Gå til innhold

rekar

Medlemmer
  • Innlegg

    171
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rekar

  1. Roten til all hatet stammer fra den dagen de amerikanske styrkene plantet sine føtter i Afghanistan. Til og begynne med var styrkene hjertelig velkommen fordi afgahnerne så på det som en frihet dem aldri kunne få under Saddams regime. Men pga av inkopetente ledere, Bush og co, så klarte dem ikke å demokratisere landet. De skapte heller et anakri. Denne tilstanden medførte at lokale opprørere dannet grupper og tok over deler av landet. Dette kunne de gjøre fordi USA hadde fritatt det afgahnske politiet sin jobb. Dermed var landet uten politi og en myndighet til å overstyre opprørene. Allt dette mens USA tvinnet tommeltotter. Om ikke landet var i steinalderen, ja så sørget i hvertfall USA for det.

  2. Når dem sier at de fant blodspor i bilen, hva menes med det? Var det mye blod? Var det blodpøl? Blodspor på størrelse med et sankorn? Det vil ikke forundre meg om at det kan være blod i bilen. Mennesker etterlater seg biologiskespor overalt. Til og med blod. At de fant blod trenger ikke å bety at noe kriminelt har funnet sted.

  3. Jeg har en Skoda Octavia 05 modell som jeg ønkser å pynte opp. Jeg kunne tenk meg litt krom detaljer her og der. Jeg kom over Milotec sine sider. de hadde masse kult til Skoda. Men alt av krom deler de solgte var sånne som du skulle klistre på. Feks nye krom håndtak. Det må man klistre på. Virket litt rart. Er det noen som har noe erfaring med Milotec? Funker varene deres? Anbefalinger sånn ellers setter jeg også stor pris på.

  4. Enig Zephyros! :thumbup:

     

    Men jeg lurer på om noen har en bukse/shorts og tskjorte som passer bra sammen ?

    9208714[/snapback]

     

    Det er et stort utvalg. Kommer an på stilen din. Jeg synes en plain svart V neck og khaki busker er fint. Det passe min stil. Fortell meg vilken stil du har så skal jeg prøve å hjelpe deg bedre.

  5. Ja, det hender at en eller annen drikker seg drita på en flytur og skaper rabalder. Men man burde ikke straffe alle pga en tullig som ville skapt rabalder uansett. Jeg drikker ikke alkohol. Men jeg er imot slike forbud. Tenk på alt vi finner oss i. Hva blir det neste? Forby alkohol 5 dager i uken? Det høres idiotisk ut, men kan fort bli en virkelighet hvis vil tillater denne type forbud. Det jeg egentlig er imot, det er å bøye seg for "storebror".

  6. Jeg har også spart i fond i ca 3 år nå. Jeg setter inn 300 kr i måneden. Det har jeg gjort i 3 år. Nå angrer jeg bare på at jeg ikke puttet inn mere penger. Jeg har hatt en gjennomsnitlig avkastning på 30% i året. Det er ganske bra. Jeg som alle andre anbefaler deg å spare i fond. Og ja, du kan bli rik. Men ikke over natta.

  7. Hva mener dere om Marthas nye forretningside? Kynisk? Villedende? Humbug?

    Jeg er litt sjokkert. Jeg ville aldri i mine villeste fantasier forestille meg at Prinssese Martha ville begå bedrageri. Det hadde vært helt greit hadde det vært gratis. Men det koster 12 000 for halvåret. Hva får man ut av det? Det eneste du får en en sur og bitter smak i munnen.

  8. Jeg har små planer om å bygge mitt eget hus som er på husbank størrelse. Til det tenke jeg at jeg benytter husbanklån. Har hørt at husbanklån har lavest rente til nyettablerte. Stemmer dette? Eller er førstehjemmslån mer gunstig?

    Hvem er det som gir husbanklån? Må jeg søke om det gjennom kommunen eller banken?

    Finnes det skjema for det på nettet?

  9. Regnskapsføreren skal ha dagsrapport på alt du har solgt i løpet av dagen. Dette gjelder både kontant og kortsalg. Kommer litt an på hvordan kassesystem du har. Men i hovedsak så skal du skrive ut rapport på bankterminal og en rappor i fra kassa. På banktermnal rapporten står det hvor mange transaksjoner du har hatt på bankkort og summen av det. På dagsrapport skal alt du har solgt være oppført og for hvor me du har solgt.

  10. Dama bli henvist av legen til en kiropraktor pga senebetennelse. Kiropraktoren tilba refleksologi som behandling. Eller bølge ett eller annet som han kalte det. Men det er nå samme ulla. Dette tar han godt betalt for. 700 kr for noen minutter med behandling som helt sikkert ikke har noe virkning, selv om han kunne skrive under på at dette ville hjelpe etter bare en gang med behandling. Da lurer jeg på, om det ikke hjelper kan man få pengene tilbake? Han selger jo en behandling som ikke hjelper. Noe som er uetisk i seg selv. Hva er det loven sier dette? Har hun rett på penger tilbake eller ikke?

×
×
  • Opprett ny...