Gå til innhold
  • blogginnlegg
    23
  • kommentarer
    111
  • visninger
    2 481

Dresurkurs, fjortiser og kjedebrev


Gjest

198 visninger

Nå har jeg vært på dresurkurs med hunden min, aka vekkerklokka. Det er egentlig faren min som drar på de kursene, men i dag var jeg med. Det var bikkjekaldt, men allikevel ganske gøy. Jeg lærte til og med en del. Jeg skriver visst mye om Juno (hunden min), ser det ut til. Mitt liv er ikke spesielt mye mer spennende enn han sitt liv, så det er vel "same shit" for dere.Det jeg egentlig skal skrive om er fjortiser. En smart fyr sa en gang «fjortis er ikke en alder, men en tilstand». Denne fyren vil jeg virkelig møte. Han har så rett som man kan få. Jeg har selv en bror på 13 år, som til tider er ekstremt "wannabe-fjortis". Fy så irriterende det kan være. Jeg er jo bare 16 år selv, og det er ikke akkurat veldig lenge siden jeg var en fjortis, men allikevel må jeg få lov il å mobbe fjortiser. Jeg tenker da ikke spesielt på personer som er fjortiser på grunn av at de er 13-14 år, men folk som er eldre og allikevel oppfører seg som fjortiser.Noe av det jeg hater aller mest er skrivemåten. Z-er i steden for S-er, tre-og-førti punktum i steden for mellomrom, store og små bokstaver om hverandre, mange utropstegn, hundre smilies (gjerne med horribel størrelse og animerte med tre hundre og to forskjellige farger) osv.En annen, om ikke mer frustrerende ting, er kjedebrev. Fy faen så godtroende folk, spesielt fjortiser er! Jeg får ofte kjedebrev at typen "send denne til 15 personer, og den du elsker vil kysse deg", "send denne til 10 personer, ellers vil du få 10 år med ulykke" "send denne til 20 personer, eller så kan du ikke bruke msn" og "send denne til alle dine venner for å bevise at du er glad i dem". Sistnevnte er ikke et tegn på at avsenderen er godtroende, men trenger han/hun virkelig bevis på at dere virkelig er venner gjennom en idiotisk mail?Det verste er selvfølgelig de som virkelig tror at de må sende kjedebrevet videre, ellers skjer det dem noe fryktelig. Som de fleste sikkert vet er alle fjortisers våte drøm å få enda en ny versjon av MSN Messenger, med enda flere prompende bier som flyver over skjermen mens det foregår enda flere minijordskjelv på skjermen. Denne kjærligheten til dette programmet blir selvsagt utnyttet av folk som ikke har noe bedre å gjøre enn å sende kjedebrev. Noe sier meg at det er fjortiser eller wannabe-fjortiser som sender ut disse kjedebrevene, på grunn av enorme fritidsproblemer.Under følger et av disse brevene, denne har jeg faktisk fått minst 5 ganger til nå. De fleste som har sendt meg det går faktisk på videregående.

Den 1.November må vi betale for å bruke msn. Men hvis du ikke vil betale formsn,trenger du bare å sende denne til 18 personer. Dette er ikke noe tull, baregå å sepå internettsiden deres, www.msn.comMen når du har sendt denne meldingen til minst 18 personer vil "msn duden"din bli blå.Vær så vennlig og ikke videresend denne meldingen, MEN heller kopier og liminn på en ny side.Da trenger du ikke å rulle den langt ned før du får lese beskjeden.Takk.
Altså, for det første kan vi se på gramatikken. Jeg tror ikke jeg trenger å si spesielt mye mer enn at det er innlysende at MSN ikke ville sendt ut en slik mail. Mailen inneholdt også bare dette, ingen "vennlig hilsen...", ingen logoer, ingenting. Det er altså en så utrolig amatørmessig gjennomført svindel at det er til å le av.Jeg sitter også igjen med et spørsmål: Hvorfor skal man slippe å betale for MSN Messenger hvis man sender den videre til 18 personer? Hvorfor ønsker MSN at jeg skal sende denne mailen til 18 personer, når jeg ikke engang har Hotmail? Herregud så tragisk.Noe som er enda mer tragisk er at denne idiotien har nådd forumet. Se denne og denne tråden. Jeg tror ikke jeg trenger å si noe særlig mer.For noen dager siden fikk jeg faktisk kjedebrev på SMS. Den lød følgende:
(VS:)(FW:)Fwd:This is FREAKY! its called mind reader. send it to 10 ppl then go 2 your inbox and press * and it will say your lovers name.XOXO
Herregud så fantastisk idiotisk. Er det virkelig mulig å tro på dette? Hun som sendte meg denne er faktisk 16 år gammel. Hva skjer med verden?Nå skal jeg se på slutten av Heia Tufte, forhåpentligvis blir det mer morsomt å se Sjur (Mysil her på forumet) og resten av gutta i Tufte IL.

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Genialt innlegg, er så sinnsykt enig med deg på alle punkter her :p

Dette med kjedebrev har plaget meg i evigheter, og denne "Betal for MSN" er bare for drøy...

Lenke til kommentar

Det mest idotiske er vel kanskje at folk tror msn -folka sjekker alle mulige folk og klarer å sjekke at mailen er sendt til disse 18 personene...

 

By the @kd, den siste der som sto på engelsk kan faktisk være spammail, eller msn -virus som personen har fått.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...