Gå til innhold

Jens Kr. Kirkebø

Medlemmer
  • Innlegg

    3 268
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Jens Kr. Kirkebø vant dagen sist 27. april 2020

Jens Kr. Kirkebø hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Jens Kr. Kirkebø

  • Bursdag 25. mars 1972

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Jens Kr. Kirkebø sine prestasjoner

5,1k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ligger nok rundt der. Men kan de pumpe x MW så kan de nok generere x MW også tipper jeg, det går bare med litt mer vann nedover enn oppover
  2. Fint hus dette, men litt lite garderobeplass i entreen for min del. Jeg hadde nok valgt å ha garderobe på begge sider og heller lagt det ekstra toalettet i tilknytning til vaskerommet.
  3. Gå for all del ikke for noe som må males eller beises mener jeg. Royalimpregnert eller lignende, som er ferdig farget er tingen. Man kan olje etter noen år for å friske opp fargen, men det er en MYE mindre jobb enn å male eller beise siden det ikke spiller noen rolle om man søler litt. Samme gjelder også terrassebord, ikke velg noe som krever noe særlig vedlikehold.
  4. Enig i dette. Funkishus med pulttak med vinkel på 12-15 grader, hellende mot sør og helt dekket av solcellepaneler (integrerte paneler, som taktekking). Evt. pipe som utvendig stålrørspipe opp på baksiden av huset så takflaten er ubrutt og uten skygger.
  5. Ja, og det får man jo. Pumpene er jo bare reversible generatorer, så de kan generere like mye som de pumper. Da forutsetter jeg at man oppgraderer med ekstra pumper/generatorer, ikke bytter de eksisterende.
  6. Deler av året kan vi holde tilbake vann ja, men nå under snøsmeltingen er det ikke nok. Hadde det vært nok så hadde vi ikke hatt negative priser. Dessuten vil overføringskapasiteten også sette begrensninger. Derfor hadde det vært en fordel å kunne fylle opp de store flerårsmagasinene med pumpekraft når prisen er lav.
  7. Det er bedre å bygge ut eksisterende kraftverk med store magasiner til pumpekraftverk. Da får vi nytte av utbyggingen også når strømmen er dyr siden flere generatorer betyr at man kan levere høyere effekt ut. Skal vi få maks nytte av det bør nok også kabelen til Nederland oppgraderes for høyere effekt, den er bare på 700MW.
  8. Det tror jeg ikke, dagens kameraer er i teorien mer enn nok. Om jeg fikk på meg et par VR-briller som viste 3D video fremover fra bilen samt virtuelle sidespeil og bakspeil skulle jeg nok fint klart å kjøre uten problemer i omtrent alt av føreforhold.
  9. Ingen av de tingene hadde jeg brydd meg om personlig, men V2L derimot hadde vært svært kjekt å ha. Men om selger hadde sagt at jeg måtte kjøpe sportsmodell med 20" felger for å få V2L og camping-modus hadde jeg nok bare ledd og gått derfra. Snakker om elendig oppsett av pakkene.
  10. Sort/hvitt ja. Fikk meg til å tenke på Pleasantville, tror jeg må finne fram laserdiscen og se den om igjen snart.
  11. Byttet til sommerdekk? Det er kaldt om dagen og da vil sommerdekk støye mye pga. at gummien er hard i disse temperaturene. Min Y er vesentlig stillere inni enn X'en jeg hadde før. Har egentlig aldri lagt merke til støynivået engang, så det er ganske lavt.
  12. Etter de må dryppene jeg har hørt om innholdet i bøkene er det nok mer enn nok mystikk igjen Bokserien strekker seg jo faktisk 18 millioner år inn i fremtiden. Det er forresten fordelen med at serier er basert på bøker, om den skulle bli kansellert kan jeg gi meg på bøkene isteden.
  13. Jepp. Det er bare å lese kommentatorfeltet på f.eks E24 her hjemme. Jeg nekter å tro at det som skrives der er representativt for det norske folk.
  14. Helt motsatt her. Likte "Silo" veldig godt, men slet meg gjennom 2 episoder av "Fallout" før jeg ga opp den serien. Den serien jeg er mest spent på sesong 2 av er nok "3 body problem".
×
×
  • Opprett ny...