Gå til innhold

Hvordan fjerne plombe i Mariner Viking 10?


Anbefalte innlegg

Hei. Har ein 2004 mod Mariner Viking 10 som eg kjøpte brukt, han eg kjøpte den av sa at han hadde fjerna plomba sjølv, men det virker som motoren bare yter 10 hk. Hvordan kan eg sjekkke om han har gjordt det rett? Hva er det som må gjerest for at den skal yte 15 hk?

 

Takker for alle svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Begynner å bli noen år siden jeg kjøpte min Mercury 10 hk (helt identisk med mariner, kun dekselet som ikke er likt). Jeg fikk forhandler til å fjerne plomba på min. Da fjerna de ei plate, som jeg vil tippe er ca 7x7 cm, med diverse hull og hakk i. Jeg klarer ikke å huske hvor denne satt.

 

Jeg var aldrig spesielt fornøyd med ytelsen på den motoren. Den føltes vesentlig slappere ut en yamaha sin 9.9 uten plombe som mitt søskenbarn har på sin båt (som ligger ved samme hytte, så har kjørt mye side om side). Båtene våres er ganske forskjeldige, men jeg er rimelig sikker på at yamahaen er noe vassere. Var meningen vi skulle sette min motor på hans båt (eller omvendt) for å samenlikne, men kom aldrig så langt før jeg bytta til tohatsu 25hk, uten plome, skal yte 31,5hk. Nå har han ikke sjangs til å holde følge :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...