Gå til innhold

[AoC]Årsaken til Funcom-hets og hat


Anbefalte innlegg

vi var vel rundt 40 venner i byen her jeg bor som kjøpte spillet sammen, alle 40 har slutta for lengst KUN pga funcom's behandling og tolkning av rett og galt.

Trakasere en kunde som prøver produktet ditt og gir tilbakemeldinger er jo meget smart?

Spesielt banne dem ?

Jeg selv fikk aldri smake pisken, men gud så mye crap folk fikk slengt i trynet pga småting som er funcom's egen feil.

Sier bare Age of conan........Swing and a miss.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Lurer sjøl på hva Funcom vil ha i nye expansion som kommer.

 

Fatter ikke at dem allaerede snakker om expansion når selve spillet ikke er på noen måter på begge fot, i tillegg har de annonsert et annet spill, /sigh, få AoC på plass funcom, før dere setter større prosjekter i gang.

Lenke til kommentar
Lurer sjøl på hva Funcom vil ha i nye expansion som kommer.

 

Fatter ikke at dem allaerede snakker om expansion når selve spillet ikke er på noen måter på begge fot, i tillegg har de annonsert et annet spill, /sigh, få AoC på plass funcom, før dere setter større prosjekter i gang.

 

Man har et team som holder på med en expansion (nytt innhold) og et team som holder på med å utvikle patcher (fikse nåværende innhold) o.l. Og det at de har "snakket" om en expansion er jo noe de gjorde lenge før spillet kom ut, da de har endel ting de ønsker å sette inn i spillet.

 

Når det gjelder TSW så har de hatt et eget utviklerteam til det også, og slik har det vært i 2-3 år nå.

Lenke til kommentar

Det er for dumt å benekte at første poster beskriver situasjonen slik den er. Det er nesten ikke til å tro hvordan FunCom har snudd tidenes launch til tidenes nedtur - kundeservice, løgner, bugs, manglende leveranse etc. Lista er lang som et ondt år. Vet ikke om jeg skal synes synd på dem eller godte meg siden de har vært så sinnsykt evneveike.

 

Jeg har kun tatt en karakter opp til level 50, men har stoppet opp fordi tingenes tilstand ikke er holdbare slik som det er nå. FunCom må skjerpe seg kraftig. Spillet må balanseres, bug må fikses, innhold må lages - de må rett og slette holde det de lovte ved launch.

Endret av Uberbox
Lenke til kommentar
De som er sintest på Funcom er gjerne de som har tapt mest, altså de som har investert mye penger i aksjer eller mye tid på spillet. Noen tok for eksempel fri fra jobben eller kjøpt ny PC for å få en kickstart i spillet.

 

Pokker, måtte unignore Pycnopodia litt... Jeg kan skjønne at de som har tapt masse penger på aksjer er sure. Menmen, sånn går det om man ikke har peiling på aksjemarkedet, ingen grunn til å bli sure på Funcom. Bli heller sure på dere selv. Mange folk har tjent masse på denne aksjen.

 

...og alle løgnene Funcom serverer.

 

Nå føler ikke jeg at Funcom har løyet til meg, men det er kanskje fordi jeg ikke hadde noen forventinger om at dette spillet skulle gjøre livet mitt til nirvana. Mange forumbrukere tyr også til løgner for å sverte Funcom, for eksempel de som gauler om at aksjen har falt fra 50 til 10 kr. Disse folkene må huske at den var på ca 20 kr før de selv var med på å drive den til urealistiske høyder før launch.

 

Jeg synes faktisk at folk som tar seg fri fra jobben en uke for å spille et spill har et usunt forhold til spill, og kanskje ikke burde spille noe som helst.

 

Og jeg må si at jeg absolutt ikke har noen forståelse for dem som lager helvete fordi de har tapt 5-600 på dette. Skulle jeg forlangt pengene tilbake for alle dårlige spill jeg har kjøpt og alle dritt-DVDer jeg har, så hadde jeg hatt masse penger, ja! Men jeg burde kanskje tenkt meg litt bedre om før jeg kjøpte dem.

 

Faktisk har jeg nå i løpet av denne posten endret mening, og støtter Funcom-haterne fullt ut!

Nå har jeg begynt en hetsekampanje på nettet mot alle disse selskapene o.l.:

 

Telenor - fordi internettlinjen min klikker når telefonen ringer.

Netcom - fordi de svindlet meg for 200 kr for 8 år siden.

Ur og Foto i Bergen - fordi de prøvde å svindle meg for 200 kr for 10 år siden.

Obsidian Entertainment - fordi NWN2 var så jævlig bugget da jeg kjøpte det.

Elektrikere generelt - fordi husverten måtte betale 1400 kr for å få installert EN DIMMER i går.

WAR-spillet - fordi spillet ikke er tro mot Warhammer i det hele tatt, og bare virker helt tragisk.

Snekkerne som bygde leiligheten min - fordi alt her inne detter fra hverandre og er elendig gjort.

Bergens Tidende - fordi det var en uke jeg ikke fikk avisen.

HP - fordi printeren min kommer med noe spyware som MÅ inn på pcen for at det skal virke.

Nikon - fordi blenderen i mitt nye objektiv plutselig krøllet seg sammen og ødela hele objektivet.

UiB - fordi jeg må melde meg på et årsstudium for å få lov å ta ETT enkeltemne.

Blizzard - fordi WC3 er totalt ødelagt av maphacking, og helt uspillbart, jeg vil ha pengene igjen!

Produsentene av Dexter - fordi jeg ikke likte serien og angrer på at jeg kjøpte den.

Selected - fordi alle klærne der er av simpleste kvalitet, og alle går opp i sømmene etter 2-3 mnd.

Microsoft - fordi jeg har brukt flere mnd av mitt liv på å tweake og reinstallere Windows-PCer.

Maxtor - fordi jeg har en ekstern HDD som klikket for ikke lenge siden.

 

Nei, seriøst. Jeg har ikke tid til å drive svertekampanjer mot alle jeg er misfornøyd med. Nå må jeg faen meg jobbe litt!

Lenke til kommentar

haha, hvordan kan du ikke like Dexter?! whats wrong with you!

 

Men ang funcom så skjønner jeg hvordan folk kan føle seg snytt når de lover veldig mye som ikke er i spillet til release.

 

Det er mange her som tarn litt langt, både i det positive og negative, men når alt kommer til alt så beskriver førstepost veldig godt og objektivt hvorfor mange ex spillere er skuffet.

 

og jeg skal si meg enig i at det er VELDIG godt gjort å ha en så sinnsykt bra start som conan hadde for så og ende opp som det er nå..

 

btw, noen som har irritert seg over at females slo tregere enn males? Dette viste de om 2 måneder før release, men holdningen inne på funcom var bare "meh, det ordner seg" det har vel nettopp blir ordna?

Endret av zellpropell
Lenke til kommentar

Ser det er flere som skriver at vi "fanboys" ikke akspeterer andres meninger. Så klart gjør vi det, og dere har mange poenger også.

Problemet deres er at dere er så usakelig at det er helt latterlig, og alle som faktisk liker spillet - ja dem er fanboys.

Å hetse, sverte og lage helvete fordi man ikke likte spillet blir bare for dumt. Man skal gjerne få lov til å bruke ei uke på å rase fra seg på forumet, men når jeg ser de samme folka 2 måneder etter at de postet at de hadde slutta og lagt AOC for hat syns jeg bare det blir patetisk.

 

Igjen, AOC har en lang vei igjen, men hvorfor ikke spille noe annet da. Dere var jo ikke nødt til å kjøpe spillet, og dere burde visst at med release er de fleste online spill svært buggete.

Lenke til kommentar

Jeg er helt enig med Pycnopodia.

Det du skriver er bare sannheten om AOC.

AOC kunne ha vært en av historiens beste MMO,hvis bare Funcom hadde gjort en bedre jobb før de sendte ut spillet.

Det er lett å si at det er bare å gå videre,men saken er at du har kjøpt et spill for 600 kr og har betalt for månedlig spilling.

Tenk på de som har betalt for 6 måneder spilling,og de kan ikke engang få tilbake pengene og det er veldig surt.

Lenke til kommentar
Det er no jaggu kun deira egen feil om dei vel å betale for 6 mnda med eingang. Dei kan jo ikkje forvente å få pengane tilbake, latterlig.

 

 

Ja det er eget ansvar hva man betaler,men det er også Funcoms ansvar at spillet har det man lover ved release eller mener du at de ikke har noe ansvar?

Så lenge de ikke klarer å levere et produkt eller det som står på baksiden av et cover ved release så har også Funcom et ansvar istedet for å drive med en missvisende reklame.

Det hjelper ikke å si at det kommer senere for det er det ingen som kan love.

Spillet har vært ute nå i over 3 måneder og fortsatt har de ikke kommet med det de lovet ved release.

Vi kan diskutere dette i flere år fremover,men uansett så har denne saken med AOC skadet de for livstid.

Det som har skjedd nå er at mange folk ikke vil tørre å kjøpe et produkt fra de lenger pga av AOC.

Så de har selv skadet seg og det vil også vises i lang tid fremover.

vi må huske på at Funcom har nesten vært konkurs en gang så de kan lett gå den veien igjen.

Men som sagt tiden vil vise.

Men å tru at folk som har sluttet spille vil komme tilbake,det er litt naivt synes jeg.

Idag er det så mye konkuranse innen MMO så folk går tilbake til de spillene de elsket eller finner et nytt spill.

Endret av vammaveien
Lenke til kommentar

Er enig, man burde velge først en måned, for å se om man liker spillet før man går all-out og binder seg for 6 måneder. Det er som ADSL, 1 års bindingstid. Du kan komme ut av denne, men da må du betale sjorta av deg også. Så, deres valg, men FC kunne kanskje funnet en løsning med å bare trekke 1-2 måneder da, og tilbakebetale de resterende månedene.

Lenke til kommentar
Tenk på de som har betalt for 6 måneder spilling,og de kan ikke engang få tilbake pengene og det er veldig surt.

 

De har nok lært at man ikke bataler mer enn en mnd. av gangen for et helt nytt MMORPG for å si det slik. Jeg var faktisk nære ved å gjøre det samme selv, men heldigvis så jeg hvor det gikk etter under en mnd. etter release så jeg endra til 1 mnd. betaling. Grunnen til de jeg vet om betalte for 6. mnd. var akkurat det som nevnes flere plasser her: At Funcom før release lovte gull og grønne skoger. Det vi fikk var dog metall og gule skoger.

Lenke til kommentar
Er enig, man burde velge først en måned, for å se om man liker spillet før man går all-out og binder seg for 6 måneder. Det er som ADSL, 1 års bindingstid. Du kan komme ut av denne, men da må du betale sjorta av deg også. Så, deres valg, men FC kunne kanskje funnet en løsning med å bare trekke 1-2 måneder da, og tilbakebetale de resterende månedene.

 

Jepp. De som velger 3 eller 6 måneder har bare seg selv å takke. Sluttet sjøl før 30 gratis dagene var oppbrukt (hadde Early Access også) og bestemte meg for å komme tilbake når det var mer innhold.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NIoHlfL

Det er selvsagt lov å komme med både positiv og negativ kritikk til et spill, men en viss saklighet er å forlange. Innlegg åpenbart ment for å provosere er fjernet. Noen innlegg gikk også over grensen for hva vi kan tillate av personskildringer.

Da forventer jeg at denne tråden lever videre uten slike innlegg.

 

(Ikke kommenter dette innlegget, reaksjoner på moderering taes på PM)

 

EDIT:leif

Endret av Slettet-NIoHlfL
Lenke til kommentar

Synes synd på Age of Conan. Ønsker at det skal lykkes. Men det er en del som mangler, som er nevnt 100001 ganger av nesten like mange.

 

Har spesial utgaven av spillet, og har kanselert kontoen for lengst. Kom til level 26, så var det bare arbeid å komme videre.

 

Spillet gikk fra å være et spill til bare "arbeid" etter lvl20.

 

LvL1-20 terninkast 5, lvl20 og utover terningkast 2.

 

Ønsker Funcom alt vel, men er usikker på om sjefen der er egnet for den stillingen han har.

Lenke til kommentar
Synes synd på Age of Conan. Ønsker at det skal lykkes. Men det er en del som mangler, som er nevnt 100001 ganger av nesten like mange.

 

Ønsker Funcom alt vel, men er usikker på om sjefen der er egnet for den stillingen han har.

 

Det er mange som er helt enige med deg, ganske mange, spesielt vi nordmenn, vil at spillet skal lykkes. Men dette går etterhvert over.. Funcom er nemlig ikke god reklame for oss, det er ikke et selskap vi nordmenn er tjent med å bli kjent eller husket for - det blir bedre å feie det innunder teppet at det selskapet uheldigvis er fra Norge.

 

Etter en oppvask internt i Funcom og diverse tiltak som kan bygge opp igjen den misbrukte tilliten til kundene så tror jeg mange kunne ha ønsket selskapet suksess. Men slik det er nå så er ikke engang EA (Electronic Arts) i nærheten av å være like kjip eller mislikt, og dersom de likevel lykkes så vil det sette en helt ny standard for hvor dårlige spill kjipe selskaper kan prakke på oss.

Endret av Pycnopodia
Lenke til kommentar

Hadde dere hatt en eim av fornuft , så hadde dere ventet litt med å kjøpe spillet hvis dere vet at dere blir veldig skuffet og deprimert hvis et spill ikke lever opp til forventningene .Vente og heller lese hvordan spillet er FØR dere kjøper .

Det er et sjangsespill å kjøpe og abonnere på et nytt MMO , kanskje dere lærer til en annen gang : ALDRI kjøp et nytt MMO hvis dere vet at et dårlig spill kan ødelegge hverdagen .

Endret av Bulletus
Lenke til kommentar

Må bare si med en gang at jeg ikke har prøvd AOC enda, fordi jeg ikke har hatt penger til en PC som faktisk klarer å dra det brukbart. Jeg har holdt på spare opp litt for å kanskje få kjøpt meg det en gang, men nå tror jeg at jeg skal tenke meg om gitt. Etter det jeg har lest i den posten her kan ikke funcom akkurat skryte av fornøyde kunder, og jeg har ikke lyst til å kaste penger i dass for noe som jeg ikke kommer til å like. er litt trist å se at et spill har blitt overvurdert såpass mye som AOC har blitt, jeg har selv hatt veldig store forventninger til å prøve det, frem til jeg leste det her.

 

Men men, lykke til videre funcom. Tror jeg holder meg til WoW foreløpig jeg. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...