Gå til innhold

tomtom6 kart innstallasjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
har funnet det ut.

TOMTOM6 fungerer utmerket på HTC touch diamond nå!

 

Hei!

 

Sliter litt med dette du slet med. Kan du gi meg en liten guide på hvor kart og stemmer(homer,clintern osv) skal plasseres? Har Tomtom 7, men skjønner ikke hvor tingene skal. Er litt noob:p hehe.

Lenke til kommentar

hey borat.... har fått en diamond selv her.... kan du ta hele rekkefølgen vær så snill:)?..... finner bare programmer på dvd og minnekort osv osv hos tomtom.com..... hvordan får jeg inn tomtom6 med kart :)? Mulig å laste ned hele pakka fra tomtom uten å måtte kjøpe boks med DVD? Var også noe om en gratis fritt nedlastbar by der... u know?

 

EVT noen annen som vet? Utgangspunktet er egentlig at jeg sitter her med telefon, internett og et kreditkort :)..og vil ha dette opp og snurre så fort som mulig.

Endret av TomTom01
Lenke til kommentar
Har nylig mottatt min HTC Touch Diamond. Er storfornøyd med telefonen så langt. Er det noen som vet om det er mulig å bruke Garmin kart på Diamond? :hmm:

Garmin Mobile XT fungerer på HTC. Har selv en Touch Cruise med Garmin sjøkart, topokart og veikart.

Personlig mener jeg TomTom er overlegen Garmin når det gjelder veikart. Garmin er treeg, mens TomTom flyter fint. Dette gjelder også hardwareproduktene til Garmin og TomTom.

 

Ex.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...