Gå til innhold

Hvordan funker harmony fjernkontroll(555) med "avanserte" knapper?


Anbefalte innlegg

Vurderer å kjøpe meg en universal fjernkontroll og har kommet frem til at harmony 555 virker bra. Det eneste som bekymrer meg er hvordan det virker me spesielle knapper? Altså knapper som ikke er standard og finnes på kontrollen, eksempel: jeg har en reciever med mange funksjoner som jeg bruker. Det vil si at det er for lite knapper på harmony'en til å representere alle funksjonene.

 

Er det mulighet å bruke "avanserte" funksjoner, eller blir jeg da nødt å hente fram den gamle fjernkontrollen?

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Videoannonse
Annonse
Er det mulighet å bruke "avanserte" funksjoner, eller blir jeg da nødt å hente fram den gamle fjernkontrollen?

 

Disse blir lagt inn på menyene på LCD skjermen. Du kan lage en sekvens for a slå på TV, DVD, Stereo, velge DVD som audio output osv. Du kan ogsa velge en device og da får du vanligvis avanserte funksjoner i menyen. Det er f.eks. ingen eject knapp (i alle fall ikke på min 550) og det gjøres via en menyknapp når man velger DVD fra device menyen.

 

Konseptet er meget bra, men fjernkontrollen er bare søppel. Min kunne ikke engang slå på min TV selv om alle enhetene mine var definert. Jeg måtte vente til Logitech hadde laget en bug fix før jeg i det hele tatt fikk slått på TV'en. Som du ser av annen tråd så blir fjernkontrollene hjemme hos meg liggende i sofaen og faller ofte ned på gulvet. Harmony'en varte bare noen uker før display'et forsvant. Nå ser jeg også at bokstavene på knappene begynner å bli slitt vekk. Bra konsept, men elendig kvalitet til en altfor høy pris.

Lenke til kommentar

Fjernkontrollen berre søppel? Du har tydelegvis berre vore vitne til eit lite kompabilitetsproblem med din tv <-> fjernkontroll. Eg kjøpte denne kontrollen til familien for eit halvt år sidan ca. og den funker like bra i dag som den gjorde då. Om det er ein funksjon som ikkje blir støtta frå Logitech og deira database, kan du faktisk finne den gamle fjernkontrollen og lese AV ir-signala inn i "Harmonyen", ein genial funksjon som gjer støtta for apparat enda større.

 

Personleg meiner eg fjernkontrollen absolutt er verdt prisen sin. Vi gjekk frå å ha 5 kontrollere i stua, til 1. Det einaste som kan ta litt tid, er første gong du skal konfigurere kontrollen, men dette gjer du berre tross alt ein gong.

 

Om du har hatt så mange problem/feil med din Harmony asicman, vil eg heller råde deg til å levere den inn og krevje ny. Eller, som dei fleste veit skjer som regel feilen mellom skjermen og stolen. ;)

Lenke til kommentar

Den gamle fjernkontrollen hadde jeg ikke lenger så jeg kunne ikke bruke den til opplæring av Harmony. Logitech fant en feil som de fikset så det var ikke noe jeg hadde gjort galt. Jeg hadde håpet på at den var solid (pga. den høye prisen). Jeg kjøpte den i sommer og som sagt så er bokstavene begynt å bli stitt vekk på knappene alt ved siden av at displayet er defekt. I mine øyne er den bare søppel og går i søppelkassa (dvs el recycle) om når jeg finner en erstatter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...