Gå til innhold

Wolfmother legger opp


Alhe

Anbefalte innlegg

Denne kom som et lite sjokk på meg:

http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=198811

 

Wolfmother legger opp, eller mer korrekt, de splittes. Trist nyhet, og jeg bare krysser fingrene for at vi likevel får se mer til bandet i nye prosjekter! For de som ikke kjenner til de australske rockerne ga de ut sitt første og eneste album i 2006. De spilte også på Norwegian Wood i fjor sommer, ett av mine klart beste konsertminner. Wolfmothers selvtitulerte skive er en fremtid klassiker, i god gammel 70-talls ånd. Jeg vil anbefale alle å sjekke ut dette albumet om du ikke allerede har gjort det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hørte det i går. Utrolig dumt..

 

Chris stakk også pga musikalske uenigheter og Myles fordi han ikke vil være med på en ny line up har jeg hørt.

 

Jeg synes det er litt teit at Andrew fortsetter med Wolfmother med det nye bandet, for det blir jo noe annet enn det originale Wolfmother. Men jeg skjønner jo han også litt når navnet Wolfmother er så kjent som det er..

Lenke til kommentar

Wolfmother var ikke noe mer enn et greit i og for seg, ikke noe spesielt annet enn at de faktisk hadde to tøffe singler og kom veldig som et sjokk å så daffa seg ned. Elsker Joker And The Theif p.g.a. referansene til All Along The Watchtower av Bob Dylan. Å Woman var en grei "breaktrough"-singel. Mer har jeg ikke hørt egentlig bortsett fra å ha sett dem live på NW og på TV under Live Earth.

Lenke til kommentar

Wolfmother var ikke "greit nok", albumet var kjempe fra start til slutt! Et av de bedre albumene gitt ut det siste tiåret. Jeg tror Wolfmother kunne gjort det stort om de kunne ha fulgt opp med like sterke skiver. Låta jeg har hørt klart færrest ganger ifølge statistikken i iTunes er faktisk breakthroughlåta woman.

 

Men greit nok hver sin smak (;

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...