Gå til innhold

    1. Bedrift - IKT
    2. Brukerbidrag
    3. Butikker og verksteder (data)
    4. Datamaskiner
    5. Hjelp til kjøp og salg av PC
    6. Internett og nettverk
    7. Maskinen fungerer ikke
    8. Maskinvare
    9. Overklokking og entusiastbruk
    10. Programvare
    11. Programmering og webutvikling
    12. Tilbakemelding og artikkeldiskusjon
    1. Fotografering
    2. Bilderedigering og programvare
    3. Visuell kreativitet
    4. Systemkameraer - digitalt
    5. Analoge kameraer
    6. Kompaktkamera - digitalt
    7. Objektiver, filtre, blits og utstyr
    8. Videokamera
    9. Skannere og skanning
    10. Fotoskrivere, utskrifter og papirkopier
    11. Butikker og verksteder (foto)
    12. Lagringsmedier (foto)
    13. Annet om digital foto og video
    14. Diskuter artikler (Akam.no)
    15. Tilbakemeldinger til Akam.no (snarvei)
    16. Tilbakemelding om Foto og video-forumet (snarvei)
    17. Ryktebørsen
    18. Akam.no Bildekritikk
    19. Akam.no Bildekritikk - Tilbakemeldinger
    1. Bedriftene sine tråder
    2. Vervekampanjer
    3. Butikkerfaring
    4. Forbrukerrett
    5. Hjelp til kjøp og salg
    6. Pris- og produktjakt
    7. Økonomi
    8. Tilbakemeldinger til Bruktmarked.no (snarvei)
    9. Diskuter artikler (Tek.no)
    10. Diskuter artikler (Teknofil.no)
    11. Diskuter handlelister (Prisguide.no)
    1. Arrangementer, fest og uteliv (snarvei)
    2. Ferie og reise
    3. Dyrehold
    4. Jakt og fiske
    5. Hobbyer
    6. Hus, hage og oppussing
    7. Mat og drikke
    8. Mote og velvære
    1. Andre jobber
    2. Annen utdanning
    3. Forsvaret
    4. IT-jobb
    5. IT-utdanning
    6. Media (snarvei)
    7. Skole og leksehjelp
    8. Stillingsannonser
    1. Arrangementer, fest og uteliv
    2. Film
    3. TV-serier og -programmer
    4. Musikk
    5. Litteratur
    6. Tegneserier
    7. Anime og manga
    8. Språk
    9. Egenprodusert kultur
    10. Humor (snarvei)
    11. Annen kultur
    1. Lyd
    2. Bilde
    3. Hjemmekino
    4. Kabler
    5. Butikker og verksteder (snarvei)
    6. Prosjekter og arbeidslogger for lyd og bilde
    7. Annet (Lyd og bilde)
    8. Diskuter artikler (audiovisuelt.no)
    1. Standardtelefoner og generell mobildiskusjon
    2. Smarttelefoner
    3. Mobiloperatører og tjenester
    4. Hjelp til valg av telefon, nettbrett, operatør eller leverandør
    5. Hjelp til skadet telefon eller nettbrett
    6. Nettbrett
    7. GPS, treningsklokker og andre håndholdte enheter
    8. Apper til mobil og nettbrett
    9. Mobilspill (snarvei)
    10. Forbrukerrett (snarvei)
    11. Diskuter artikler (amobil.no)
    12. Tilbakemeldinger til amobil.no (snarvei)
    13. Diskuter artikler (Mobilen.no)
    1. Bil
    2. Båt og maritimt
    3. GPS og satelittsporing (snarvei)
    4. MC og ATV
    5. Motorsport (snarvei)
    6. Trafikk
    7. Tyngre kjøretøy
    8. Worklogs og showcase
    1. Gledesutbrudd
    2. Humor
    3. Lekeplassen
    4. OT-baren
    5. Sosialt
    6. Testposter
    7. Forumarkiv
    1. Familie og barn
    2. Helse
    3. Historie
    4. Juss
    5. Media
    6. Politikk og samfunn
    7. Religion, filosofi og livssyn
    8. Samliv og relasjoner
    9. Seksualitet
    10. Teknologi og vitenskap
    11. Økonomi (snarvei)
    12. Tilbakemeldinger til forumet (snarvei)
    1. PC-spill
    2. Konsoll
    3. Generell spilldiskusjon
    4. Spillforum - For de mest diskuterte
    5. Mobilspill
    6. Sosial spilling
    7. Brukernes bidrag
    8. Butikkdiskusjon
    9. Retro
    10. Modifikasjoner og spillutvikling
    11. Tilbakemelding og artikkeldiskusjon
    1. Ballspill
    2. Ekstremsport
    3. Fotball
    4. Jakt og fiske (snarvei)
    5. Kampsport
    6. Motorsport
    7. Odds og tipping
    8. Sykkel
    9. Trening og kosthold
    10. Utendørsidrett
    11. Vintersport
    12. Annet (Sport)
    1. Nyheter om forumet
    2. Tilbakemeldinger til forumet
    3. Private forumhenvendelser
    4. Bruktmarked.no
    5. Prisguide.no
    6. Tilbakemeldinger til redaksjonen
    7. Tek Ekstra
Foto
- - - - -

Ingen Lydenhet er installert?


7 svar i denne tråden

#1 maijann

maijann

    Bruker

  • Medlemmer
  • 17 innlegg
  •   27. juni 2009

Skrevet 27. juni 2009 - 20:53

Hei

Jeg har en Acer Aspire 5100 som er vel 2 år gammel nå. Den er med Windows Vista Home Premium.

I går var det en nabo innom og skulle installere noen drivere og slik for å få rettet om i småfeil. Men jeg fant senere ut at lyden eller de innebygde høytalerne ikke virket i det hele tatt. Noe som er utrolig frustrerende.

Inne på enhetsbehandling ( Legger ved bilde) Ligger lydenheten uten noen gul trekant med utropstegn eller noe..
Nede På skjermen der med klokka har jeg to symboler for lyd en bronse (?) farget ,Realtek HD Audio Manager og en hvit ,Realtek High Defenition Audio. Den hvite har også en rød runding med hvitt kryss merket på den. Den bronsefargede dukket ikke opp før etter de nye driverene var lagt inn.

Håper virkelig der er noen hjelsomme flinke der ute. Hadde vært evig takknemmelig! :-)

Postet bilde

Vedlagte miniatyrbilde(r)

  • enhetsbehandling.jpg

  • 0

#2 Hårek

Hårek

    Moderator

  • Moderatorer
  • 22 742 innlegg
  •   30. januar 2002

Skrevet 27. juni 2009 - 21:31

... Den hvite har også en rød runding med hvitt kryss ...

Klikk på den, og slå av 'mute'.
  • 0
Disk diagnose program MBRlister.
Diskbehandling i Windows er det merkelig mange som aldri har hørt om.

#3 matoft

matoft

    Bruker

  • Medlemmer
  • 130 innlegg
  •   25. september 2005

Skrevet 27. juni 2009 - 21:33

Trykk Start/ Kontrollpanel/ Programmer og egenskaper/ Finn Realtek driverne/programvaren her og trykk "Avinstaller".
Se til i Enhetsbehandling at det ikke er installert drivere til lydkortet. (Hvis det fremdeles viser "Realtek High Definition Audio" der, høyreklikker du på driveren og trykker "avinstaller".
Når alle spor etter driverne er borte, restarter du maskinen.

Ved driverfeil, er det alltid lurt å slette alle drivere og programvare som har problemer, og så installere driveren på ny.

Gå til Realtek High Definition Audio Driver / Trykk "I accept to the above" deretter "Next".
Last ned og installer driveren ved navn "Vista, Windows7 Driver(32/64 bits) Driver only (Executable file)"

Kom tilbake hvis det ikke fungerer.

Dette innlegget har blitt redigert av matoft: 27. juni 2009 - 21:33

  • 0

#4 maijann

maijann

    Bruker

  • Medlemmer
  • 17 innlegg
  •   27. juni 2009

Skrevet 27. juni 2009 - 22:59

Hårek : Det er ikke et mute tegn, det er et kryss.

Matoft : Jeg prøvde alt det du sa og lastet ned den driveren du skrev, men da kom dette opp?

Uten_navn.jpg
  • 0

#5 ask99

ask99

    Bruker

  • Medlemmer
  • 1 392 innlegg
  •   12. januar 2009

Skrevet 28. juni 2009 - 00:02

Hvis du har slettet lyd drivere,og driveren i linken til matoft ikke fungerte,så last ned driver fra Acer,den er til Aspire 5100
  • 0

#6 matoft

matoft

    Bruker

  • Medlemmer
  • 130 innlegg
  •   25. september 2005

Skrevet 28. juni 2009 - 00:05

Jeg beklager da jeg mest sansynligvis har gitt deg link til feil driver.
Prøv å laste ned lyddriver fra Acer sin egen side.
Acer Drivere
Finn fram til den Pc-versjonen du har, øverst på lista er en link til Audio driver fra Realtek. Dette SKAL være riktig versjon.
Last ned denne driverversjonen og prøv på ny.

Lykke til! ;)
  • 0

#7 maijann

maijann

    Bruker

  • Medlemmer
  • 17 innlegg
  •   27. juni 2009

Skrevet 28. juni 2009 - 11:20

Jeg har flere ganger prøvd å laste ned driveren til min data fra acer sine sider og installert den (bare kjørt setup). Det kommer opp at enheten er installert velykket men alikevel er det som driver ikke får kontakt med høytalerene.

Når jeg ikke har installert noen drivere : Ingen lydutdataenhet er installert
Når jeg har installert driveren : Ingen lydenhet er installert

Jeg forstår virkelig ingenting!
  • 0

#8 wiberos

wiberos

    Bruker

  • Medlemmer
  • 3 815 innlegg
  •   22. desember 2005

Skrevet 28. juni 2009 - 18:55

Jeg lurer om du skal prøve igjen:

-avinstallere realtek programvare fra Add/remove i control panel
-kontrollere og avinstallere (hvis det er noe i enhetsbehandling)
-Reboot maskinen og kontrollere enhetsbehandlingen igjen. Er det detectert og installert noe der igjen?
  • 0


0 bruker(e) leser denne tråden

0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere

Til toppen