Gå til innhold

Spillpc 7-10k uten skjerm


Anbefalte innlegg

Hei.

Jeg må skaffe meg en nye pc, det som er viktig for meg er at den funker bra til dagens spill og holder en liten stund frem over. Er ikke noe krav at den må kunne kjøre Cyris på fullt.

 

Utsende og støy er heller ikke det viktigste. Klart det er jo fint hvis den ikke ser jævlig ut og bråker som et jetfly.

 

Tastatur, mus og skjerm har jeg.

Har ikke så veldig greie på hardware, men skal fint klare å sett den sammen selv.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
ja

 

Takk for svar

 

Beklager OP, er ikke meninga å hijacke tråden, men tenkte det var greit å ta spørsmål her framfor å lage en ny tråd.

 

Lurer på en ting til, ang. HK. Er det noen grunn til å ta et så dyrt kort framfor f.eks. dette? Beklager hvis det er et dumt spørsmål, men hvis det ikke er noen kjempeforskjell kunne det vært greit å spare noen hundrelapper.

Lenke til kommentar

Takk for raskt svar.

 

Så eneste forskjellen er at DS4 har en PCI-x4 port? Føler ikke det er verdt 400 kr mer, eller er en x4 port veldig nyttig? Beklager alle spørsmålene, men er ikke så veldig hardware-kyndig.

 

Edit: Hadde lest feil, rettet opp nå

Endret av ﴾ρaranoid~﴿
Lenke til kommentar

Om du har noe som bruker en PCI-E 4x Slot så er den nyttig om ikke så er den ikke det.

 

Gigabyte har en jungel av kort og om en ser utover akkurat gigabyte så finnes det en drøss av kort som baserer seg på P45 brikkesettet. Alle kortene er/skal være helt greie og yter mer eller mindre identisk. Det er derfor egentlig bare å velge det billigste du finner om du ikke må ha en spesiell kjøleløsning, et spesielt lydkort, må ha det kortet som klokker best, skal kjøre crossfire osv.

 

Jeg kom med et oppsett som passet inn i prisoverslaget til trådstarter, det er fullt mulig å gjøre det litt billigere uten å ofre noe ytelse ved f.eks gå for et billigere P45 hovedkort, billigere strømforsyning osv

 

DS3 er mao et fullgodt alternativ.

 

Edit: Endret handlevognen til DS3. Mye rot både hos Amentio og i prisguiden rundt det kortet. A har f.eks skrevet DS4 i overskriften, prisguiden tar både med "L" kortene med bare en PCI-E slot osv og det vanlige DS3. Jeg mener det gode alternativet er DETTE kortet. Sparer 400 uten noe tap.

Endret av Pastafarian
Lenke til kommentar

Hvis jeg kan redusere pris uten at det går veldig utover ytelsen sier jeg ikke nei til det. Så da kan jeg kanskje kjøpe det andre hovedkortet da, siden det er billigere og det ikke har mye å si for ytelsen.

 

En ting til noen grunn til at du velger ATI? Har fått inntrykk av at nVidia er det som er best fortiden.

Lenke til kommentar

Ok. Nei jeg er ikke har ikke lyst til å bruke penger "unødvendig". Når jeg skrev 7-10k var det jeg regna med at jeg måtte ut med for en spill pc som holder litt frem over. At vi har klart å komme ned på 6000 kr overasker meg veldig, men det viser jo hvor lite peiling jeg har da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...