Gå til innhold

BK : Latskap / Hyttetur


Anbefalte innlegg

Dette er bare et bilde jeg tok på en hyttetur med noe kompiser.

I Bildet har du Øystein(bruker: belowyn ) og Joachim(ligger å leser)

 

Jeg kom gående forbi i det "rette" tidspunkt så det e ikke noe setup bak dette bildet.

post-147000-1216124886_thumb.jpg

 

jeg ble fornøyd, nå vill jeg vite om dere ville vært det :)

 

Bildet er tatt med ett Nikon D50 (Det forrige kamera jeg brukte.)

 

EDIT: La til bruknavn på Øystein.

Endret av jimdidr
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

*trøster Øystein* de skjønner ikke... [hulk] de bare ser hva de vill se... *Ser på folka bak kamera aggresivt med kvalme i blikket* de bare slengre rundt seg med kommentarer uten å tenkte på hvem de sårer... [sukk] (Jim har skrevet rundt 30 bilde kommentarer de siste 24 timene.)

 

I dag har ett liv blitt såret... ett dypt sår en dag vil det gro, men en ting kan man si for sikkert... der vill alltid være ett arr... en stygg, på minnelse om dagen der, noen sa at Øystein ikke passet inn i dette bilde...

 

*Takker og Bukker, tar imot Oscar statuetten (en gull statuet av Oscar fra Sesamie street)*

 

Grunnen til at jeg tok dette bilde var at jeg syns jeg så noe i det å ha begge I hva jeg trodde var det gyldene snitt, i hvert sitt hjørne. (sånn som jeg har forstått det er det gyldenesnitt ett hvert hjørne av en boks inni bildet... Jeg kan ha missforstått, men jeg ville ikke lagt opp bildet om jeg ikke likte det.)

 

EDIT: Jeg mente vell egentlig også å vise at en jobbet mens han siste bare ligger der å sliter ut gjynge sofaen... (der er ett bål halveis bak Øystein)

Endret av jimdidr
Lenke til kommentar

Om det er komposisjonen du ønsker kritikk på så er det bare å presisere det!

 

Du har jo noe læreren min elsker: Trekanter. De skal vistnok gjøre ett bilde spennende X100!

 

Ellers er det ett ganske fint "snap shot", idyllisk, men stokken til venstre er litt sjenerende. Personen bak er litt irriterende, jeg får en litt: "Nå skal jeg ta han", følelse av han, noe som bryter litt med idyllen i bildet.

 

Ang. gylne snitt: Rop på PMnormal.

Lenke til kommentar

Jeg liker det veldig godt. Det gir meg assosiasjoner til tilbakelente hytteturer jeg selv har vert på og det skaper en godfølelse. Personen i bakgrunnen synes jeg er helt vesentlig for å gjøre bildet interessant. Hvor har han vert? Sjekket bålet i bakgrunnen? Hvor skal han? Hente seg en øl og noe mat kanskje? De redigerte fargene underbygger den tilbakelente og avslappede følelsen og trekantene som gjennomsyrer hele bildet gjør seg godt. Personlig ville jeg kanskje prøvd å tone ned de hvite områdene litt for å skape enda mer rolighet i bildet, og stolpebeinet vi ser helt i forgrunnen synes jeg forstyrrer litt. Bildet er også en anelse skjevt. Alt i alt et deilig bild som inneholder så mye mer enn en flue eller vanndråpe eller hva det måtte være..

Lenke til kommentar

Ikke rop på meg om det gyldne snitt. Denslags matte blir for pirkete når vi har tredelingen. Men det finnes mer, og jeg synes triangel er veldig fascinerende. Det er faktisk litt gøy når du finner slike motiver. Og dette er et artig bilde, med en person i bakgrunnen som gjør .... tja. Kanskje ikke noe særlig for bildet, ikke engang spesielt negativ. Det passer litt i det uhøytidelige. Men stor kunst er det ikke. Tror jeg.

Lenke til kommentar

Bildet dokumenterer godt. Jeg savner at du ikke bøyde deg litt i knæra, og tok bildet fra nogen lunde samme høyde som personen i hengekøya. Tror det kunne fått en sterkere oppfatning av stemningen, siden man kommer nærmere personen. Personen i bakgrunnen gjør meg ingenting. Han virker ganske utmattet selv. Hadde han derimot sparket for eks. en fotball, ville jeg hatt han vekk fra bildet.

 

En "old school" grønntone hadde kanskje gjort seg her også.

Endret av Seb.R
Lenke til kommentar

Takk for tilbakemeldingene allesammen, jeg var klar over at det ikke var ett mesterverk fra starten av ja, men det var noe jeg likte ved det og det har flere av de siste her hjulpet meg med å funnet ut av

 

Når dere spurte om kne bøy, skjevhet og fjerning av stolbein så gikk jeg tilbake inn i katalogen der originalen ligger for å se de andre versjonene av bildet. (jeg tok 4 stykk)

 

Der jeg har fjernet stolbeinet(jeg anter du mener det hvite i nedre venstre hjørne) så mistet jeg for mye av sofaslitern.

 

Jeg så uheldigvis ikke at bildet var skeivt... siden jeg ikke hadde horisonten så brukte jeg vell gelenderert.

 

og tilslutt jeg bøyde ikke i knærne for da ville gelendere gått over *Øystein i bakgrunnen :blush: (edit; og sofa beinet ville vistes bedre, tror jeg.)

 

Dette er ikke unskyldninger, er mer for å vise tankegangen, og for å takke for tilbakemelding.

Endret av jimdidr
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...