Gå til innhold

Bigzz

Medlemmer
  • Innlegg

    155
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Bigzz

  • Bursdag 24. desember

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

9 344 profilvisninger

Bigzz sine prestasjoner

59

Nettsamfunnsomdømme

  1. Du får aktivere uBlock AI med hashtag #valg #stortinget#valgomat #inhabil #solbriller. Så har du stort sett ikke noe mer å lese på VG og db.
  2. Om noen søker en HMS ansvarlig er jo det bare å søke både før og etter fullført fagskole utdanning som du nevner. Men det er desiert færre HMS relatert ledige stillinger enn elektriker stillinger på markedet. Tittelen får en ved å få jobben en søker på i de fleste tilfeller. Tenker mange som har slike stillinger tar kurs med relevant erfaring fra sitt fagfelt. Slik som verneombud, verv etc.
  3. "Når man dør, går gjelden inn i dødsboet. Dødsboet består av avdødes gjeld, formue, rettigheter og forpliktelser. Nesten alle dødsbo gjøres opp i et privat skifteoppgjør, noe som innebærer at de som sitter igjen tar på seg ansvaret for avdødes både gjeld og verdier – Banken tar ikke ansvar for deg. Den forventer at renter og avdrag betales. Selv om partner eller medlåntaker dør, kommer regningene uansett. For å slippe å selge og bytte bolig, og kanskje måtte flytte barna ut av skole og barnehage, bør du ta grep" Så lenge det er betalt med kreditkort kan en forsåvit reise på den betalte reisen. Men gjelder blir aldri "slettet" ettersom det er dødsboet som får gjelden. Denne øker med renten som kredittselskapet har ettersom regningen ikke blir betalt. Ergo "ferieturen" kan blir ganske så dyr overtid med renten.
  4. Gikk for heil sort MK4 med Prusa Enclosure som jeg kjøpte med MK3s'en, bråker endel meir en MINI og MK3s som har stått i kabinettet, men det er rett og slett pga farten på den er ganske mange step opp fra forgjengerne. Men har allerede kjøpt inn squash baller og printer holdere til de nå som printeren skal stå på. Støyen ligger i kabinettet nå og når ikke ned i bordplata. Evt. har jeg en gummi matte som jeg har brukt, men den reduserer ikke så mye støy synst jeg.
  5. Fått igang den nye MK4'en etter å ha vært en gammel traver av Mini og MK3s 😍 rett og slett deilig fart på den.
  6. Kan ikke så mye om denne typen laptop grafikkkort men med eit "Intel Iris Xe Graphics" så tviler jeg på at du får så mye utav og ha en skjerm med 144Hz ettersom det mest sannynlig blir vanskelig å komme opp i den FPSen capen uansett. Så du får lite utnyttelse grad av å drive skjermen på 144Hz, kontra 60~100Hz. Så lenge skjermen støtter det (ukjent type), så skal grafikk kortet klare det, men om det blir "bra" kan jeg ikke garantere. Nå siterer jeg til gaming generelt.
  7. Bruker du Display Port/mini Display port? HDMI kan vær litt vrient av og til om man ikke har rett versjon kabel. HDMI skal støtte opp til 240 Hz men ville anbefalt DP kabel i 10 av 10 tilfeller ettersom denne leverer det garantert.
  8. - Lånetilbud hus/bil - Applepay - Kjenner bank ansatte - Layout i bankens nettside og mobil app
  9. Kan vær enig om at de har laget mye bra serier og program for å nevne Rådebank, Exit, Heimebane og Førstegangstjenesten (Som jeg personlig liker). Men at NRK må leve på støtte fra folket synst jeg ikke noe om... Å som du nenver er jeg også stor fan av Andreas Wahls program og debatten til Fredrik Solvag. Det er selvfølgelig NRK som har gitt disse muligheten for å gjennomføre desse prosjektet, men jeg tror hvem som helst kunne pitcha dette til en anne kanal å fått like mye suksess som i NRK pga innholdets verdi og underholdning. Jeg er bare strekt imot at det skal statsstøttest i hytt og gævar for at det skal gå rundt. Om NRK hadde vært privativisert hadde jeg ikke hatt noe imot NRK som selskap. Så kunne de har kjørt samme metode som andre kanaler med abonnement for ulikt innhold for det som folk vi sjå.
  10. Betaler helder skatt for at en unge MDGere skal kunne NAV'e, en at skatte pengene mine går til NRK. #stopplisensavgift. Det sier vel litt om hva jeg synst om rikskringkasting kanalen. Eneste grunnen til at NRK overlever enda er generasjon 50+
  11. At momsfritak forsvinne på biler KUN over 500k gir ingen mening, når alt skal vær så fornybart og miljøvennlig... Da desse bilene er bygd mer miljøvennlig en den billige elbil i gata til under 500k. Dette øker bare kjøpet av billige elbiler med dårlige og utdatert batteri teknologi, som inneholder dyre materialer å krever enorm menge ressuser for å resirkulers på en miljøvennlig måte.
×
×
  • Opprett ny...