Gå til innhold

Foto

Finne smutthull i avtale


6 svar i denne tråden

#1 robin1010

robin1010

  Bruker

 • Medlemmer
 • 5 innlegg
 •   28. mars 2013

Skrevet 28. mars 2013 - 01:33

Hei jeg har mildt sagt tabba meg ut og om dette skulle komme til retten finnes det noen smutthull her? "VILKÅR

Disse vilkårene og betingelsene er i utgangspunktet utarbeidet på engelsk (USA). I tilfelle det er avvik mellom den engelske teksten og enhver oversatt versjon av disse vilkårene og betingelsene, råder den engelske teksten.
Dato for forrige revisjon: 5 november 2012.
Du må lese og godta disse vilkårene. Ved å laste ned og installere programmet må du klikke på knappen godta som en del av denne prosessen. Klikk på denne knappen er din bekreftelse på at du har lest, forstått og akseptert disse vilkår og betingelser.
1. Evista Digital Media Ltd og sin tjeneste
Evista Digital Media Ltd er et aksjeselskap, stiftet i henhold til lovene i Seychellene, organisasjonsnummer 116 065, med registrert adresse på Global 8 Gateway, Providence, Mahe, Seychellene (referert til som "EDM").
EDM tilbyr applikasjoner som leverer filmer streames til mobile enheter.
Alle tjenestene er levert til deg og tilgang til deg via internett på en Android-basert mobil enhet (telefon eller tablett).
Disse vilkårene og betingelsene og alle tjenester som tilbys er levert til deg under og i samsvar med lovgivningen i Seychellene.

2. OPPHAVSRETTIGHETER
Alt innhold omtalt eller vist på nettstedet, inkludert men ikke begrenset til logoer, varemerker, tekst, grafikk, fotografier, bilder, levende bilder, lyd, illustrasjoner og programvare tilhører EDM eller EDM forretningspartnere og er beskyttet i henhold til gjeldende lover om opphavsrett lover.
I tilfelle du laster ned programvare, inkludert, men ikke begrenset til, mobiltelefon-applikasjoner fra stedet, programvaren, inkludert alle filer, bilder inkorporert i eller generert av programvaren og data som følger med programvaren (samlet kalt "Programvare") lisensiert til deg av EDM.
EDM overfører ikke eiendomsretten til Programvaren til deg.
Du kan ikke redistribuere, selge, dekompilere, rekonstruere, demontere eller på annen måte redusere Programvaren til en lesbar form.
Uautorisert reproduksjon, distribusjon eller offentlig visning av nettstedet eller deler av denne eller programvaren er i strid med åndsverkloven og kan resultere i sivil og strafferettslige sanksjoner. Det er heller ikke tillatt å fjerne meldinger eller materiale tilgjengelig om opphavsrett eller lignende fra nettstedet.
Ingen reproduksjon av nettstedet innholdet ved bruk av proxy-servere er tillatt.

3. ANSVARSFRASKRIVELSEN
Informasjon, tjenester og programvare på nettstedet er gitt uten noen uttrykkelig eller underforstått garanti for korrekthet eller fullstendighet. EDM har også rett til å endre, suspendere eller trekke tilbake innholdet i eller noen tjenester, beskrev produkter på nettstedet når som helst uten forvarsel.
EDM er ikke ansvarlig for eventuelle kommunikasjon mellom EDM og deg.
Dersom det opprettes en tredjeparts nettsted, er EDM ikke ansvarlig for innholdet på slike tredjeparts nettsteder. Dette inkluderer lenker til partnerens nettsted som kan bruke EDM logoer som del av en co-branding avtale.
EDM kan ikke i noe tilfelle holdes ansvarlig for skader for enhver bruk av nettstedet eller programvaren, inkludert, men ikke begrenset til tap av inntekt, driftsavbrudd, tap av data, driftsforstyrrelser eller lignende tap.

4. PERSONVERN OG PERSONLIGE DATA
EDM skal sikre at behandling av personopplysninger er sikre. Du kan når som helst kontakte EDM å få informasjon om de data som er behandlet om deg eller å ha dataene slettet eller korrigert. Videre kan du til enhver tid objekt i forhold til vår behandling av dine data. Vennligst kontakt support@evistadigital.com i disse situasjonene.
EDM behandling av dine data er nærmere beskrevet i våre retningslinjer for personvern, som regnes som en integrert del av disse vilkårene. The Privacy Policy angitt nedenfor. Ved å akseptere disse vilkårene også du godtar Privacy Policy.

5. MARKEDSFØRING
EDM skal behandle alle personopplysninger som mottas på en konfidensiell måte og kan ikke i noe tilfelle videresende noen slike opplysninger til en tredjepart.
EDM kan bruke data i markedsføringsøyemed, og kan kontakte deg via e-post, SMS eller telefon.

6. DIVERSE
EDM har rett til å revidere disse vilkårene til enhver tid. Du kan bli bedt om å godta endringer i disse vilkårene. Hvis du ikke aksepterer slike endringer, kan du bli nektet adgang til nettstedet delvis eller i sin helhet.
EDM forbeholder seg retten til, etter eget skjønn og uten varsel, å fjerne informasjon fra nettstedet og for å avvikle nettstedet.

7. Ugyldighet
Skulle noen del av disse vilkårene og betingelsene anses ulovlig eller ugyldig, og dermed ikke kan håndheves, skal dette ikke påvirke gyldigheten og håndhevelsen av resten av vilkårene.

8. Betalte tjenester UTFYLLENDE VILKÅR
Søknaden kan også brukes for forbruket av betalte elementer for tjenestene. Hver tjeneste vil bli priset individuelt og på ulike priser avhengig av hvilket land du bor til abonnenten eller bruk av tjenesten. Ved å installere programmet og godta vilkårene, inkludert prissetting, erkjenner og godtar disse supplerende vilkår.
Dagens prising er beskrevet under installasjonen av programmet og kan variere avhengig av kampanjer som gjelder på tidspunktet for installasjon. Standard priser på tidspunktet for siste oppdatering til disse vilkårene var som følger:
€ 4,99 / $ 5,99 per dag, 60 dagers abonnement betales forskuddsvis.
Faktiske priser vil bli konvertert til de landene der euro eller amerikanske dollar er ikke den lokale valutaen. Lokal valuta priser kan være høyere på grunn av varierende valutakurser og utveksling avgifter.
I tilfelle av fakturering ved faktura en fakturagebyr legges.
I tilfelle av kredittkort fakturering, kan en avgift på inntil 5% bli belastet for kort behandling og holdbacks.

9. Aktivering og annullering av betalte tjenester
Betalte tjenester aktiveres av søknaden sende en SMS automatisk til registrering server. Dette SMS kan bli belastet av mobiloperatøren på standard priser og kan anses å være en internasjonal meldingen bør du registrere og aktivere programmet fra utlandet eller ringer området. Du kan avslutte denne avtalen når som helst ved å kontakte oss via e-post på support@evistadigital.com eller annen tjeneste bestemt e-postadresse tilgjengelig på tidspunktet for registrering. Vi vil alltid gi støtte engelsk. Hvis betalt abonnement har startet, vil ingen refusjon bli gjort ved oppsigelse, fordi alle avgifter er betalt på forhånd. En oppsigelse av abonnementet ditt vil tre i kraft når den nåværende abonnement utløper, dvs. du vil ha full tilgang til alle tjenester for resten av din nåværende abonnementsperioden. Du kan re-aktivere abonnementet når som helst frem til slutten av inneværende abonnementsperiode. Når du har gjort ditt kansellering, og mottatt en bekreftelse, vil ingen flere kostnader gjøres.
MERK: Det er ditt ansvar at kontoen din er avsluttet i god tid, bør du ikke lenger ønsker å abonnere (IE før utløpet av abonnementet periode). Abonnementet fornyes automatisk inntil AVBRUTT. Skulle du ønske å avbryte du må varsle oss via e-post 30 dager før utløp av inneværende abonnementsperiode.
EDM kan avslutte denne avtalen, deaktivere og / eller inaktivere din konto, bør du bryter disse vilkårene. Dette kan skje uten varsel, og EDM skal ha noe ansvar overfor deg eller noen tredjepart på grunn av oppsigelse eller handling.

10. BETALING
Vederlag for tjenester levert gjennom programmet som du har installert på den mobile enheten vil bli gjort i henhold til priser og fakturering som er tilgjengelige i ditt land. Disse fakturering metoder kan være, men er ikke begrenset til, kredittkort, faktura levert til din offentlig tilgjengelig hjemme eller kontoradresse, telefon regningen eller elektronisk lommebok. Du gir herved oss ​​å belaste deg for abonnementsavgift til din avslutte den. Skulle din betalingsmåte mislykkes, vil vi gjøre rimelige anstrengelser for å belaste deg av en eller flere av de andre fakturering som er tilgjengelige i ditt land. Men hvis problemet ikke blir løst, vil vi deaktivere kontoen din inntil betaling er mottatt. Alle beløp betalt for tjenesten, inkludert forskuddsbetalinger, er ikke refunderes.

11. TVISTER
Skulle du bestride noen kostnader eller hevder ikke å ha brukt tjenesten, vil EDM ta alle nødvendige skritt for å verifisere om krav er gyldige. Bør vi avgjør at du har brukt tjenesten og at utbetalingene er grunn basert på din bruk av tjenesten vi vil ta alle nødvendige skritt for å samle eventuelle utestående betalinger til den grad tillatt i henhold til loven."
 • 0

#2 krikkert

krikkert

  Moderator

 • Moderatorer
 • 15 633 innlegg
 •   8. mars 2009

Skrevet 28. mars 2013 - 10:00

Hva er det du skal ha et smutthull til? Slippe unna avtalen i sin helhet? Slippe videre betaling?
 • 4

«Aldri vitende at ville vige fra Rett og Retfærdighed, mindre raade nogen til ufornødne Processer

eller i andre Maader med sine Raad befordre nogen uretvis Sag eller Intention»

krikkert er jurist og registrert rettshjelper.


#3 Phelge

Phelge

  Bruker

 • Medlemmer
 • 2 311 innlegg
 •   3. mai 2011

Skrevet 28. mars 2013 - 12:53

tl;dr - i det minste når du ikke sier hva du har tabbet deg ut på...
Og hvorfor skulle det havne i retten?
 • 2
-Their vanity is greater than their misery.
tumblr

#4 sofokles

sofokles

  Bruker

 • Medlemmer
 • 1 106 innlegg
 •   1. november 2003

Skrevet 28. mars 2013 - 14:41

Ser ut som han må ut med 240 Euro eller 1800 kr for et 60 dagers abonnement.

Vanskelig å si noe om når det ikke er informert noe annet enn avtaleteksten.

Avtalen har han jo akseptert ved å klikke, så da må det være andre ting enn selve avtalen som er smutthullet.

Så robin må fortelle om hva som skjedde før han/hun klikket på avtalen, hva han/hun trodde skulle skje utfra markedsføring osv.
 • 1

#5 FBEN

FBEN

  Bruker

 • Medlemmer
 • 1 472 innlegg
 •   21. september 2001

Skrevet 28. mars 2013 - 16:26

Du vet det er noe muffens når den eneste referansen til "Evista Digital Media" på Google, er denne tråden.
 • 1

#6 Red Frostraven

Red Frostraven

  Bruker

 • Medlemmer
 • 9 074 innlegg
 •   6. oktober 2006

Skrevet 28. mars 2013 - 16:50

Tiden for lovgivning mot bandittprogrammer er for lengst inne.
 • 0

#7 frevild

frevild

  Bruker

 • Medlemmer
 • 2 691 innlegg
 •   28. juli 2007

Skrevet 3. april 2013 - 16:55

Hei jeg har mildt sagt tabba meg ut og om dette skulle komme til retten finnes det noen smutthull her? "VILKÅR

Disse vilkårene og betingelsene er i utgangspunktet utarbeidet på engelsk (USA). I tilfelle det er avvik mellom den engelske teksten og enhver oversatt versjon av disse vilkårene og betingelsene, råder den engelske teksten.
Dato for forrige revisjon: 5 november 2012.
Du må lese og godta disse vilkårene. Ved å laste ned og installere programmet må du klikke på knappen godta som en del av denne prosessen. Klikk på denne knappen er din bekreftelse på at du har lest, forstått og akseptert disse vilkår og betingelser.
1. Evista Digital Media Ltd og sin tjeneste
Evista Digital Media Ltd er et aksjeselskap, stiftet i henhold til lovene i Seychellene, organisasjonsnummer 116 065, med registrert adresse på Global 8 Gateway, Providence, Mahe, Seychellene (referert til som "EDM").
EDM tilbyr applikasjoner som leverer filmer streames til mobile enheter.
Alle tjenestene er levert til deg og tilgang til deg via internett på en Android-basert mobil enhet (telefon eller tablett).
Disse vilkårene og betingelsene og alle tjenester som tilbys er levert til deg under og i samsvar med lovgivningen i Seychellene.

2. OPPHAVSRETTIGHETER
Alt innhold omtalt eller vist på nettstedet, inkludert men ikke begrenset til logoer, varemerker, tekst, grafikk, fotografier, bilder, levende bilder, lyd, illustrasjoner og programvare tilhører EDM eller EDM forretningspartnere og er beskyttet i henhold til gjeldende lover om opphavsrett lover.
I tilfelle du laster ned programvare, inkludert, men ikke begrenset til, mobiltelefon-applikasjoner fra stedet, programvaren, inkludert alle filer, bilder inkorporert i eller generert av programvaren og data som følger med programvaren (samlet kalt "Programvare") lisensiert til deg av EDM.
EDM overfører ikke eiendomsretten til Programvaren til deg.
Du kan ikke redistribuere, selge, dekompilere, rekonstruere, demontere eller på annen måte redusere Programvaren til en lesbar form.
Uautorisert reproduksjon, distribusjon eller offentlig visning av nettstedet eller deler av denne eller programvaren er i strid med åndsverkloven og kan resultere i sivil og strafferettslige sanksjoner. Det er heller ikke tillatt å fjerne meldinger eller materiale tilgjengelig om opphavsrett eller lignende fra nettstedet.
Ingen reproduksjon av nettstedet innholdet ved bruk av proxy-servere er tillatt.

3. ANSVARSFRASKRIVELSEN
Informasjon, tjenester og programvare på nettstedet er gitt uten noen uttrykkelig eller underforstått garanti for korrekthet eller fullstendighet. EDM har også rett til å endre, suspendere eller trekke tilbake innholdet i eller noen tjenester, beskrev produkter på nettstedet når som helst uten forvarsel.
EDM er ikke ansvarlig for eventuelle kommunikasjon mellom EDM og deg.
Dersom det opprettes en tredjeparts nettsted, er EDM ikke ansvarlig for innholdet på slike tredjeparts nettsteder. Dette inkluderer lenker til partnerens nettsted som kan bruke EDM logoer som del av en co-branding avtale.
EDM kan ikke i noe tilfelle holdes ansvarlig for skader for enhver bruk av nettstedet eller programvaren, inkludert, men ikke begrenset til tap av inntekt, driftsavbrudd, tap av data, driftsforstyrrelser eller lignende tap.

4. PERSONVERN OG PERSONLIGE DATA
EDM skal sikre at behandling av personopplysninger er sikre. Du kan når som helst kontakte EDM å få informasjon om de data som er behandlet om deg eller å ha dataene slettet eller korrigert. Videre kan du til enhver tid objekt i forhold til vår behandling av dine data. Vennligst kontakt support@evistadigital.com i disse situasjonene.
EDM behandling av dine data er nærmere beskrevet i våre retningslinjer for personvern, som regnes som en integrert del av disse vilkårene. The Privacy Policy angitt nedenfor. Ved å akseptere disse vilkårene også du godtar Privacy Policy.

5. MARKEDSFØRING
EDM skal behandle alle personopplysninger som mottas på en konfidensiell måte og kan ikke i noe tilfelle videresende noen slike opplysninger til en tredjepart.
EDM kan bruke data i markedsføringsøyemed, og kan kontakte deg via e-post, SMS eller telefon.

6. DIVERSE
EDM har rett til å revidere disse vilkårene til enhver tid. Du kan bli bedt om å godta endringer i disse vilkårene. Hvis du ikke aksepterer slike endringer, kan du bli nektet adgang til nettstedet delvis eller i sin helhet.
EDM forbeholder seg retten til, etter eget skjønn og uten varsel, å fjerne informasjon fra nettstedet og for å avvikle nettstedet.

7. Ugyldighet
Skulle noen del av disse vilkårene og betingelsene anses ulovlig eller ugyldig, og dermed ikke kan håndheves, skal dette ikke påvirke gyldigheten og håndhevelsen av resten av vilkårene.

8. Betalte tjenester UTFYLLENDE VILKÅR
Søknaden kan også brukes for forbruket av betalte elementer for tjenestene. Hver tjeneste vil bli priset individuelt og på ulike priser avhengig av hvilket land du bor til abonnenten eller bruk av tjenesten. Ved å installere programmet og godta vilkårene, inkludert prissetting, erkjenner og godtar disse supplerende vilkår.
Dagens prising er beskrevet under installasjonen av programmet og kan variere avhengig av kampanjer som gjelder på tidspunktet for installasjon. Standard priser på tidspunktet for siste oppdatering til disse vilkårene var som følger:
€ 4,99 / $ 5,99 per dag, 60 dagers abonnement betales forskuddsvis.
Faktiske priser vil bli konvertert til de landene der euro eller amerikanske dollar er ikke den lokale valutaen. Lokal valuta priser kan være høyere på grunn av varierende valutakurser og utveksling avgifter.
I tilfelle av fakturering ved faktura en fakturagebyr legges.
I tilfelle av kredittkort fakturering, kan en avgift på inntil 5% bli belastet for kort behandling og holdbacks.

9. Aktivering og annullering av betalte tjenester
Betalte tjenester aktiveres av søknaden sende en SMS automatisk til registrering server. Dette SMS kan bli belastet av mobiloperatøren på standard priser og kan anses å være en internasjonal meldingen bør du registrere og aktivere programmet fra utlandet eller ringer området. Du kan avslutte denne avtalen når som helst ved å kontakte oss via e-post på support@evistadigital.com eller annen tjeneste bestemt e-postadresse tilgjengelig på tidspunktet for registrering. Vi vil alltid gi støtte engelsk. Hvis betalt abonnement har startet, vil ingen refusjon bli gjort ved oppsigelse, fordi alle avgifter er betalt på forhånd. En oppsigelse av abonnementet ditt vil tre i kraft når den nåværende abonnement utløper, dvs. du vil ha full tilgang til alle tjenester for resten av din nåværende abonnementsperioden. Du kan re-aktivere abonnementet når som helst frem til slutten av inneværende abonnementsperiode. Når du har gjort ditt kansellering, og mottatt en bekreftelse, vil ingen flere kostnader gjøres.
MERK: Det er ditt ansvar at kontoen din er avsluttet i god tid, bør du ikke lenger ønsker å abonnere (IE før utløpet av abonnementet periode). Abonnementet fornyes automatisk inntil AVBRUTT. Skulle du ønske å avbryte du må varsle oss via e-post 30 dager før utløp av inneværende abonnementsperiode.
EDM kan avslutte denne avtalen, deaktivere og / eller inaktivere din konto, bør du bryter disse vilkårene. Dette kan skje uten varsel, og EDM skal ha noe ansvar overfor deg eller noen tredjepart på grunn av oppsigelse eller handling.

10. BETALING
Vederlag for tjenester levert gjennom programmet som du har installert på den mobile enheten vil bli gjort i henhold til priser og fakturering som er tilgjengelige i ditt land. Disse fakturering metoder kan være, men er ikke begrenset til, kredittkort, faktura levert til din offentlig tilgjengelig hjemme eller kontoradresse, telefon regningen eller elektronisk lommebok. Du gir herved oss ​​å belaste deg for abonnementsavgift til din avslutte den. Skulle din betalingsmåte mislykkes, vil vi gjøre rimelige anstrengelser for å belaste deg av en eller flere av de andre fakturering som er tilgjengelige i ditt land. Men hvis problemet ikke blir løst, vil vi deaktivere kontoen din inntil betaling er mottatt. Alle beløp betalt for tjenesten, inkludert forskuddsbetalinger, er ikke refunderes.

11. TVISTER
Skulle du bestride noen kostnader eller hevder ikke å ha brukt tjenesten, vil EDM ta alle nødvendige skritt for å verifisere om krav er gyldige. Bør vi avgjør at du har brukt tjenesten og at utbetalingene er grunn basert på din bruk av tjenesten vi vil ta alle nødvendige skritt for å samle eventuelle utestående betalinger til den grad tillatt i henhold til loven."


Dette er latskap. Tror du noen gidder å se igjennom dette og gi deg vettuge svar når du ikke skriver hva du faktisk lurer på?
 • 2


0 bruker(e) leser denne tråden

0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere