Gå til innhold

Serjiously

Medlemmer
  • Innlegg

    813
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Serjiously

  1. Kjenner jeg Nintendo rett, får vi det følgende i forbindelse med Zeldas 35-årsjubileum:

    En todelt 2D-pakke som inneholder originale LoZ, ALttP (selv om begge disse alt finnes «gratis» på Nintendo Online) og Oracle of Seasons/Ages. Du må selvfølgelig kjøpe begge pakkene hvis du vil spille begge Oracle-spillene.

    En 3D-pakke med OoT, WW og TP (hopper naturligvis over MM uten noen god grunn). WW og TP er IKKE HD-versjonene som kom ut til Wii U, fordi det ville gitt for mye mening.

  2. Kan rett og slett ikke ha et Pokémon-spill uten Bulbasaur og Squirtle. Blir som et Zelda-spill uten Link og Master Sword.

     

    Herrejesus!

    Folk klikker nok på grunn av gen 1-pandering allerede, tror nok Internett hadde måttet legges ned dersom alle 150 ble prioritert.

     

    Forøvrig ikke enig i det hele tatt med sammenligningen din. Det blir mer som Zelda uten Malon, Saria og Darunia.

  3. Det eneste problemet jeg ser er at det forminsker metagamet veldig mye. Og dette skjønner jeg at kan være et STORT ankepunkt for mange. Selv jeg som ikke er noe stor på konkurranse osv. synes det er synd at metagamet plutselig skal bli så ekstremt mye fattigere. Men på plussiden åpnes det jo opp for en del nye teams som tidligere har vært ubrukelig.

     

    Bortsett fra dette kan jeg virkelig ikke skjønne at det er noe å grine for. ALLE tidligere spill har begrenset hvilke pokemon som er tilgjengelig både i hoveddelen og postgame. Alltid vært en masse pokemon som på hentes inn fra gamle spill. Litt synd hvis man har en favorittpokemon som ikke er tilgjengelig, men kan ikke forstå at så veldig mange vil spille gjennom spillet med gamle monstre i stedet for nye? Og det vil uansett være hundrevis av pokemon man ikke har med på laget på noe som helst tidspunkt, tviler på at man merker særlig forskjell på om det da er snakk om 300, 400, 600 eller 1000. For meg blir dette uansett litt som å bli forbanna over at Link ikke kan bli til en Goron i Breath of the Wild eller at man ikke kan bruke FLUDD i Mario Galaxy.

     

    Mitt største problem med spillet er hvor kriminelt uambisiøst det ser ut. De gjør et biiiittelite steg mot noe gøyalt med wild areas, men ellers ser grafikken, animasjonene og gameplayet ut som nøyaktig det samme gamle. Med unntak av at animasjonene er mye mindre interessante enn i Pokemon Stadium på N64.

  4. Kjapt spørsmål, folkens. Er i den syvende dungeonen i Link's Awakening nå. Hvor mye har jeg igjen av spillet? Er det en åttende dungeon pluss sisteboss, eller er sistebossen i den? Grunnen til hvorfor jeg spør er fordi dungeon 7 er et sant helvete å navigere. Vet omtrent hva jeg skal gjøre her, men dette med teori og praksis slo fullt ut her. Å vite hva man skal gjøre er en ting. Å faktisk klare å gjøre det er noe helt annet. Er faktisk nær ved å gi opp hele spillet. Er det bare en dungeon igjen kan det være det samme. Mulig jeg tar en pause på noen uker, og fortsetter senere.

     

    Tok for øvrig en "hemmelig" dungeon, og fikk nye klær som gjør at jeg one-shotter stort sett det meste. Ble litt for enkelt da. :p

    Er åtte pluss sisteboss. Tok nettopp Eagle’s Tower selv. Har sett mange mene dette er den beste dungeonen i spillet, men her er jeg enig med deg - denne var bare irriterende og frustrerende, og det minst morsomme O spillet. Uansett - du kommer deg vel gjennom om du sjekker en guide littegran?

     

    • Liker 1
  5. Hvilket spill anbefaler du jeg starter med?

    Overhodet ikke noe problem å starte med BotW! Det er sant at det ikke er spesielt representativt for serien, men det eneste dette betyr er jo at du ikke vet hvorvidt du vil like andre Zelda-spill eller ikke, og jeg kan ikke skjønne hvorfor dette er noe problem i seg selv.

     

    Expansion pass inneholder noen quality of life-oppdateringer, som etter min mening burde vært gratis. Disse får du mest glede av hvis du har dem første gang du spiller gjennom spillet. Blant annet får du muligheten til så på kartet nøyaktig hvor du har gått de siste 200 timene eller noe. Med expansion pass får du også muligheten til å spill med økt vanskelighetsgrad (igjen noe som burde vært gratis), men jeg tror standardvanskeligheten burde passe best ved første gjennomspilling.

     

    Noen generelle råd er det kanskje greit å høre på, men det skal ikke være nødvendig.

    • Liker 5
  6. Imponerende hvor menneskelignende Nintendo har greid å få disse skapningene sine. Tydelig at det fortsatt er en vei igjen å gå, men likevel - wow!

     

    Uansett så liker jeg konseptet med Ring Fit. Må se an litt om det blir kjøp, siden jeg er usikker på hvor lenge jeg vil være motivert til å holde på med det, men virker som en fin videreutvikling av Wii Fit-konseptet.

  7. Tror generelt slossespill og en del andre litt tekniske konkurransespill bør introduseres på et tidspunkt man er litt mer mottakelig og kanskje er i et miljø det man blir dratt med litt inn i dem. Tror det skal mye til for at man setter seg ned alene på sofaen som trettiåringer og elsker et helt nytt slossespill.

     

    Jeg prøvde Street Fighter for noen måneder siden (ble nysgjerrig på grunn av Smash, forøvrig). Spilte en times tid og forsto ingenting av hva som var greia. Har prøvd litt igjen etterpå, alene og med toplayer, men det fenger overhodet ikke. Så kan ikke si jeg ikke forstår dere som ikke har kommet inn i Smash heller.

    • Liker 2
  8. Hva er det jeg misforstår? Hvis du våger å klage på at en svart person overtar en hvit rolle blir du kalt rasist og bedt om å slutte og klage, gjerne av de samme personene som klager når det er motsatt. Se bare hva som skjedde da Scarlet Johansson spilte hovedrollen i Ghost in the Shell. Her er et ganske nytt og enda mer tåpelig eksempel:

     

    https://nypost.com/2019/07/19/people-are-furious-cats-star-francesca-hayward-has-white-fur/

    Én hudfarge er generelt overrepresentert. Én hudfarge (eller flere) er underrepresentert. Er vel ikke så rart at reaksjonene blir forskjellige avhengig av hvilken vei rollebyttene går?

     

    Tilfellet med Cats virker litt tåpelig, men alt med den filmen ser så forjævlig ut at jeg tror ikke jeg orker å sette meg ordentlig inn i akkurat den saken :p

  9. Takker! Har du noen spill tips? Kjøpte meg Zelda idag : )

    Nå vet jeg ikke hva du liker eller har spilt før, verken fra Nintendo eller andre, men:

     

    Av store Nintendo-eksklusive spill er Super Mario Odyssey det mest åpenbare. Ikke alle synes det er perfekt, men det skal mye til for å ikke kose seg mye med det. Jeg bifaller også angående Mario + Rabbids som nevnt i posten over. Synes egentlig ikke man må være "spesielt interessert" heller, holder at du er åpen for strategispill og liker Mario. Når det gjelder Xenoblade Chronicles 2 er jeg enig i at dette er et knallspill, men har må du være forberedt på høy animefaktor og på å bruke lang tid på å forstå kampsystemet (som egentlig ikke er så vanskelig, men det er forklart litt uoversiktlig.) Splatoon 2 kan absolutt anbefales hvis du vil prøve en Nintendo-take på skytespill. Må nevnes at enspillerdelen er ganske kort, og at hovedfokus er online-kamper. Pokemon: Let's Go Pikachu/Eevee kan være bra hvis du har noe interesse for Pokemon, men i så fall kan det være like greit å vente til Pokemon Sword/Shield senere i år. 

     

    Hvis det er aktuelt med lokal multiplayer er Mario Kart 8 helt åpenbart. Spillet ble riktignok først utgitt på Wii U, og det er ikke tilføyd særlig mye nytt i Switch-versjonen, annet enn at all DLC er inkludert. Kan også nevne Team Sonic Racing og Crash Team Racing Nitro-Fueled (kommer snart) som andre kart racere. Super Smash Bros. Ultimate er et spill som kan spille både veldig casual og som man kan bruke hundrevis av timer i for å bli supergod. Essensielt spill å ha for min del, men det er vel noen det ikke passer helt for. Super Mario Party er et ganske greit spill å spille med venner. Ikke det beste Mario Party-spillet, men det kan være forbanna morsomt likevel. Kirby: Star Allies er et plattform spill som er tydelig designet rundt at man skal være 4 spillere. Jeg spilte for det meste en- og to-player og syntes det var litt kjedelig og alt for lett, men ser for meg at det kan være ganske gøy med fire-player. 

     

    Hadde tenkt å nevne mange flere spill, men nå fikk jeg plutselig ikke tid. 

     

     

  10. Tror dessverre dette blir et eneste stort gjesp for min del, dessverre.. Dette er ønskelista, og ingenting av dette er vel mye realistisk;

     

    - Nytt mainland Mariospill. Oppfølger til Odyssey. Hadde også fungert med skikkelig remake av noen av klassikerne som Super Mario Sunshine, Mario Galaxy, Mario Galaxy 2. Remake av Super Mario 64??

     

    - Oppfølger til Zelda: Breath of the Wild. Trenger ikke å være noe helt nytt, noe ala det Majora's Mask var til Ocarina of Time.

     

    - Utvidelse til Super Mario Party. Spillet er proppet fult av gode mini-games, men Party Mode er det dårligste med spillet og trenger en DLC som kan introdusere langt bedre spillbrett med langt bedre balanse rundt økonomi osv.. Kan med fordel utvide Sound Stage som kanskje er det beste modusen i spillet.

     

    - Nytt Pokémon Snap. Fatter ikke hvorfor dette ikke eksisterer enda? Virker som en utrolig enkelt spill å produsere/utvikle ettersom alt går "on-rails" men fremdeles ingen oppfølger..

     

    - Nytt Pokémon Stadium. Trenger vel ikke å utdypes allverden, igjen så fremstår det som et spill som burde vært temmelig enkelt å produsere. Pokémon er jo mer populært enn på lenge så er et perfekt tidspunkt å melke merkevaren.

     

    - Nytt Donkey Kong Country

     

    - Nytt Partyspill ala Wii Party U, Nintendoland eller lignende. Trenger noe i tillegg til Super Mario Party.

    Kan nesten garantere at det ikke blir noe nytt storskala Zelda eller Mario på e3 i år. Tviler på at de har lyst til å overskygge Link’s Awakening og Mario Maker. (Metroid Prime er også ekstremt usannsynlig, ettersom det er kort tid siden de restartet utviklingen.)

     

    Pokemon Stadium tror jeg mister mye apell når vi allerede får mainline Pokemon på konsollen. Snap derimot - det er jeg med på! Jeg her en av få som kjøpte Labo VR (og synes det er dritkult) og pokemon snap, om enn bare en remake eller til og med en tilpasset port ville passet helt latterlig bra med Labo-kameraet. Hadde blitt strålende fornøyd om så dette var det eneste som ble annonsert.

     

    Når det gjelder Mario Party tror jeg det er mer sannsynlig med et nytt spill. Momentumet til forrige spill er borte for lengst, og de pleide å komme ut årlig før i tiden, så ville ikke blitt overrasket.

     

    Selv blir jeg egentlig fornøyd bare vi får se mer av Link’s Awakening, Luigi’s Mansion og Animal Crossing.

  11. Men igjen - smakssak er det og. Bayonetta-spillene er for eksempel ikke noe for meg, ei heller Xenoblade, Mario Maker, Super Mario 3D World, Splatoon eller Pikmin 3, så da var det på en måte ikke nok med Zelda-porter og Smash :)

    Heller ikke Yoshi, Captain Toad, Mario Kart, Wonderfull 101, new super Mario bros U, Donkey Kong eller Paper Mario (forbanna mye Mariorelatert, men det er jo standard for Nintendo)? I tillegg var den ekstremt bra med tanke på å få spilt eldre titler. Tror samtlige Zeldaspill var spillbare på konsollen, med unntak av de fra 3DS, selvfølgelig. Og spill fra alle konsoller unntatt Gamecube var tilgjengelig.

     

    Vel, hvis du simpelthen ikke er interessert i spillene som gis ut, så har jeg ingen problemer med å skjønne at du ikke har noe til overs for konsollen. Jeg syns bare man burde være bedre til å skille mellom «Wii I hadde et dårlig spillbibliotek» og «Wii U hadde ikke så mange spill som interesserte meg». Jeg er temmelig uinteressert i de fleste spill på PS4, men jeg må si at biblioteket likevel virker temmelig solid.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...