etter hvert.

  8. DA var jeg lei av å bli drept av folk som spawner 1m bak meg støtt og stadig, og folk som dreper meg før jeg ser dem engang. Blir HERLIG med far cry 4 til uka!

     

    Oh, og hvis noen andre sliter med at NAT er MODERATE eller STRICT i advanced lagfare mens OPEN over alt ellers: forsøk åpne port 3075 + 3076 (TCP og UDP) i tillegg til alle portene xbox live krever. Da ble nat OPEN her igjen (fikk problemer med STRICT nat etter patchen)

     

    *edit* gjelder failbox one versjonen.

  9. ENDELIG noe som erstatter Black Ops 2. ENDELIG. Gikk en del timer før jeg ble venn med exo suits og den nye måten å spille på, men etter en dag så er jeg blitt litt glad i det. Var innom CLASSIC PLAYLIST for å spille uten exo en stund, og trodde jeg kom til å bli der for evig. Det kjentes trygt & kjent ut: cod som man er vant med det. Men til min egen overraskelse så rota jeg meg inn i "vanlig" playlist og spilte med exo suits igjen.

     

    Fikk astro a50 xb1 edition i dag også. God gaming uke.

  10. Enig med anmelderen her. Har ikke kommet meg lengre enn level 8, og allerede (!) kjeder jeg meg over at det bare er samme trøtte opplegget om og om igjen. "Jasså, skal jeg gå til en plass og skyte x-antall fiender av samme type som forrige oppdrag, før jeg skal gå til enda ett sted å skyte x-antall fiender av samme type enda en gang sier du? Jøss så overrasket jeg ble.."

     

    Det jeg er UENIG med er at multiplayer er så fantastisk. Helt grei skytefølelse, veldig halo, ingenting galt med det. MEN...multiplayer er så ubalansert at det er ubrukelig. Jeg blir konstant kastet inn i kamper med folk som er 20+ level, som sikkert har det åndssvakt gøy med å drepe meg med sine overlegene våpen og armour. Men herrigud som det suger for min del.

     

    Får de fikset matchmaking så vil multiplayer nesten være verdt prisen for spillet. Men campaign er middelmådighet pakket inn i kjempe fin grafikk.

  11. Planen for det kommende året, etter å ha spilt dr*tten ut av alle tidligere cod, var å kjøpe en gaystation 4 eller failbox one og fortsette ha det gøy med COD - denne gangen GHOSTS. Etter å ha spilt ghosts noen dager på 360 så kan jeg ikke si noe annet enn at det her er så gjennomført dårlig at det føles som å sitte spille en slags "free to play" utgave av COD. Forhåpentligvis så fortsetter en del å spille BLOPS2 så jeg har noe å drive med til BLOPS3.

  12. Fikk mail på fredag fra elkjøp at det var sendt... Ingenting i postkassa i dag heller. Det ekstra morsomme med det er at elkjøp dreit seg ut med forhåndsbestillingene på black ops 2 også, og da fikk alle vi som måtte sitte å se alle andre på vennelista spille det før oss en rabatt kode for GTA 5 som plaster på såret.... Og nå klarer de f**n ikke levere GTA 5 til riktig tid heller.

     

    Imponert? Sånn skikkelig mye.... Siste gang med forhåndsbestilling fra elkjøp.

  13. 5DMKII er ett veldig bra kamera, men var underlegent D700 hovedsakelig grunnet en AF modul fra 1812 og bildestøy som var relativt bra - men sammenlignet med konkurrenten fra nikon, dårlig. Nå har canon rettet opp de grove "feilene", og forbedret det meste andre og. Skal man være missfornøyd med dette kamera så er man enten en av de som aldri har brukt MKII og skjønner bare ikke hvor bra det her vil bli - eller de som har for liten lommebok og for store forventninger og tror de skal få 1DX/D4 til denne prisen :roll:

     

    Med påstått 2 steg bedre ISO egenskaper enn MKII burde MKIII være 0,5-1 steg bedre enn D700 - og det er veldig bra. Tror D800 og 5DMKIII kommer til å være rimelig like på støy, noe som er bra gjort av begge to. Spiller ingen rolle hvilken av de som kommer ut som bitte litte granne bedre enn den andre, for de vil uansett være BRA begge to.

     

    Det som interesserer meg med alle de nye (1DX/D4/5D/D800) er hvor mye de har klart å utvide DR. Blir spennende å se tester fremover.

     

    ...og grattis med dagen, alle canon fans :new_woot: Er vel rimelig mange som har ventet på en oppgradering av MKII og fått konge kamera å bestille seg nå :thumbup:

  14. Vel, det var jo det jeg tok opp i innlegget rett ovenfor ditt. Dessuten generaliserer du. Nikons 40mm og Pentax 35mm makroer har en fokusmekanisme som _ikke_ gjør de skikkelig treige.

     

    Det spiller liten rolle at de 2 objektivene har påstått rask AF når han ser på canon. Og makro objektiv har generelt treig AF. Hvis du mener noe annet så er du første person jeg har lest har den meningen, så føler jeg er på ganske trygg grunn med å generalisere akkurat det.

  15. Og det som alle ser ut til å glemme: autofokus med makro objektiv er skikkelig treigt i forhold til "vanlige" objektiv. Har selv sigma 50mm f2.8 makro, og det er i det store og hele like bra som dyrere objektiv som nikkor 105mm VR og sigma 150mm. Men på grunn at den treige autofokusen med makro linsa så setter jeg heller på nikkor 50mm f1.4g for alle tilfeller hvor jeg ikke trenger makro.

×
×
  • Opprett ny...