Gå til innhold

Småprat om/rundt Warhammer Online


Anbefalte innlegg

Ellers får du mye xp av Bastion Stair :) Husker ikke hvor lang tid jeg brukte, men Engineer er vel den ultimate solo AoE-PvE-klassen.

 

DP Helm droppa ikke i går! Gah! Nå må jeg vente helt til neste runde for å kaaanskje få 3/3 DP/Invader :( Atm har jeg 4/2 Sentinel/DP, men jeg har én DP-piece ekstra liggende. Har Invader Bulwark og Work-Gloves, og nok Crests/Medallions til Shoulders eller Helm, men vil vente til neste LV-run for å se om jeg enten får DP Shoulders/Helm (velger Invader av det jeg ikke får der).

 

Hva sikter dere på til deres karakter? Det ultimate hadde vel vært 4 Invader og 4 Sovereign, men :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om endringane i stats kjem blir det mest sansynlig 3Warlord 4 Darkpromise.

 

For øyeblikket har eg 4DP, 1WL (bracers med 3%Heal crit) og 1 random.

 

46% heal crit ^^

 

Ps Emoel:

Engineer helm droppa 2 ganger i går for min gruppe :/

Ja 2, Caledor mournfire tok Killing blow og vi fekk ikkje locks så vi drepte han igjen.

 

Skal seiast at Ironbreaker tanken har hatt over 30 runs uten å få hjelmen ennå.

Endret av lassaron-jon
Lenke til kommentar

Heldiggris!

1.3 notes har kommet:

http://herald.warhammeronline.com/patchnot...=2009_1-3-0#_68

 

Engineer:

The following area-of-effect abilities have had their radii reduced: Acid Bomb, Addling Shot, Armored Plating, Artillery Barrage, Barbed Wire, Blunderbuss Blast, Bugman's Best, Burn Salve, Electromagnet, Extra Powder, Flamethrower, Flashbang Grenade, Fling Explosives, Fragmentation Grenade, Friction Burn, High Explosive Grenade, Land Mine, Lightning Rod, Napalm Grenade, Phosphorous Shells, Proximity Alarm, Runes of Warding, Scattershot, Self Destruct, Static Discharge, Steam Vent, Sticky Bomb, Strafing Run, Tracer Rounds

AoE nerfes across the board. Dette betyr en stor omveltning for min spillestil, så vi får se hvordan det går. Håper bare de buffer Single target abilities deretter. Dette går nok ut over deg Ugle, speccer jeg Rifle er du i en verden av smerte! :D

Lenke til kommentar

Problemet er at en loot bag har flere alternativer, i keeps er et alternativ Officer Medallions, som alle trenger... Vi får se ;)

 

Prøvde Engineer Single Target treet i går, er ikke fornøyd. Re-Speccer AoE og har det gøy så lenge det varer, så får jeg gå Single Target etter patch når den er blitt boosta.

Lenke til kommentar

Noen som kan oppsummere forskjeller mellom WAR og WoW, både PvP og PvE?

 

Er på jakt etter å starte med et MMO igjen, men aner ikke hvilket.

MMO jeg har hatt konto på:

-WoW

-Lotro

-Anarchy Online

-Age of Conan

-Guildwars

 

Har prøvd trial til WAR, men det var på US server pga. EU ikke lar meg logge inn på trial. Så opplevde en del lag.

Lenke til kommentar
Noen som kan oppsummere forskjeller mellom WAR og WoW, både PvP og PvE?

 

Mye likt i War og Wow, men en del forskjeller er det jo. Wow er i hovedsak PvE, War er PvP (RvR), så liker du pvp anbefaler jeg Warhammer. Er du derimot mest interessert i PvE så er ikke dette helt det rette spillet. Lite PvE endgame content egentlig, det aller meste er basert på RvR.

 

Mythic har tatt vekk en del irritasjonsmomenter, f.eks droprates og slike ting. Trenger du å skaffe 10 ulvehaler så dreper du 10 ulver. Enkelt og greit.

 

Gruppesystemet er langt bedre i War synes jeg, da du har åpne grupper/warbands hvor du kan komme og gå som du vil. Veldig enkelt å slenge seg med på det som foregår.

 

Utstyr har ikke på langtnær like mye å si som i Wow, det samme med character lvl. Spiller du på en Core server blir du også boostet opp i lvl slik at du har sjanse til å delta, uansett hvilken lvl du er. Action fra lvl 1 med andre ord.

Lenke til kommentar
Er det noen aktive norke guilder igjen på Eltharion?

Snakker du Order eller Destro? Ingen norske Order-Guilds afaik. Allikevel mange bra Guilds og et bredt spekter av dem; casuals (f.eks. Tear Me a Green One) og hardcores (f.eks. Exodus, tildligere Libertalia på DBM). Er ganske mye whine og drama på Eltharion, men jeg liker serveren godt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...