Gå til innhold

Ipod video oppløsninger


Anbefalte innlegg

Lurer på hvordan ipod video behandler og jobber med forskjellige videooppløsninger.

 

Jeg bruker ipoden til å spille av filmer i bilen eller på annet eksternt utstyr.

 

Ønsker derfor ideelt høyest mulig oppløsning på video ut fra ipoden.

 

Ser når jeg konverterer video til mp4 og ligger de over på ipoden, så kan jeg konvertere de til ipodens orginale oppløsning.

Om jeg velger å konvertere til mp4 til videoens orginale oppløsning så virker det som at ipoden har en øvre grense på hvilke videoer den tar i mot. Den overser altså videoer med for høy oppløsning, men den tåler litt høyere enn sin egen skjermoppløsning.

 

Altså lurer jeg på:

hva er ipodens standard oppløsning på film? (egentlig lett å finne ut så her trenger jeg ikke svar om dere ikke har det framme)

Hvor høy oppløsning er det meste ipoden godtar?

Og det viktigste. På tv-utgangen, spiller ipoden ut oppløsningen til videoen eller nedskalerer den uansett til ipodens standard oppløsning?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

iPod Touch sin skjerm er 320px bred og 480 px høy. Derfor vil dette være det optimale for video som bare skal sees på iPoden for å spare plass. Derimot hvis man skal se videoene fra iPoden andre steder igjen på større skjermen er selvføgelig greit med større oppløsninger og jeg vet hva du mener når du skriver "øvre grense". Den klarer jo ikke for eksempel Klikk episoder nedlastet i HD.

 

Det høyeste av oppløsning jeg har fått innpå er en Kongen av Queens Episode konvertert til Apple TV med settings "High" og den virket veldig bra. Brukte da Visual Hub når jeg konverterte. Håper dette ga deg noen svar.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Maks er 640x480, altså VGA. Det er samme oppløsning som en ikke-HD 4:3 TV. Som chberge sier er det ikke noe poeng å ha det for å se kun på touch, men om du skal koble til TV kan det lønne seg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...