Patrick de Maar Skrevet 28. september 2008 Skrevet 28. september 2008 (endret) Altså, jeg lager havregrøt av havregryn og melk/vann. Det er klart at med sine 64g karbs/100g så er ikke havregryn(-grøt) tidenes deff-mat. Det er også en god del proteiner i maten. Uten at det sitter friskt i minnet, mener jeg det er 13g/100g. Vanligvis klarer jeg meg med havregryn og melk, og da får jeg i meg drøyt 30g protein, men også "a shitload of carbs". Det er viktig å huske på at dette er trege karbohydrater, så måltidet er perfekt som f.eks frokost, da energien bare varer og varer igjennom skoledagen. Jeg har spist havregryn(-grøt) til frokost i nesten 2 år nå, og det er bare herlig. Jeg har aldri sukker på. Endret 28. september 2008 av Expired product
Gordo Skrevet 2. oktober 2008 Skrevet 2. oktober 2008 Her er det jeg har i min havreblanding: En god del havregryn 3-4 desiliter melk 1 banan i skiver kanel på toppen. Smaker ikke akkurat himmelsk, men funker helt fint som frokost, selv om jeg blir litt fort sulten etter å ha spist det.
Sandsvei Skrevet 4. oktober 2008 Skrevet 4. oktober 2008 Vis du spiser dette fordi det er sunt eller fordi du er på diett/bulking så anbefaler jeg havremel. Bland 150-200g havremel(det er ganske mye, så her er det mye næring å hente) sammen med 5dl melk og protein pulver/oboy eller hva det skulle være. Dette smaker ganske godt og går raskt ned.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå