Gå til innhold

Trenger hjelp til billig men bra forsterker til maks 2500kr(går sikkert greit med 200kr over). Skal klare Dynavoice Magic F-6.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Takker for svar :) . Det er denne du mener?: http://www.hifiklubben.no/produkter/hjemme...ver_grafitt.htm . Hva vil fraktprisen på dette bli? Forsterkeren står det 50W og høyttaleren står det 125W på. Vet at produsenter oppgir sånne opplysninger feil noen ganger, men jeg blir forvirret av dette :S . Så den forsterkeren klarer faktisk de høyttalerene? (Beklager at jeg spør igjen, men blir bare forvirret :( ). Også en ting til om den forsterkeren.. Klarer den en av disse: http://www.surround.no/subcategory/6967/9896.html

 

Hadde vært morro og kjøpt en gang senere :) . Ikke det at jeg gjør det..

Lenke til kommentar

Frakten er 2-300, sånn ca.

 

Den klarer hvertfall å drive dynavoice F6, effekten som høyttalerne er oppgitt til, er bare hva de garantert kan få fra forsterkeren, uten å bli ødelagt, det er ikke noe som er vits å legge noe fokus på, egentlig.

 

Den skulle nok drive de Yamahaene greit også, det er jo pre-out på den, så du kan koble på effektforsterker om du vil ha mer effekt.

 

Den forsterkeren er satt ned fra 4000, så det er mye forsterker for pengene.

Lenke til kommentar

Ok, Takker for svar :) . De derre Yamahene koster svarte meg litt over 1000kr i USA: http://www.amazon.com/Yamaha-NS-555-3-Way-...ce_ai_139_1_tit

 

Er det riktig? Fy som dem er billige i USA.

 

 

 

Siden den NAD forsterkeren har støtte for 5.1, vil det da fungere med 2 stk av denne typen: http://www.zenn.com.sg/KEF_Coda_8.jpg som bakhøyttalere? For det er de jeg har nå..

Endret av Tord13
Lenke til kommentar

Men i USA går apparatene på 120V nettstrøm og ikke 230V, også en av virkelighetens harde fakta.

Spar heller en måned ekstra for å få råd til en TV fra danmark eller noe, så får du i alle fall noe du kan bruke uten å stresse for mye rundt. Dessuten er det kjipt hvis skjermen skulle knuse på veien fra statene...

 

USA er mye billiggere, men ikke alt er verdt å kjøpe derfra. Sikla lenge på litt Pioneer bilstereokomponenter derfra, men fant ut at det ikke var verdt bryet, selv om det kom meg på ca halv pris kontra norsk listepris.

Skjøre gjenstander og store gjenstander ville jeg styrt unna.

 

Anngående anlegget du vil skaffe deg, så anbefaler jeg NAD T744 og Dynavoice F6.

Der får du en forsterker som i utgangspunktet gav mye for pengene som nå er satt ned ganske mye i pris, og kanskje den beste budsjetthøyttaleren du får kjøpt i Norge uten at det kommer deg på mer enn en god tusing.

Noe særlig bedre anlegg får du neppe til den prisen. Selv om du importerer vil ikke resultatet bli så himla mye bedre at det kommer til å bli verdt all ventinga og alt maset :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM
(...) Og DVD-spillere fungerer jo sikkert like greit som en vanlig CD-spiller.

Nei, overhodet ikke! Men mange DVD-spillere greier å levere god lyd fordet. ;)

Lenke til kommentar

Bare en liten ting før jeg gir meg..

 

 

Er nok sikkert ikke så viktig da men. Jeg bare lurer på om det følger med en sånn treplate det står Dynavoice på, sammen med høyttalerene. Så et sånt bilde engang på avforum eller hvor det var hen, der det lå en treplate sammen med høyttalerene. Dynavoice navnet var brent inn i plata.. Hadde vært morro og hengt opp på veggen :D .

Lenke til kommentar

okei da.. En siste lille ting før jeg kanskje gir meg :p .

 

 

Nå ser det ut som om jeg slipper og kjøpe meg forsterker, siden min bror kanskje kommer til og kjøpe denne: http://www.hifiklubben.no/produkter/stereo...terker_sort.htm

 

Og da kommer jeg kanskje til og få den Sony forsterkeren vi har nå. Og den klarer et par Energy høyttalere som vi har, som koster rundt 11000kr nye (vi kjøpte de på auksjon for 2000kr for noen år siden) . Da regner jeg med at den klarer et par høyttalere for 4000 kr maks. Så, er det noen høyttalere og anbefale for maks 4000kr? :) Kan hende jeg strekker meg til 4990 (ikke et øre mer :p ), og kjøper disse http://www.surround.no/product/434367/_Yamaha_NS-777.html hvis de er noe og anbefale. Og hvis jeg ikke får råd, så blir det disse http://www.surround.no/product/452068/_Yamaha_NS-555.html . Eller noen andre hvis noen vil anbefale noe bedre!

 

 

Beklager hvis det blir mye mas fra meg.. Men er ikke akuratt no pro i detta :) .

 

 

EDIT: Vil disse være noe og anbefale? http://www.surround.no/product/420049/_Dyn..._Black_Oak.html

Endret av Tord93
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM
Jeg bare lurer på om det følger med en sånn treplate det står Dynavoice på, sammen med høyttalerene. Så et sånt bilde engang på avforum eller hvor det var hen, der det lå en treplate sammen med høyttalerene. Dynavoice navnet var brent inn i plata.. Hadde vært morro og hengt opp på veggen :D .

En slik en følger det med! Den blir brukt i selve eksen som høyttalerne er pakket inn i. ;)

 

Den var nok spesialbestilt eller hjemmelagd.

Feil! Jeg har selv F6 og en slik plate følger med. Jeg fikk også en slik plate da jeg kjøpte Proson 51RR. Disse platene var mer eller mindre identiske med unntak av logoen, noe som skylles at Proson, Dynavoice (QLN og CAV) kommer fra samme opphav.

Lenke til kommentar

Takker for svar :) . Da blir det pynt på veggen allikevel :D . Hvis det følger med i pakken til Dynavoice M-65, for lurer på om jeg skal kjøpe det istedet, siden jeg får mer penger enn ventet. En liten ting jeg har lurt på er om jeg trenger føtter idetheletatt. Er det noe vits? Og hva hjelper det til med?

 

EDIT: Trenger jeg en sånn http://www.hifiklubben.no/produkter/stereo...erker_soelv.htm til høyttalerene, eller er 540 versjonen bra nok til Dynavoice M-65?

Endret av Tord93
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...