Gå til innhold

Tråden for The Eye of Judgment


prebenl

Anbefalte innlegg

Blir ikke helt klok på en ting. Hva bestemmer hvor mye mana man får etter en runde?

 

Er et antall creatures man har på brettet? Noe med egenskapene til disse eller annet?

 

Har kun starterdeck og n boosterpack. Synes det er dårlig med spells.

 

Er det som i magic the gathering mulig å kaste interupt eller instant kort midt i et combat?

 

Du får i utgangspunktet 2 mana per runde. Dersom du taper et kort får du 1 mana. Det finnes også en del spells og creatures som gir deg muligheten for å få mer mana per runde på forskjellig vis.

 

Finnes mange forskjellige spells ute der, og det er vel en del av spillet det at man kjøper fler kort etterhvert. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg bestilte Eye Of Judgment i en pakke som også inneholdt kamera og en booster pack. Men på tross av at jeg har en startpakke og en liten boosterpakke virker det som om jeg ikke har nok kort til å kunne spille online. Hvis jeg registrerer decket mitt så vil kun 25 av kortene la seg registrere. Jeg har også prøvd å registrere online deck under decket "STARTER". Her fikk jeg bare registrert 10 av kortene mine, som ikke tydeligvis ikke er nok. Det virker som om man må ha 30 gyldige kort for å spille online.

 

Er det noen som har klart å komme seg online med Eye Of Judgment?

 

For de kortene du har to eller tre av, må du legge ned alle samtidig. Starter decket er det du skal registrere og spille online med.

 

Man kan nok endre innholdet i denne etterhvert og lage custom deck.

 

Gå på deck builder. Velg starter decket. Velg "clear deck" og så kan du editere decket, kalle det noe nytt og ha akkurat de 30 kortene du vil i den og spille online. Det gjorde jeg.

 

Og ja, like kort må legges foran kameraet samtidig. Max 3.

Lenke til kommentar
Hvor mange her har bestilt Eye of Judgement fra VGP.ca? ...og hvor mange har fått spillet i posten enda? Jeg har ihvertfall ikke fått mitt enda - pleier jo ikke så ta så lang tid..? Begynner å mistenke at det har blitt stoppet i tollen eller noe...

 

Jeg fikk mitt shipped 26/10, og det kom frem i dag, 05/11. Ingen DHL, men fikk sånn lapp i postkassen som sier at jeg må komme og hente det i butikken fordi den er for stor til å få plass i postkassen.

 

Dette er det lengste noe som helst har tatt fra vgp til meg. At annet har gått på ganske nøyaktig 7 dager.

Lenke til kommentar

Jeg ble litt lei av "lommetørklet" som krøllet seg hver gang jeg skulle plukke opp noen kort.

 

1. Fant en papp plate.

2. Stiftet 4 borrelås på den.

3. Sydde 4 borrelås bak på spilletørklet. Voila, så har jeg et "EoJ-stretchlaken".

 

Jeg har sett andre på internett lage stilige brett i tre, med lommeseksjoner for deck, graveyard osv.

 

Husk at spillet ikke behøver lommetørklet. Om man lager 9 ruter på et hvit papir, eller lager et fancy dekorert finérbrett, så klarer EoJ det helt fint, så lenge det ikke er partier i dekorasjonen som kan minne om id-på et kort.

 

Slipp fantasien løs folkens.

post-72329-1194474704_thumb.jpg

post-72329-1194474710_thumb.jpg

post-72329-1194474715_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Henrymeen21: Litt rart å si et spill ikke virker kult før man vet hvordan man angriper? :)

Hvert kort har en angreps og en forsvars info firkant nederst på korte. Angrep (rød firkant) den veien pilene peker er den veien korte kan angripe, forsvar (blå firkant) den veien pilene peker er den veien kortet kan counter attacke, de veiene det står B mister kortet 1 ekstra liv pr slag hvis det blir angrepet fra de vinklene der det står B (blindspot)

 

Når du legger ut et kort du har på hånden angriper det automatisk et fiendlig kort hvis det er innenen for angrips rekkevidde (det kan du se i den røde firkanten.) Når du legger ut et kort er runden din ferdig. Du kan også angripe med kort som ligger på borde, det koster som regel mindre mana (da gjelder det lille mana tegne vedsiden av det store på korte) men du kan fortsatt bare angripe i rettningen angrips kartet på korte viser. Du angriper ved å legge action carde over korte du skal bruke, fiendlige kort innen rekkevide får da en rosa overlay over seg og du kan legge action korte på det utvalgte fiendlige korte. Merk, dette avslutter ikke turen din. Det er kun summoning av et monster som avslutter runden.

 

kimmag: Du kan bruke din egen deck online, gå til deck builder. Når du spiller online sortere du kortene etter Element så finner du fort fram til de kortene som blir trekt ut. Du kan ikke velge hvem kort som skal trekkes ut, hvis det er det du mener, akurrat som du ikke kan velge å trekke alle 8 erne i vri8er, men var sikkert ikke det du mente bare la det til i tilfelle du lurte.

Endret av Oas3k
Lenke til kommentar
Hvor selges dette spillet i Oslo for tiden - og til hvilken pris?

Blir visst nødt til å dra ut og kjøpe meg dette selv etter at DHL har levert min levering fra VGP til feil person med feil signatur... DHL skal få regningen...! :-(

 

Kjipt :(

Har ikke sjekket i Oslo, men det koster i hvertfall 949,- på EB Games i Tønsberg. Dette er det billigste jeg har funnet det i butikk. Andre steder koster det over tusenlappen.

 

Ellers så finner du de beste tilbudene på nettet -her-. Billigste ligger på 899,-

Endret av Jimmith
Lenke til kommentar

Nå har jeg hatt spillet en stund og for å være ærlig ble jeg ganske skuffa..

 

Jeg hadde veldig store forventninger og jeg må si at det ikke levde opp ... Har spilt en time eller to bare siden jeg kjøpte det for over en uke siden og nå gidder jeg ikke spille det lenger, fordi jeg orker ikke rigge opp kameraet, legge på duken og ta frem kort osv .. Noe som egentlig tar 2 minutter, men det blir bare stress når spillet ikke er noe kult .. Det blir for simpelt og når man spiller online så går det alt for treeeeeegt .. Folk bruker jo en evighet på å trekke kort osv..

 

Nei, skuffende.. :(

Lenke til kommentar

Da har pakka fra Gamer.no kommet med min Limited edition Eye of Judgment (som jeg vant i konkurranse for et par uker siden)!

 

EOJ-Front.jpg

 

Det er en ganske solid eske i laminert hardpapp. Det er fire "skuffer" i den, og disse åpnes to og to (når du åpner skuffen på den ene siden vil skuffen på andre siden automatisk skli ut samtidig).

 

Esken inneholder: Playstation Eye, Eye of Judgment, stativ, starter deck og matte. Ingen booster pack til meg altså :)

Esken er ikke beregnet til å samle kort i, det er kun plass til starter decken/spilledeck på 30 kort i en egen skuff.

Så vidt jeg kan se er det en helt normal starterdeck.

 

Så da vet dere det.

Fler bilder med detaljer fra den utvilsomt stilige esken ligger her for de som er nysgjerrige :)

 

EOJ-01.jpg

EOJ-02.jpg

EOJ-03.jpg

EOJ-04.jpg

EOJ-05.jpg

EOJ-06.jpg

EOJ-07.jpg

EOJ-08.jpg

 

Endret av Jimmith
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...