Gå til innhold

Ny "spillbærbar". Busjett: 8.000


Anbefalte innlegg

her er det til og med bilde av centrino 2 logoen på pcen. tror ikke de har satt på de nye centrino merkene viss det ikke hadde vert centrino 2 i den. kansje de har satt det inn før de egentlig skulle da;) tror ikke boka som fulgte med pcen heller sier feil. de seller maskinen på xd mpx og mamoz å.

 

Fint for deg om du ikke tror det, men jeg tror, mener, og påstår at Acer i det tilfellet må ha gjort en grov feil.

Hadde jeg kjøpt den pcn, ville jeg tatt det opp med Acer.

 

Jeg sitter også nå med den nye Aceren og kan bekrefte som et par andre her at maskinen har en Montevina prosessor. Jeg snakket også med en fra Acer om dette stemte før jeg kjøpte den, siden Elprice skrev på nettsiden sin at det var en santa rosa prosessor, han bekreftet at dette var en skrivefeil. Prosessoren T7350 som elprice skrev opp, finnes ingen andre steder enn der nettbutikkene skrev feil. Den ekte prosessoren som sitter inni er en Montevina P7350 Penryn 45nm (som jeg fikk bekreftet av Acer)

post-164338-1215558794_thumb.jpg

 

Her er en link til en liste av Intel sine prosessorer og spesifikasjonene:

Prosessorliste

(P7350 er på side 2)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er nok ingen forskjell på en Centrino 2 og Montevina prosessor, siden en montevina prosessor er en centrino 2 prosessor.

 

Jeg er ingen ekspert på prosessornavn akkurat, men etter det jeg har forstådt er Centrino 2 hovednavnet for alle de nye prosessorplattformene og Montevina er navnet på den nye plattformen. F.eks. var Santa Rosa en 4. generasjons Centrino plattform og Montevina er en 5. generasjon. De byttet navn til Centrino 2 for å ikke forvirre folk.

 

Kilde: Wikipedia

Lenke til kommentar

Grunnen til at det har vært så mye snakk om Centrino 2, er at den egentlig ikke skulle blitt lansert før i slutten av juli/ begynnelsen av august. Prosessoren i seg selv er ikke noe spesielt i forhold de andre penryn(45nm) prosessorene hos Santa Rosa, siden P7350(2,0GHz) er det dårligeste av de nye Centrino 2 prosessorene. Etter det jeg har hørt yter den ca likt som T8100 (Santa Rosa, 2,10GHz).

 

Det som er spesielt med denn maskinen er skjemkortet. Den har GeForce 9600m GT 512Mb GDDR3, som er det beste av mellomklassekort til 15,4" bærbare. Det klart beste til denne prisen.

 

I 3DMark 06 får skjermkortet på denne PC-en ca 5300 poeng, men GeForce 8600 GT som var det forige "topp"kortet til bærbare fikk i gjennomsnitt 3300, 4400 poeng på det meste. Det varierer etter hvilke andre spesifikasjoner PC-en, og om det er GDDR2 eller GDDR3.

 

Sammenligning av skjermkort

Lenke til kommentar

Aceren er nydelig! Sykt fornøyd! Men dere andre som har den, fikk dere med fingeravtrykkleser? er bilde av at den er mellom musetastene på touchpaden, men er ingenting der hos meg :(kan du eller noen andre ta noen bilder av maskinen.eventuelt video på youtube fraps eller no?

Lenke til kommentar
Aceren er nydelig! Sykt fornøyd! Men dere andre som har den, fikk dere med fingeravtrykkleser? er bilde av at den er mellom musetastene på touchpaden, men er ingenting der hos meg :(

 

Jeg fikk heller ikke leseren, men normalt må man ikke stole for mye på bildene siden de bare er illustrasjonbilder av den modellen, ikke Pc-en som butikken har på lager. På samme måte som det var en med blue-ray og en uten, er det flere ting som varierer på samme modell. Det står i manualen hva som er standard og hva som varierer.

Lenke til kommentar
Ærlig talt, kunne de ha laget en styggere bærbar? Nå snakker jeg om Zepto.Tvers igjennom firkantet, nei takk.

Virker for min del at du får med ganske mye mere på Aceren enn multicom sin.

 

Uhh.. den virker nå helt grei. Minner om en sort macbook. Men hvis du vil ha en maskin som distraherer deg fordi den er så flashy er jo kanskje ikke gamerpc mann ser etter. :roll:

Endret av Nado
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...