Gå til innhold

Newcastle United Football Club


oddi_loff

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Martin Dúbravka; DeAndre Yedlin, Jamaal Lascelles, Federico Fernández, Paul Dummett; Matt Ritchie, Mo Diamé, Isaac Hayden, Kenedy; Yoshinori Muto; Joselu.

Substitutes: Freddie Woodman, Javier Manquillo, Fabian Schär, Sean Longstaff, Jacob Murphy, Ayoze Pérez, Salomón Rondón.

 

 

Det er ganske tydlig hva Benitez forventer ut av den kampen her. Gir faen, og med god grunn. Liverpool er et overlegent lag på alle områder. Alt annet enn gigatap (tap med 5 mål og mer) er vel som seier og regne.

Lenke til kommentar

Joselu er muligens den dårligste spilleren jeg noen gang har sett spille for Newcastle. Ser heller Xisco eller Riviere på topp, enn han fjompen her.

 

Murphy, Ritchie og Kenedy ser ut som League One-spillere. De burde spille mot dritt som Charlton, Barnsley, Rochdale, Sunderland og Wimbledon, ikke "fantastiske" Blackburn.

 

 

Ritchie, som visstnok er god og slår det ene briljante innlegget etter det andre, er en eneste stor bøtte med dritt. Var en svak spiller da han kom, men nå er han bare latterlig. Det eneste positive man kan si om han er at innstillingen hans er god, og han vil. Men alt annet er jo ren dritt. Grusom fotballspiller som ikke er i nærheten av å holde nivået som trengs i PL. Ville mest sannsynlig slitt benk i de fleste Championship-lag.

Lenke til kommentar

Føles som hakk i plata, men Ritchie er nok en gang en vandrende katastrofe. Har en middels corner, men er den på bana som bidrar minst i åpent spill. Blackburn er rett og slett på et nivå som er alt for høyt for Ritchie. Samme gjelder Joselu. 

 

 

Disse to er ikke i nærheten av å holde det nivået som trengs mot en klubb en middels Championshipklubb som Blackburn. Skammelig.

Lenke til kommentar

Indeed, Ayoze er den eneste offensive spilleren jeg virkelig liker om dagen. Skjønner ikke hvorfor han mye tyn av så mange.

 

Og jeg er ikke noe sånn kjempefan av Richie jeg heller, men de alternativene vi har på vingen er så hjelpeløst dårlige at jeg ikke har NOEN som helst problemer med å skjønne at Richie spiller hver eneste kamp.

Endret av DurinVIII
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...