Gå til innhold

Dottens blogg

  • blogginnlegg
    27
  • kommentarer
    322
  • visninger
    262 523

Twitt meg her og twitt meg der


Dotten

1 227 visninger

Jaja, dette nye fenomenet som skal revolusjonere Internett, skape fred i midtøsten og alt det der må jo prøves ut. For alle dem som er interessert i å vite når jeg sist var på do, om jeg har ondt i lillefingeren eller fått nok en A på eksamen (jada Vidar, you wish) kan følge enkelt med; http://twitter.com/VidarDaatland

 

Seriøst, hva faen skal vi med CIA, FBI og POT når vi gjør jobben for dem? Som igjen får meg til å undres hvor lang tid det tar før purken er på døren om jeg skriver "Vidar vil sprenge et tog".

 

Dette blogginnlegget ble for ordens skyld over 140 tegn. Go figure. Go Twitter. Kan noen for ordens skyld likvidere vedkommende som har tatt navnet Dotten på Twitter?

 

 

PS! Note to POT: Jeg har ikke tenkt å sprenge et tog. Seriøst, jeg har ikke det. Og nei, jeg mente ikke "likvidere" ovenfor bokstavelig. Gi vedkommende en lusing eller noe slikt, ikke mer...

 

Dottens ferd til å ta over Internett fortsetter. Jeg skriver selvfølgelig dette i min søken etter followers. Stay tuned.

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Follower :)

 

Tror jeg må bli aktiv igjen. Å holde liv i en vistacrashblogg eller PC-crash-twitter tar livet av meg, for mange problemer for mye mas. Får finne på noe annet for å blogge om PC-problemer tar jo bort hele moroa - sikkert derfor jeg sluttet.

Lenke til kommentar

Skal man ha noe nytte/glede av Twitter så er man nødt til å følge endel folk, hvis ikke blir det fort bare intetsigende pjatt. Vet at det endel tilknyttet infomedia som er på twitter som kvitrer endel interessant, samt endel fra huin. Også er det jo en halv million journalister og mediefolk som Helge Øgrim, Astrid Meland, Anders Giæver, Martine Aurdal, Eirik Solheim, Øyvind Solstad og flere som jeg ikke kommer på på stående fot.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...